Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τώρα, ΑΝ κάποιος από εδώ μέσα κυκλοφορούσε βίντεο όπου γυμνός παίζει το αγαπημένο του όργανο διασκευάζοντας Άουτφιλντ..... εκεί ίσως να τον κερνούσα μια τουλούμπα λόγω καθαρής περιέργειας και αγνού δέους/θαυμασμού για το θάρρος και την τόλμη του. Φυσικά όσα περισσότερα τα κιλά και τα χρόνια, τόσο μεγαλύτερο και το δέος.

:ROFLMAO::ROFLMAO: το πιασα το υπονουμενο. αλλά την γλυτωσες την τουλουμπα. θα βαζα την δικη μου βερσιον στην ντουζιερα, που το τραγουδαω ολο το ασμα με high pitched ψευτικη, αλλά την κατεβασε το γαμωγιουτιού. κατι μου γραψανε κει χαμω για nudity. π@π@ργιές καμαρωτές. δεν φαινοταν ουτε ιχνος απ τα μπομπόλια. τα σκεπαζε ολα η μπάκα μου.

τελος παντων, θα ποσταρω το νεξτ μπεστ θινγκ, που ισως να κερδισει την τουλουμπα σου.

( 20'' δη πλοτ θίκενς. λες να ναι ο καρστεν, ο Χειρομαλαχτης της καρδγιάς μας??)

Κομματάκι όκγουαρντ πως κοιτούσε ασταμάτητα τη κάμερα και χαμογελούσε συνέχεια, αλλά οκ δε φταίει αυτός που είναι τόσο γλυκούλης. Θα τον ρωτήσω πάντως αν βγαίνει και σε λούτρινο, θα το αγόραζα. Και φυσικά θα τον κερνούσα 4-5 μερίδες γύρο κι ένα αναψυκτικό της επιλογής του.

WuDDsf.gif

το χρονοκουμπάκι του σαιτ παει λιγο πισω. με τυχερη μαντεψιά κρατησα το Απαραιτητο κομματι και το εκαμα ρηάξο γκιφ. χρειαζεται καμμια φορα..

εντιτ: ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, βεβαια (πιπερι, μονο που το σκεφτηκατε..). εκει εξω, εννοω.

1VpTmb.gif

Last edited:
Moυ το ξέθαψε απροειδοποίητα από την Πλέιλιστ του Σόδα και σχεδόν έβαλα τα κλάματα από τη συγκίνηση. Μου σηκώθηκε κι ελαφρώς, για να είμαστε και λορ φρέντλι όταν ποστάρουμε Πάνθερ. Ελπίζω να μη ζηλέψει το Μελισάκι, αλλά ναι οκ τι να λέμε τώρα.

Αυτή η κόκκινη Schecter είναι κούκλα.

Hurt So Bad - Little Anthony & The Imperials (US, 1965)

Ένα πανέμορφο soul τραγουδάκι, με εκπληκτικά φωνητικά από τον Little Anthony. Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1965 και δικαίως κέρδισε μια θέση στα Top 10 hits. Έχει διασκευστεί πάρα πολλές φορές από πολλούς άλλους καλλιτέχνες. Ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων οι εκτελέσεις από τους Delfonics, The Embers, της Jackie DeShannon, της Linda Ronstadt.

Back