Game Awards 2025 (World Premiere)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Giga hype για Control Resonance,πρώτη υποψηφιότητα για GOTY '26.

To νέο KotoR φαίνεται υποσχόμενο αλλά προσδοκίες 50/50. Καμιά δυνατή ίντι σαπιλίτσα μου έλειψε.

Στα Divinity δε μπόρεσα να 'μπω' ποτέ γαμώτο, ο κόσμος κι η μυθολογία πάντα μου χτυπάγαν σαν 'Dragon Game System' κακοκοπιά των Forgotten Realms. Προφανώς, Larian-Sven, το νέο κρακ των αζώητων φαντασάκηδων καριέρας θα είναι.

Κάτσε, γιατί δε μιλάς για το Χαηγκαρντ? Θες να μου πεις πως δεν σου έκανε κλικ το καλύτερο reveal της βραδιάς?

Πρώτο στάδιο: Άρνηση.
Έχουμε δρόμο ακόμα, μέχρι τους ολυμπιακούς κωλοτούμπας. :PCMR:

Εκλαιράκι σήκωσε τα πάντα, νέο Κοτορ επιτέλους, νέο Divinity απ' την Λάριαν με ένα απίστευτο τρέιλερ, και Σολάστα 2 σε early access τον μάρτιο και άλλα πολλά. fun times

Ξύπνησα νωρίς και είδα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου την τελευταία ώρα που σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι ήταν το χειρότερο κομμάτι της βραδιάς. Anyway, χαρούμενος που το Clair Obscur σάρωσε.

Έριξα καλό ύπνο χθες, είδα το Φρήμαν να τρώει εκλέρ, δεν ξέρω αν είχε συμβολισμό.
Όχι ότι μπορεί να μην το άξιζε, αλλά τα 2 αγουόρντ για indie ήταν απλά ανέκδοτο, αν σκεφτούμε τις ομάδες και το budget του ανταγωνισμού. Έχει χαθεί κάθε έννοια πλέον...

Είδα μερικά trailers από τους πιο μεγάλους τίτλους...

Control Resonant, άκρως εντυπωσιακό και με GAMEPLAY (που αν κρίνω και από το προηγούμενο θα φυσάει).

Χάρηκα με την ανακοίνωση νέου sp star wars τύπου Kotor μεν, αλλά...
Divinity, Star Wars κλπ nothingburgers, γκώσαμε από cinematics.

Μερικά ακόμα για τις watch list σας

(reimagining του πρώτου τίτλου του 1996 αν κατάλαβα)

(το όχι ME)

(Παθορίνο, αδιάβαστος)

(αν είναι σαν το SOMA γίναμε)

(νέο SW Racer και what year is it να πούμε)

- YouTube
(χουχουλιάρικο με γκούστα)

- YouTube
(είπαμε ότι τα κινεζόνια έχουν ξεφύγει; το είπαμε)

- YouTube
(FP souls like- βλέπω πολύ nope μέσα)

Last edited:
α εδώ τα γράφετε; και αναρωτιόμουν γιατί δεν γράφει κανείς τίποτα στα pc gaming news :p
για να δούμε τι έγινε λοιπόν.

Control 2 το 2026
Max Payne Remake το 2027
Alan Wake 3 το 2028 με αρχές 2029

Tomb Raider στο πνεύμα των παλιών; Τέλειο!
Γενικά ωραία πράγματα βλέπω, τώρα μένει να δούμε τι απαιτήσεις θα έχουν όταν βγουν και τι θα έχω όταν θα πέσουν στα 15€ να τα αγοράσω :p

ΝΕΟ Control!
NEO Divinity απο την Larian!
NEO Tomb Raider!
NEO Star Wars Old Republic!

Κάθομαι και τα βλέπω και λέω ω ρε φίλε τι θα βγει! Και σκάει μέσα η Λαίδη Μάριον και μου λέει κράτα το παιδί να ταΐσω το άλλο... Και στο κεφάλι μου ακούγεται "Δεν θα ξανα-παίξεις video game ποτέ, δεν ξανα-παίξεις ποτέ"...

