Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν ήρθα σ' αυτό το τόπικ για να γράψω ποιό game παίζω αλλά για να αποχαιρετήσω την gaming ζωή μου για κάποιους μήνες; χρόνια; δεκαετίες; μιας και σήμερα είδαν το πρώτο φως οι 2 μου πριγκίπισσες. Το legacy της Λαίδη Μάριον.

Bye, bye sweet gaming life...
να σας ζήσουν, εμπειρικά, περισσότερο χρόνο είχα να παίξω στις αρχές παρά τώρα που κλείσαμε τον χρόνο :p

Δεν ήρθα σ' αυτό το τόπικ για να γράψω ποιό game παίζω αλλά για να αποχαιρετήσω την gaming ζωή μου για κάποιους μήνες; χρόνια; δεκαετίες; μιας και σήμερα είδαν το πρώτο φως οι 2 μου πριγκίπισσες. Το legacy της Λαίδη Μάριον.

Να τις χαρείτε και να έχουν υγεία, τύχη και ευτυχία μέχρι τα βαθιά γεράματα!

Να είστε όλοι καλά! Και να κρατάτε την σημαία του gaming ψηλά μέχρι να επανέλθω! Τώρα αν θα επανέλθω μόνος μου ή με τις μικρούλες αγκαλιά να παίζουμε Asterix θα δείξει.

Αν και σαφή απάντηση δεν πήρα (μόνο απο τον Νίτρο) πότε θα επιστρέψω στο gaming!

:PCMR:

Last edited:
Πολύχρονες, υγιείς και δυνατές να είναι, Ρομπέν! Μη σκας, φεύγει ο χρόνος νεράκι και σε 9-10 χρονάκια από τώρα σου ζητάνε coop για σοβαρά παιχνίδια ανάμεσα στα drums sessions.

Όλα τα καλά εύχομαι!

Να σου ζήσουν Ρόμπεν

Σαν θείος διδύμων να σου πω ότι έχουν φοβερή πλάκα

Οι γονείς έχουν να κοιμηθούν κάποια χρόνια αλλά εστιάζω στην δική μου οπτική

Αν και σαφή απάντηση δεν πήρα (μόνο απο τον Νίτρο) πότε θα επιστρέψω στο gaming!

Να σου ζήσουν!! Εξαρτάται έαν υπάρχει χαζοθείος (όπως είμαι εγώ, με το δεκαεφτάμηνο ανίψι)!! Εάν ναι, κάτι γίνεται!! Πάρε και ένα handheld!! Ποτέ δεν ξέρεις!!

@Robin Hood να σου ζήσουν! Εμένα γέννησε η αδερφή μ τον Ιούλιο και -σαν θείος- περνάω τέλεια! Οι γονείς είναι που χάνουν ύπνο και μπούσουλα.

@shredder πανικοβλήθηκες μήπως υπάρχει κάποιος που παίζει BL4 με πιο MAX settings και έτρεξες να επιβεβαιώσεις ότι ήταν false alarm? Τώρα για την "ψηλή" με τα γυαλιά, αν είχες κάτσει να παίξεις Gothic όταν στο είπα τώρα θα σε είχα ήδη κάνει κατάστα με ψηλή με γυαλιά,και cosplayer κιόλας, αλλά υγεία. Συνεχίζουμε.

Μάγκες εγώ έκανα ένα διάλλειμα από το Robocop γιατί συνειδητοποίησα ότι δε τελείωσα ποτέ το main campaign του NWN2 (είχα φτάσει περίπου μέχρι εκεί που κάνει join η αγρότισσα η ψηλή ξανθιά, πιστεύω ο shredder θα την έχει ήδη παίξει για πάρτι της) παρά μόνο τα expansion, ε και είπα να το επιχειρήσω με Barbarian 5/Fighter 1/Frenzied Berserker όσο πάει, δε θυμάμαι max level στο main game. Το έχω σε hardcore rules και ακόμα δεν αντιμετώπισα προβλήματα (είμαι στο σημείο που κάνει join η Sorceress). Δεν έχω καν healer στο party, έχω δυο ντούκια (εγώ και ο Kelgar), τη μάγισσα και rogue. Ε και σχεδόν μετά από κάθε μάχη μπορείς να κάνεις rest, οπότε την άφησα τη Druid στη ταβέρνα του θείου μου για μουχαμπέτι.

