By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Σε περίπτωση που δεν το είχατε πάρει πρέφα, πέρυσι η Sony είχε ανακοινώσει μια Games as a Service αντιγραφή του Payday ονόματι Fairgames/Fairgame$
Μετά την παταγώδη αποτυχία του Concord, έχουν βαλθεί εδώ και λίγες μέρες να προωθούν άρθρα πως "το feedback που έχουμε λάβει για το γκεημ είναι VERY POSITIVE".
![]()
Sony to keep making live service games as Fairgame$ feedback is 'very positive'
The demise of Concord doesn't mean Sony is giving up on live service games straight away, as the company seeks to create more original IP.metro.co.uk
Τι πιθανότητες δίνετε να είναι το επόμενο μεγάλο flop.
Τέτοιες δεν έχω στη παρέα δάσκαλε, να ξέρεις. Κοντή με γυαλιά έχω μόνο. Ή ψηλή χωρίς γυαλιά. Ωραίο φαίνεται όμως το γκέμι, ήθελα από μικρός να εξερευνήσω εκείνο το νησί και να κρύβομαι από δεινόσαυρους. Το Trespasser είναι το πιο κοντινό που έχω παίξει και δε με συγκίνησε.Επιτελους μετα απο πολλα χρονια βγαινει για πρωτη φορα παιχνιδι με πρωταγωνιστη ψιλη με γυαλια!!!
Και κοντη με γυαλια δεν πειραζει αρκει να φοραει γυαλια.Τέτοιες δεν έχω στη παρέα δάσκαλε, να ξέρεις. Κοντή με γυαλιά έχω μόνο. Η ψηλή χωρίς γυαλιά. Ωραίο φαίνεται όμως το γκέμι, ήθελα από μικρός να εξερευνήσω εκείνο το νησί και να κρύβομαι από δεινόσαυρους. Το Trespasser είναι το πιο κοντινό που έχω παίξει και δε με συγκίνησε.