Last edited:
(Παθορίνο, αδιάβαστος)

μεχ, δεν είναι ούτε RGG, ούτε Like a Dragon. 🤷‍♀️
Θα το παρακολουθούμε βέβαια 🤷‍♀️

Όντως.
Χαμένη ευκαιρία αν έστω ένας εχθρός στο παιχνίδι δε λέγεται Τω όντι.
(τατ τσοουκς και δεν είναι καν απόγευμα)

ούτε Like a Dragon
Ακριβώς. Δεν είναι "like" a dragon γιατί είναι Gang of Dragon. Το λέει και στον τίτλο.

Επίσης δεν έχει άντρες να φοράνε μπεμπιλίνο (sic), από όσο διέκρινα τουλάχιστον. Οπότε μάλλον πάμε για
Γιαπωνέζικο Mafia

ε κάτσε έπαιξε το Αμάκι στα game awards και δεν μιλάτε ρε;

Δυστυχως δεν εδειξαν τα Sonic και Onimusha way of the sword ταδυο ποιο αναμενομενα παιχνιδια της χρονιας αλλα ειχαμε σημαντικες ανακοινωσεις οπως νεο Batman και tomb raider. Και το exodus φαινεται πολυ καλο και αυτο.

Ακριβώς. Δεν είναι "like" a dragon γιατί είναι Gang of Dragon. Το λέει και στον τίτλο.

Επίσης δεν έχει άντρες να φοράνε μπεμπιλίνο (sic), από όσο διέκρινα τουλάχιστον. Οπότε μάλλον πάμε για
Γιαπωνέζικο Mafia

Ναι δεν είναι ακριβώς like a dragon, αλλά καμπουκίτσο είχε, οπότε είναι κάτι σαν like a dragon. Δηλαδή like like a dragon. ή κάτι τέτοιο.
Ναι δεν είδαμε καμιά παράνοια, δείχνει δυστυχώς να παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά. αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Ελπίζω να μην ανυπομονείτε για το Fate of the Old Republic, έχουμε πολλή αναμονή μπροστά μας.

Εντάξει, τι είναι άλλα 4-5 χρόνια για να δούμε ένα νέο KotOR. Έδω έχουν περάσει 20 χρόνια από το Sith Lords :p

Έκατσα τώρα να τα δω στα γρήγορα γαμώ την τύχη μου μέσα και..

Ντικρέπιτ - δυνατό ντατζεκώλι φαίνεται, έχει και απκόμι ατμοπλέιτεστ, για να δούμε τι θα δούμε
Μπράντλεϊ ο Ασβός - αγνό γκότι
Όντως τώρα; - σόμα, φρίξιοναλ, κλείσαμε
Κοντρόλ 2 - στημ ρηλήζ, μαθαίνουν σιγά σιγά
Γκαγκοντράγκο - δυνατό τρέηλερ, αλλά οι εικόνες στο στημ μου έκοψαν τη φόρα, ΠΟΛΥ ΜΛΚ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
Λάρα - μέσα κι ότι να 'ναι
Φόρεστ 3 - το τρέηλερ είναι από σήκουελ άλλου γκέημ, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς

Ειδική αναφορά στο Γουόρλοκ το οποίο αν και δεν έδειχνε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ήταν αρκετός ο ξανθός δίμετρος άγγελος που ανέβηκε να το παρουσιάσει. Κι εκεί που έχεις ερωτευτεί τρελά το κοριτσάκι, σκάει το 46 + 2 και άλλα τρία τα δικά μου 51 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Έχω στοιχεία ότι γνωστός και συμπαθής αντμίν την βαρούσε στην οθόνη όσο έπαιζε το τρέηλερ. Εγώ την βαρούσα πριν ξεκινήσει το τρέηλερ, είχα καλό προαίσθημα.

Back