PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Επιτελους μετα απο πολλα χρονια βγαινει για πρωτη φορα παιχνιδι με πρωταγωνιστη ψιλη με γυαλια!!!

Σε περίπτωση που δεν το είχατε πάρει πρέφα, πέρυσι η Sony είχε ανακοινώσει μια Games as a Service αντιγραφή του Payday ονόματι Fairgames/Fairgame$

Μετά την παταγώδη αποτυχία του Concord, έχουν βαλθεί εδώ και λίγες μέρες να προωθούν άρθρα πως "το feedback που έχουμε λάβει για το γκεημ είναι VERY POSITIVE".

Τι πιθανότητες δίνετε να είναι το επόμενο μεγάλο flop.

Λιγότερο από 1 έτος μετά το παραπάνω ποστ:

Από τους δημιουργούς των WW1: Verdun, Isonzo και Tannenberg, φτάσαμε και στην Καλλίπολη.

Επιτελους μετα απο πολλα χρονια βγαινει για πρωτη φορα παιχνιδι με πρωταγωνιστη ψιλη με γυαλια!!!
Τέτοιες δεν έχω στη παρέα δάσκαλε, να ξέρεις. Κοντή με γυαλιά έχω μόνο. Ή ψηλή χωρίς γυαλιά. Ωραίο φαίνεται όμως το γκέμι, ήθελα από μικρός να εξερευνήσω εκείνο το νησί και να κρύβομαι από δεινόσαυρους. Το Trespasser είναι το πιο κοντινό που έχω παίξει και δε με συγκίνησε.

Last edited:
Τέτοιες δεν έχω στη παρέα δάσκαλε, να ξέρεις. Κοντή με γυαλιά έχω μόνο. Η ψηλή χωρίς γυαλιά. Ωραίο φαίνεται όμως το γκέμι, ήθελα από μικρός να εξερευνήσω εκείνο το νησί και να κρύβομαι από δεινόσαυρους. Το Trespasser είναι το πιο κοντινό που έχω παίξει και δε με συγκίνησε.
Και κοντη με γυαλια δεν πειραζει αρκει να φοραει γυαλια.

Βγαινει την Παρασκευη μολις 1 μηνα μετα το NINJA GAIDEN RAGEBOUND! Λενε πως μπορει να ειναι και καλυτερο απο το nnja gaiden αλλα αυτο θα το δουμε μολις βγει.

ενδιαφερον, νομιζω, βιντεο. μπορει να ναι λιγο κλικμπειτ o τιτλος και λιγο φλυαρος ο τυπος, αλλά εχει 3-4 λογικα πόιντς.

Ουσιαστικά, ο τύπος είναι η longer version (that's what she said) του Have graphics gone too far.
Έχει τα δίκια του, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που τα γραφικά έχουν χτυπήσει ταβάνι, ή για να το θέσω πιο σωστά, είναι ήδη πολύ όμορφα. Ναι χάζεψα με τα αρούρια (shredders are welcome) και τη γαλλική ύπαιθρο, αλλά τι παραπάνω να δώσει το επόμενο game τους;
Ή το AW2 ας πούμε. Γραφικάρες μαν μου και τα σχετικά, ειδικά οι φωτοσκιάσεις δεν παίζονταν. Αλλά τι νέο στο τραπέζι θα φέρει το Control 2; Γιατί κάτι μου λέει ότι θα είναι στο ίδιο επίπεδο του Άλαν, συν τα destructible environments του πρώτου παιχνιδιού (ωιμέ θα τρεκλίσουν μηχανήματα);

Αναμενόμενα αναφέρει το optimization πως πρέπει να πάρει τα πάνω του. Εκτός από αυτό, εγώ θα πω ότι ήρθε η ώρα να δουν λίγο πράγματα όπως η A.I. (ένα shooter από το 2006 στέλνει τους χαιρετισμούς του), πιο ρεαλιστικά/σωστά physics, καλύτερη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, πιο φυσικά animations κλπ δηλαδή στοιχεία που έχουν μείνει πίσω-δε συμβαδίζουν με τα γραφικά.

ολο και καποια τζιτζιμπλογκια θα βρισκουν οι εταιριες για να πουλησουν καινουρια καθρεφτακια στους ιθαγενεις.
αλλά οντως, δεν υπαρχουν πολλα πραγματα που θα μας εντυπωσιασουν πια, ισως μονο να βελτιωθουν καποια στιγμη τα χεαργουωρκς της ενβίδια... :p
δηλαδη, οκ, ποια ειναι η τελικη διαφορα στο ματι αναμεσα σε 4k και 8k ξερωγω?

ωστοσο, δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο αυτο θα επηρεασει τον τελικο καταναλωτη. φοβαμαι οτι απλα οι ντεβς δεν θ ασχολουνται πια καθολου με το οπτιμαιζεισο, οπότε θα αυξανονται συνεχως τα μινιμουμ σπεκς των νεων κειμς και ουσιαστικα αυτο θα κινει την αγορα νεων πισί.

μου αρέσει που προχωράει τα γραφικά όπως εξελίσσονταν κανονικά!

Back