By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ήρωας. Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από την Γιένηφερ να προσπαθεί να το παίξει ηθοποιός είναι η Γιένηφερ να προσπαθεί να το παίξει γκόμενα.Είδα και μία κάφρικη κομεντί , περνάει η ώρα οκ. Λέγεται, No Hard Feelings (2023)6.3 | Comedy, Romance,
Εγώ που την είδα στο σινεμά τι είμαι; Άσε καλύτερα, μην απαντήσεις.Ήρωας. Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από την Γιένηφερ να προσπαθεί να το παίξει ηθοποιός είναι η Γιένηφερ να προσπαθεί να το παίξει γκόμενα.
Έτσι πάνε αυτά, ανέχεσαι κάτι αλλά η κυρά από την άλλη να ανέχεται να δούμε και δικά μου, ε αφού είδε το γουίτσερ ας δούμε και την carbon χριστουγεννιάτικη ταινία με άλλο όνομα και άλλους ηθοποιούς όπου πάντα η χαζοχαρούμενηγκόμεναπουπηγεστοχωριογιαxmasκαιβρηκετονπρωκτικοερωτακαιτηςαρεσεπολυ (γκρίνια για το γουίτσερ, αλλά μετά, "τος α κόιν του γιορ γουίτσερ μαντάμ ε; )Εγώ που την είδα στο σινεμά τι είμαι; Άσε καλύτερα, μην απαντήσεις.
Ήθελε η Λαίδη Μάριον να δούμε κάτι ανάλαφρο. Γι' αυτό πήγα. Αν και δεν μπορώ να πω οτι βαρέθηκα. Μια χαρά πέρασε η ώρα. Όχι οτι είναι καμιά φοβερή ταινία.
Όχι. Κάτσε να δεις ταινία που θέλει η γυναίκα σου ώστε να κερδίσεις το δικαίωμα να δεις τις ταινίες που σ' αρέσουν μόνος σου. Με την ησυχία σου χωρίς να κοιτάς με την άκρη του ματιού σου να δεις αν της αρέσει ή αν βαρέθηκε. Πρέπει να έχεις και δικό σου ποιοτικό χρόνο. Όταν θα δεις το Pacific Rim ή το Rambo το πρώτο, το καλύτερο να το δεις χωρίς να υπάρχουν παράγοντες που σε επηρεάζουν.Έτσι πάνε αυτά, ανέχεσαι κάτι αλλά η κυρά από την άλλη να ανέχεται να δούμε και δικά μου, ε αφού είδε το γουίτσερ ας δούμε και την carbon χριστουγεννιάτικη ταινία με άλλο όνομα και άλλους ηθοποιούς όπου πάντα η χαζοχαρούμενηγκόμεναπουπηγεστοχωριογιαxmasκαιβρηκετονπρωκτικοερωτακαιτηςαρεσεπολυ (γκρίνια για το γουίτσερ, αλλά μετά, "τος α κόιν του γιορ γουίτσερ μαντάμ ε; )
Ακόμα περισσότερο αν θέλετε να δείτε το pacific rimmed (μην το γκουγκλάρετε με άλλους μπροστά)Όχι. Κάτσε να δεις ταινία που θέλει η γυναίκα σου ώστε να κερδίσεις το δικαίωμα να δεις τις ταινίες που σ' αρέσουν μόνος σου. Με την ησυχία σου χωρίς να κοιτάς με την άκρη του ματιού σου να δεις αν της αρέσει ή αν βαρέθηκε. Πρέπει να έχεις και δικό σου ποιοτικό χρόνο. Όταν θα δεις το Pacific Rim ή το Rambo το πρώτο, το καλύτερο να το δεις χωρίς να υπάρχουν παράγοντες που σε επηρεάζουν.
Εχμ, φαίνεται πως την κραδαίνει ωσάν Ελασσονίτισσα γιαγιά των 50s η Λαίδη Μάριον την παντόφλα.Κάτσε να δεις ταινία που θέλει η γυναίκα σου ώστε να κερδίσεις το δικαίωμα να δεις τις ταινίες που σ' αρέσουν μόνος σου.