PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
οτι ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ κλικικλικι πλεον, παει στο κλικλικοθρέντ, καραφλοφονιά.
εδω δεν υπαρχει καμμια πληροφορια ως τωρα. δυστυχως η μαντεψά μου ειναι wasd.
θα δειξει, ηβεντσιούαλυ.

Αυτό το νέο αστερίξ λολ, τέτοια γραφικά έβγαζε ο λεμονοστίφτης που είχα πάρει όταν ήμουν φοιτητής πριν 35 χρόνια. Kαλά το ότι μιλάνε αγγλικά ασχολίαστο θα ήταν άμα δεν έλεγα το παρακάτω. Μποϊκότ μέχρι να βάλουν γαλατικό βοισόβερ.

Σιγουρα το asterix εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο οτι πριν 35 χρονια οπως και απο το πρωτο μου pc πριν 29 χρονια. Εχω να παιξω asterix απο το 2023 που βγηκε το Slap them all 2 το οποιο ειχε γραφικαρες. Θα το δω οταν το παικξω αλλα δνε μπορει να εχει χειροτερα γραφικαα απο τα προηγουμενα.

Θυμιζει στυλ Roadwarden, Sunless skies, Suzerain, Sir Brante, Pale Beyond και Vagrus, οποτε απο μενα ειναι wishlisted!

"From the developers of King of Dragon Pass and Six Ages..."

107-1079237_shut-up-and-take-my-money-shut-up.png

o γουλφχαρτ ασχολειται με το Fatekeeper, παιγνιδι που θυμιζει πολυ νταρκμεσαιαοφματεντματζικ. φερτε το, μας αρεζει.

εκαμα σερτς στο φορου, ειχε αναφερθει σ ενα ποστ του μαλαχτη οταν ανακοινωθηκε το κειμ. για ν ασχοληθει ξαφνικα μαζι του ο γουλφχαρτ μετα 3 μηνες, μαλλον θα παιξει μελλοντικο σπονσοράρισμα. δεν κρινω, στηριζω. καπως θα πρεπει να ζησουν κι οι γιουτιούμπες. αρκει να ναι καλο το game.

Εν τω μεταξύ στο Steam το Dispatch, το υπερηρωικό visual novel-τσοντοπαίχνιδο από πρώην μέλη της Telltale, πηγαίνει κυριολεκτικά γαμιώντας.

image.png

Εν τω μεταξύ στο Steam το Dispatch, το υπερηρωικό visual novel-τσοντοπαίχνιδο από πρώην μέλη της Telltale, πηγαίνει κυριολεκτικά γαμιώντας.

image.png

old telltale, very positive rating σε 17Κ review, μπήκε wishlist αρκεί να ολοκληρωθεί πρώτα. Βλέπω ότι έχουν στο πρόγραμμα 8 επεισόδια. Ξέρουμε εαν θα είναι αυτά και τέλος ή θα έχουν και άλλα?

@Hellion τσοντοπαίχνιδο???

Ειδα critical role εικονιδιακι, aaron paul και το παρακατω εικονακι και ψηθηκα να το δοκιμασω
1762463562862.png

Επαιξα καμια ωριτσα, ειναι οντως φαση this is the police με critical role animation επεισοδια στο ενδιαμεσο (αυτο γινεται τελειο ειδικα αν απενεργοποιησεις τα QTE). Οσο για πορνο, περασε τα φιλτρα που εχω στο steam, οποτε μαλλον κατι βωμολοχιες και βυζγια εννοουν.

Μεχρι τωρα φαινεται διαμαντακι, ειδωμεν

^ Βασικά αυτό. Managerial gameplay με καλό c&c σε Invincible περιτύλιγμα θα έλεγα, έχει και σοφτ ερωτικές περιπτύξεις αν κυνηγήσεις ρομαντζάδα κι έτσι. Δεν είναι hentai αν κανείς φοβάται μη λερώσει τη φωλιά βιβλιοιθήκη του. Μλκ μόνο ότι δεν είναι ολοκληρωμένο.

Ναι ρε, τι τσοντοπαίχνιδο; Partial nudity, άντε και μερικές βρισιές. Έχει και φίλτρο αν τρομαζετε στη θέα των μπόμπολων.

Ναι ρε, τι τσοντοπαίχνιδο; Partial nudity, άντε και μερικές βρισιές. Έχει και φίλτρο αν τρομαζετε στη θέα των μπόμπολων.
Δεν έχει δηλαδή πλοκάμια? Δεν αξιζει λοιπον, τσάμπα το wishlist, μόλις βγήκε από την λίστα!

tt2.JPG

Λογική του μέσου ινβέστορα.
"α! κάνουν delay άρα μάλλον δεν έχουν έτοιμο προϊόν κ μάλλον η εταιρεία πάει για φούντο οπότε ας πουλήσουμε"

Back