Tony Corvus
Ancient Red Dragon
Θα ήθελα να δω ένα game of thrones από τη συγγραφική ομάδα του τηλεοπτικού Γουητσερ!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Βασικά το Netflix Ελλάδος θα τα δείχνει; Γιατί απ' όσο ξέρω το HBO Max είναι στη Vodafone TV. Δεν θα υπάρχουν conflicts;
![]()
Paramount launches $108.4bn hostile bid for Warner Bros Discovery
Paramount’s bid for the entire company counters $82.7bn Netflix deal for WBD’s studio and streaming operationwww.theguardian.com
Lol
www.koutipandoras.gr
Ναι. Ρίξανε automated ημεηλ. Η Paramount φαίνεται να καίγεται να αποκτήσει την Warner και δε νομίζω το Netflix να περίμενε αυτή τη κίνηση. Μένει να φανεί αν η Warner ακυρώσει το deal με το Netflix και πάει για τα έξτρα δις της Paramount.
![]()
Netflix deal to buy Warner Bros. 'could be a problem' because of size of market share, Trump says
President Donald Trump says a deal struck by Netflix to buy Warner Bros. Discovery “could be a problem” because of the size of the combined market share.apnews.com
Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι μούφα αλλά πριν χρόνια είχα δει κάτι αντίστοιχο και προφανώς και πολύ πιο οικονομικό σύστημα για θεμέλεια σε φωτοβολταϊκά. Μπορείς την ίδια έκταση να έχεις ταυτόχρονη αγροτική χρήση (βοσκότοπος ή αγρανάπαυση τα πιο απλά) και μπορούν να φύγουν να πάνε αλλού αργότερα. Το να τσιμεντώνεις μια έκταση για φωτοβολταϊκά είναι τραγικά καταστροφικό και ηλίθιο και θα έπρεπε απλά να απαγορευτεί.
Για σπίτια κρατάω και γω μικρό καλάθι.το θεμέλιο θέλει καλό πάτημα