@shredder πανικοβλήθηκες μήπως υπάρχει κάποιος που παίζει BL4 με πιο MAX settings και έτρεξες να επιβεβαιώσεις ότι ήταν false alarm? Τώρα για την "ψηλή" με τα γυαλιά, αν είχες κάτσει να παίξεις Gothic όταν στο είπα τώρα θα σε είχα ήδη κάνει κατάστα με ψηλή με γυαλιά,και cosplayer κιόλας, αλλά υγεία. Συνεχίζουμε.
αυτο ειναι ξεκαθαρο. απλα δεν εχω ακομα το γκειμ αλλα σιγουρα τρωει τη σκονη μου.

double post γιατι δεν το παρατηρησα πριν αλλα
1 να σου ζησουν
2 ετοιμασου να παιζεις πεπα το γουρουνακι ντισνευ γκειμς κλπ.

Barbarian 5/Fighter 1/Frenzied Berserker
Πωω το ίδιο είχα στο παρθενικό play, πίσω όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι 🥲
Βλέπεις, είχα δει λίγους μήνες πριν το Berserk.

Τώρα θα σε γελάσω για την κατανομή των lvl, λογικά είxα βάλει τα λιγότερα στο fighter απλά για μερικά έξτρα feat που χρειαζόμουν.
Cap αν θυμάμαι έχει το 20, αλλά με τους περισσότερους χαρακτήρες το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις κάπου στο 17-18, αναλόγως και πόσο το κυνηγήσεις από περιεχόμενο που δίνει xp.

2 ετοιμασου να παιζεις πεπα το γουρουνακι ντισνευ γκειμς κλπ.
Οι πριγκίπισσες μου θα βλέπουν μαζι με τον μπαμπά Star Wars (τα αυθεντικά τα πρώτα 3 άντε και τα 3 prequel), Indiana Jones (τα πρώτα 3, έτσι κι αλλιώς δεν έχουν βγει κι άλλα) και Pirates of Caribbean. Και φυσικά θα παίζουμε με το πειρατικό των playmobils. Κι απο παιδικά Thunderscats και DuckTales.

Robin να τις χαίρεσαι και να τις αντέχεις, μπαίνεις πλέον κι εσύ σε honor mode run όπου κάθε απόφαση μετράει διπλά και save games δεν υφίστανται. Με τα δίδυμα ο βαθμός δυσκολίας προφανώς ανεβαίνει κι άλλο, ελπίζω να υπάρχουν γιαγιάδες στο κάδρο για να κοιμάσαι έστω κάνα δίωρο. Το μήνα.

Όσο για gaming, η εμπειρία μου λέει ότι χρόνο όλο και βρίσκεις, ενέργεια δεν ξέρω αν θα περισσεύει. Το handheld ίσως είναι μια λύση, ειδικά για να αξιοποιείς στο έπακρο κάτι σκοτωμένα μισάωρα που αποκοιμιούνται πάνω σου. Δυστυχώς σε αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία, δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για μισό επεισόδιο Netflix, το δε gaming εκεί όνειρο απατηλό. Μετά την ηλικία των 4-5 ίσως αλλάζει αυτό, όταν φτάσω σε 'κείνη την πίστα θα σου πω.

Να τις χαίρεσαι είπαμε;

Γενικά θεώρησε πως αποχαιρετάς κάθε έννοια προσωπικού χρόνου για τα επόμενα 2 χρόνια κατ'ελάχιστον και όταν σιγά σιγά ξεκινήσεις να κάνεις κάτι για σένα, θα είσαι εντελώς νέος άνθρωπος. Αν παίζουν παππούδες να στα κρατάνε, κάτι γίνεται, αλλά δεν έχω ιδέα, μεγάλωσα δυο σόλο σε iron man mode και δεν έχω ιδέα πώς διατήρησα τα λογικά μου.

Να σου ζήσουν, πλέον ζεις γι'αυτές, εσύ γίνεσαι στην καλύτερη NPC πολυτελείας από Chosen One. Να δώ πότε θ'ανοίξει το Μπαμπακουλοθρέντ εδώ μέσα :D

Back