PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
View attachment 9663

Λογική του μέσου ινβέστορα.
"α! κάνουν delay άρα μάλλον δεν έχουν έτοιμο προϊόν κ μάλλον η εταιρεία πάει για φούντο οπότε ας πουλήσουμε"
γενικά τα χρηματιστήρια είναι καρκίνος...

Δεν ξέρω αν θυμάστε μια παλιά σειρά ονόματι Mass Effect που δημιουργήθηκε από μια εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων, αλλά σήμερα απ'ότι φαίνεται γιορτάζουμε την "N7 Day".

Δεν ξέρω αν θυμάστε μια παλιά σειρά ονόματι Mass Effect που δημιουργήθηκε από μια εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων, αλλά σήμερα απ'ότι φαίνεται γιορτάζουμε την "N7 Day".

To blog post στο οποίο ο συγγραφέας λέει πως δεν έχει κρυφά μηνύματα, περιέχει ένα κρυφό μήνυμα/λινκ που οδηγεί σε αυτό το κόνσεπτ αρτ:

Και αν δεν είναι, μήπως προσδιορίζεται ως Elder Grunt;

Ειλικρινά, έχει κανείς ελπίδες ότι μετά από τέτοια hits που έχει η δώσει η κατ' όνομα Bioware τα τελευταία 10+ χρόνια, θα δούμε καλό Mass Effect;

Ελάχιστη σημασία έχει αν θα είναι καλό ή όχι. Ακόμα και στη χειρότερη περίπτωση οι τίτλοι της Biow*re προσφέρουν το κόντεντ του αιώνα.

Μαζι με τον φιλο μου τον Εggman ετοιμαζομαστε να πολεμησουμε τον pacman και τον sonic! Θα τους διαλυσουμε. Αφου νιηκσα τις χελωνες τον Batman τον He Man τους Ghost busters και τους power rangers τωρα σειρα εχουν οι sonic και pacman.

" Μη διαθέσιμο βίντεο
Το βίντεο αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο λόγω υποβολής αξίωσης που αφορά πνευματικά δικαιώματα από τον χρήστη MarkScan Enforcement. "

Μέχρι και το youtube αντέδρασε....

Οι Κινέζοι συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν...

πως μπορεί κάποιος να παίξει αυτό το παιχνίδι; δεν χαζεύει με τα φόντα; τρομερό!

Όσοι θυμάστε το Desert Strike, εμφανίστηκε πνευματικός διάδοχος του (σε early access ακόμα).

Με publisher τη... MicroProse (what year is it?).

Eίχε και ντέμο στο καλοκαιρινό νεξτ φεστ.

Back