Αυτό που είπατε παιδιά. Η λέξη-κλειδί εδώ είναι "μέτρο".
Το πρώτο τόσο στο challenge όσο και στη διάρκεια ήταν ιδανικό. Metroidvania των 20-25 ώρων, που έπαιρνε + 10 ώρες πες για σκούπισμα μυστικών και προαιρετικού περιεχομένου. Δεν ένιωθες ότι έγκωσες σε καμία στιγμή.
Δε λέω καλά περνάω μέχρι στιγμής στις 38 ώρες που έχω φτάσει και έχω ανοίξει ότι μπορούσα σε χάρτη στο Act 2, δε ξέρω πως θα πάει στη συνέχεια. Βλέπω κάτι Steam reviews που έχουν λένε 100% completion με 70-80 ώρες διάρκεια και με πιάνει ένας ψιλοπανικός...
Πάντως ναι, κάτι courier quest - τρέχα σαν το μαλάκα στην άλλη άκρη του χάρτη να παραδώσεις την ξεραμένη κατσαρίδα που θέλει ο τάδε (άσχετο, το ότι σε "στριφνούς" χάρτες όπως το Underworks δεν έχουν fast travel είναι κακούργημα) - not my idea of fun. Είναι σα να είπαν οι Κεράσσηδες (sic), "lol ξέρουμε πόσο λατρέψατε το κουεστάκι με το λεπτεπίλεπτο λουλούδι από το HK, τι θα λέγατε να το βάζαμε επί 5";;;
Όσο για τις ανταμοιβές, συμφωνώ for the most part. Οι περισσότερες καλές βρίσκονται στην εξερεύνηση, αλλά κι εδώ βλέπεις αντιθέσεις. Πχ έχεις από τη μία το Whiteward που δε θυμάμαι να βρήκα κάτι της προκοπής. Δηλαδή κρίμα την αδημονία να δω που θα με βγάλει ο κλειδωμένος ανελκυστήρας (ως περιοχή δε λέω, τέλεια ατμόσφαιρα). Από την άλλη έχεις περιπτώσεις σούπερ ντούπερ κρυμμένων περιοχών όπως το Wisp Thicket που πέρα από τη χαρά του πω ρε φίλε τί βρήκα τώρα, έχει ένα charm και ένα κομάτι μάσκας, σε αρκετά συμμαζεμένη διάρκεια.