Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τελος το asterix and obelix misison babylon! Εδειρα ολους τους Ρωμαιους ! Και τον προδοτη που δηλητηριασε τον βασιλια. Μου φαινεται πρεπει να παρω τον Obelix στην συμμορια μου και να τον μεταλλαξω σε αρκουδα. Του αρεσουν παρα πολυ οι αρκουδες. Και ετσι χοντρος που ειναι θα φαει ολες τις χελωνες! Πολυκ αλο με πολυ ξυλο και γραφικαρες high 1440p 60 fps χωρις fsr.

ARC Raiders στο ps5 το οποιο εχει κυριευσει ολο τον ελευθερο μου χρόνο .. ειμαι στις 40 ωρες + και θα ελεγα οτι εχει αλλο τοσο να δωσει.. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ εθιστικο extraction shooter και να φανταστεις δεν ειμαι κ φαν του ειδους.. πολυ δυνατο game! \m/ \m/

Αυριο ξεκιναω το assasin creed shadows! Θα σφαξω ολους τους κακκους και θα σωσω την πατριδα μου την Ιαπωνια. Επισης ειναι το τριτο παιχνιδι που εχει μονιμα ενεργοποιημενο το ray tracing και οπως βλεπουμε η 6700χτ το τρεχει ultra high 1440p 60 fps με fsr. Αλλα δεν αξιζει να δωσω 600 ευρω που κανει η 9070xt για να παιζω ultra 1440p 60 fps με ray tracing χωρις fsr.

Sugamatato βλεπω εκανες παλι αναβθμιση χωρις να μας πεις τιποτα! Πριν μηνες πηρες 9070 χωρις να μας πεις τιποιτα. Τωρα ξαφνικα βλεπω στην υπογραφη σου λεει cpu 9800xd. Γιατι δεν μας ενημερωνεις και δεν ζητας την συμβουλη μας πριν κανεις αναβαθμιση? Και γιατι πηρες παλι 8κταπυρηνο επεξεργαστη? 8πυρηνο το 2025? Εγω οπως εχω πει αν επαιρνα τωρα θα επαιρνα απο 9900χ και πανω. Αλλα επειδη αποφασισα να περιμενω τους zen 6 η nova lake αναλογως ποιο απο τα 2 βγει πρωτα θα εχω πολυ καλυτερο επεξεραστη απο τον 9800xd. Τη μητρικη πηρες? Πηρες και pierless assasin 140 η 120?

Γιατι δεν μας ενημερωνεις και δεν ζητας την συμβουλη μας πριν κανεις αναβαθμιση?
γιατι εχω λεφτα για πεταμα. σε κανα χρονο τα λεμε παλι για αναβαθμιση.

Μητρική έχω την b850 tomahawk. Όσο για cooler έμεινα με αυτό που είχα πριν αν και το εψηνα για για pa140. Η τον άλλο που έχει η ίδια εταιρεία τον phantom κάτι.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μεγάλη ανευθυνότητα το να αναβαθμίζει κάποιος χωρίς να ενημερώνει. Ντροπή σου, Σουγκαματάτο.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μεγάλη ανευθυνότητα το να αναβαθμίζει κάποιος χωρίς να ενημερώνει. Ντροπή σου, Σουγκαματάτο.
Ντροπή του αυτού του sugamatato

Ps. Τώρα είδα ότι δεν λέει για εμένα ο σρεντερας γιατί εγώ είμαι ο sugamoto και όχι ο sugamatato

δεν ξερω τι ενημερωση να κανω απο την στιγμη που ηδη 10 χρονια και βαλε εχω παντα καλυτερο pc απο το δικο του :p

@Adhan ξεκαθαρα πρωτα ξαδερφια.

Μεχρι πριν μηνες που πηρες την 9070 ειχες κατωτερο pc απο το δικο μου. Και μολις αλλαξω επεξεργαστη μνημη και μητρικη θα ειναι καλυτερο απο το δικο σου. Το ποτε θα κανω την αναβαθμιση εξαρταται απο την ημερομηνια κυκλοφοριας των zen 6 και nova lake αλλα σιγουρα μεσα στους επομενους μηνες.

Eγώ που νόμιζα ότι ο Sugamoto είναι persona του Σρέντε.
@shredder αν με ρωτήσουν πώς γίνεται σε κοτζάμ Αθήνα να μη βρήκες ακόμα 18χρονη, θα τους δείχνω τα posts σου.
Πώς τα φέρνει η ζωή... Τεσπά. Καλό το Diablo 4, έβγαλα 3 acts χωρίς να κάνω πολλά, τα summons κάνουν όλη τη δουλειά. Επειδή όμως βγήκε το Gothicoειδές Of Ash and Steel παρατάμε τα πάντα και το πιάνουμε ζεστά-ζεστά, μαζί με κάνα Shelter για λίγο cuteness δόση.

Μεχρι πριν μηνες που πηρες την 9070 ειχες κατωτερο pc απο το δικο μου. Και μολις αλλαξω επεξεργαστη μνημη και μητρικη θα ειναι καλυτερο απο το δικο σου. Το ποτε θα κανω την αναβαθμιση εξαρταται απο την ημερομηνια κυκλοφοριας των zen 6 και nova lake αλλα σιγουρα μεσα στους επομενους μηνες.
Δεν νομίζω Τάκη. Ήδη έχω δρομολογήσει αναβάθμιση όταν κάνεις εσύ.

592219267_10236530677918432_6544270604621493861_n.jpg

με άλλα λογια, oτι παιζει κι ο σουτογαμώτατο (με την καλη εννοια). μαλλον οχι ακριβως (περισοτερα στο σωστο θρεντ), εκεινος το πιο πιθανο να παιζει το ρημαστερντ...

@Stamatimenos , ντοντ ντου ιτ, φαιδων. στάκα. ΜΗΝ.
οχι πριν 5-6 πατσηζ ακομα. ηδη εχουν δωσει ενα που εχουν περιορισει λεει καπως τα κρασηζ, αλλά στο επομενο το μεγαλο, θα φτιασουν λεει και το σιγουρα πολυ χαριτωμενο μπαγκ να εξαφανιζονται απ το ινβ ραντομλυ τα κουεστ αιτεμς (τριπλ φεισπαλμ + λωλζ)...
κι εγω περιμενω πως και πως να πιασω το κειμ, αλλά αν το ξεκινησεις τωρα, θα το καψεις κι ειναι κριμα.

Back