Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τεράστιος κατάλογος κυρίως του HBO Max που έχει διαμαντάκια εκεί. Μικρό καλάθι για το πώς θα το διαχειριστούν βέβαια...

Βασικά το Netflix Ελλάδος θα τα δείχνει; Γιατί απ' όσο ξέρω το HBO Max είναι στη Vodafone TV. Δεν θα υπάρχουν conflicts;

Βασικά το Netflix Ελλάδος θα τα δείχνει; Γιατί απ' όσο ξέρω το HBO Max είναι στη Vodafone TV. Δεν θα υπάρχουν conflicts;

Λογικά υπάρχουν κάποια συμβόλαια τα οποία όταν λήξουν θα μεταφερθεί όλο το περιεχόμενο στο Netflix.

Άρα όταν λήξει το συμβόλαιο θα το δείχνει. Πάντως αν δεν το ανανεώσει η Vodafone TV δεν θα έχει και λόγω ύπαρξης. Δεν έχει και τίποτα άλλο. Ούτε καν αθλητικά δεν έχει νομίζω που γενικά αυτά ειναι που πουλάνε.

Εμένα το νετφλιξ Με έστειλε εμαιλ πάντως πως τους πήρανε, και αρχικά μέχρι να τελειοποιηθεί η εξαγορά μένουν όλα όπως έχει

Ναι. Ρίξανε automated ημεηλ. Η Paramount φαίνεται να καίγεται να αποκτήσει την Warner και δε νομίζω το Netflix να περίμενε αυτή τη κίνηση. Μένει να φανεί αν η Warner ακυρώσει το deal με το Netflix και πάει για τα έξτρα δις της Paramount.

Last edited:
πουτανιά για έλεγχο των ΜΜΕ από πορτοκαλάνθρωπο.

Ναι. Ρίξανε automated ημεηλ. Η Paramount φαίνεται να καίγεται να αποκτήσει την Warner και δε νομίζω το Netflix να περίμενε αυτή τη κίνηση. Μένει να φανεί αν η Warner ακυρώσει το deal με το Netflix και πάει για τα έξτρα δις της Paramount.

Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι μούφα αλλά πριν χρόνια είχα δει κάτι αντίστοιχο και προφανώς και πολύ πιο οικονομικό σύστημα για θεμέλεια σε φωτοβολταϊκά. Μπορείς την ίδια έκταση να έχεις ταυτόχρονη αγροτική χρήση (βοσκότοπος ή αγρανάπαυση τα πιο απλά) και μπορούν να φύγουν να πάνε αλλού αργότερα. Το να τσιμεντώνεις μια έκταση για φωτοβολταϊκά είναι τραγικά καταστροφικό και ηλίθιο και θα έπρεπε απλά να απαγορευτεί.

Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι μούφα αλλά πριν χρόνια είχα δει κάτι αντίστοιχο και προφανώς και πολύ πιο οικονομικό σύστημα για θεμέλεια σε φωτοβολταϊκά. Μπορείς την ίδια έκταση να έχεις ταυτόχρονη αγροτική χρήση (βοσκότοπος ή αγρανάπαυση τα πιο απλά) και μπορούν να φύγουν να πάνε αλλού αργότερα. Το να τσιμεντώνεις μια έκταση για φωτοβολταϊκά είναι τραγικά καταστροφικό και ηλίθιο και θα έπρεπε απλά να απαγορευτεί.

Μη σου πω, ότι είναι και πανάκριβο!!

το θεμέλιο θέλει καλό πάτημα αν ήταν τόσο απλό θα βάζαμε τσιμεντένιους στύλους στο 1/4 του χώρου που σε αντίθεση με το μέταλλο δεν σκουριάζουν.

Back