Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εντάξει καταλαβαίνω ότι οι ΙΓΚΟΡΡΡ θεωρείται πρακτικά αδύνατο να απογοητεύσουν, αλλά μία προσπάθεια έστω θα αρκούσε..

Είχα το ΚΕΧP στον αυτόματο και όταν ξεκίνησε να παίζει, γύρισα να δω μήπως άλλαξε πλέιλιστ κάτι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ. Από τα πράματα που δεν ακούς συχνά στο συγκεκριμένο κανάλι.

Τριπλό Mάστερπις. Σειρά, Τραγουδι και τουτο δω το βιντεο επισης.

You probably don’t even hear it when it happens, right??

Είχα τη φαεινή ιδέα να ψάξω για κόβερς του Ντονστό Μπιλίβι. Τίποτα δεν άγγιξε έστω μία τρίχα από τα γιγαβάτ υπεργαματοσύνης του ορίτσιναλ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ.. άρχισε να παίζει ένα πιάνο κόβερ και οκ σε πιάνο βγαίνει άλλο είδος ατμοσφαιροειδούς φάσης. Αλταμπάρω κι ερωτεύτηκα διπλά. Τελικά το άφησα να παίζει την πλέιλιστ της κοπελίτσας και πιστεύω ανέβηκα σε άλλο πνευματικό επίπεδο στη πορεία. Αν και οκ δε διασκευάζει τίποτα Σεπουλτούρα πχ, τα πιο μπλακ μέταλ που βρήκα ήταν τα παρακάτω.

Mε συνεπήρε η πιανοκουλτούρα κι ας μη παίζουν σεπουλτούρα. Μετά το Μελισάκι πέτυχα και το Αλισάκι που οκ είναι κομματάκι πιο μπρούταλ οι επιλογές της, πήρε το μάτι μου και κόβερ από χάρι πότερ. Ένα μπράβο στα κορίτσια από εμένα και πάω να ξυριστώ. Η Μελίσα συνεχίζει να είναι η μοναδική μου αγάπη πάντως.

διεκοψα την θεαση της ομιλιας του Μεγαλου Τιμονιερη Αλεξη Τσιπρα για να απολαυσω ντο στο μπηλιβι για απειροστή φορά.
δε με ρωταει κανεις, αλλά θα τοποθετηθω ετσικιαλλιώς.
λοιπον, μ αυτες τις διασκευες εχω δυο τυπου, εντελως διαφορετικα, θεματα.

- το πρωτο ειναι εγκυκλοπαιδικό/απορια. ο κιθαριστας/πιανιστας/βιολονιστας που καμνει ινστρουμέντα διασκευη ενος ασματος, τι πρεπει/ειναι "σωστο" να κανει? να παιζει τις νοτες που παιζει ο αντιστοιχος ομολογος του στην οριτζινα βερσιό? Ή να παιζει τις νοτες που πιανει ο τραγουδιστης, δηλαδη την μελωδικη τους γραμμη? το μελισακι ηβρε λυση. παιζει με τ αριστερο τα ακομπανιαμεντα που παιζει ο jonathan cain στο αλμπουμ και με το δεξι αυτα που τραγουδαει ο πέρης. ευγε, (μελισουλα) μελισάκι.

- το δευτερο θεμα ειναι σοβαρο. δεν μ αρεζει που βγαινει η πιανίστρω ξωβυζη και ξώμπουτη. δεν το κατανοω, ειναι ηλιθιο. αν θελω να δω βύζο/μπουτι/υποψια βρακιού, δεν θα μπω εδω καλη μου, υπαρχουν αλλα σαιτς γι αυτο. αν παλι θελω ν ακουσω τον Υμνο, ελαχιστοτατα θα ενδιαφερθω για τους τορνευτους μηρούς σου. αρα λουζ/λουζ η φαση σου. μια λυση θα ητο να παιζουν πιανο τσίτσιδες ολωσδιολου, οπότε θα ενιωθαν σιγουρα και πιο ανετα απ οτι τωρα με τα στενα/σφιχτα, φορεματα και μινιφουστίτσες.

---------

κι ενα ακομα πιο σοβαρο (και σορυ γι αυτο). σοδα, εισαι ο μοναδικος αθρωπος δω μεσα που για καποιους λογους που αγνοω, το γραψιμο του μου θυμιζει τον αγαπημενο κουνέλο. οπότε συχωρα με, αλλά θα σεντονιαζω καμμια φορα οταν σου γραφω, οσο κι αν το βαριεσαι θανασιμα. αυτα.

Aν το κοριτσάκι θέλει να ντυθεί μπομπονιέρα ή πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ ενώ παίζει φλάουτο ή ότι αγαπάει, γιατί να έχουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα με αυτό; Το βρίσκω ρατσιστικό, σεξιστικό, χυδαίο και αμφιβληστροειδώς αντιπαραγωγικό. Και φυσικά δεν είναι το σέλινκ πόιντ αυτό, όχι πάντα δηλαδή. Εννοώ, στην περίπτωσή της ΔΕΝ θα πλήρωνα για να την δω γυμνή να παίζει πιάνο. Τώρα, ΑΝ κάποιος από εδώ μέσα κυκλοφορούσε βίντεο όπου γυμνός παίζει το αγαπημένο του όργανο διασκευάζοντας Άουτφιλντ, Τζούρνι, άντε και Στηλ Πάνθερ οριακά γιατί κάποια όρια πρέπει να τα σεβόμαστε, εκεί ίσως να τον κερνούσα μια τουλούμπα λόγω καθαρής περιέργειας και αγνού δέους/θαυμασμού για το θάρρος και την τόλμη του. Φυσικά όσα περισσότερα τα κιλά και τα χρόνια, τόσο μεγαλύτερο και το δέος.

Kι επειδή σχεδόν τελείωσε το σέσιο που ήθελα να ποστάρω, έλα πάμε λίγο..

Όσο επεξεργαζόμουν αυτό με τον κούνελο, θυμήθηκα τον Κούνελο Πατ κυρίως λόγω ονόματος. Ο φίλτατος ήταν πρώην αναρχομπαχαλάκης κάτι που σε μια φάση τα παράτησε όλα, παίζει να πήγε και σε κανά Θιβέτ. Η διαφορά με το κουνελάκι μας ήταν ότι ο συγκεκριμένος καμιά δεκαριά αργότερα έκανε την έκπληξη επιστρέφοντας, πατώντας το μαγικό ρησέτ κι επανεκκινώντας με λιγότερα σκοτάδια αυτή τη φορά. Οκ αυτά που γράφει τώρα κομματάκι δεν ακούγονται, αλλά δεν του το λέμε αυτό. Μακάρι και ο κούνελος να γυρνούσε, να άνοιγε άλλα δέκα τόπικς σαν αυτό με τον δόκτωρ λαβ κάτι που θυμάμαι είχαμε σκοτωθεί εκεί μέσα, να γινόμασταν πάλι κώλος εδώ πέρα, αλλά να ήταν εδώ.

Μιας κι έπιασα τον Κουνελοπάτ, πάρτε ενδεικτικά και ότι ξέθαψα από το χίστορι. Το πρώτο οκ μερικά τζάουλ πιο ανατριχιαστικό.. πλέον.

Back