Game Awards 2025 (World Premiere)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κάτσε είχατε γεννηθεί στα 90s; Πόσο είστε, τίποτα 4.5 χιλιάδων ετών;

Κάτι με πιάνει πριν πάω στη δουλειά, οπότε..

PCMREKT.jpg

Να το αγοράκετε όλοι παιδάκια μου, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ ΜΑΣΤΑΡΚ μυστικά της κέημινκ βομοχανίας (sic).

ΥΓ Έχει αυτή τη φουλ Γιαπωνέζικη λέητ-80'ς-έρλι-90'ς Τζουμαρού αισθητική το εξώφυλλο, πραγματικά. Άξιο.

Last edited:
Late to the party...

Αφού είδα την επόμενη μέρα τα βραβεία χωρίς να έχω φάει spoiler, η wishlist μου αυξήθηκε κατά 10 τεμάχια.

Fate Of The Old Republic - Δεν είδαμε πολλά, αλλά σαλάκι έτρεξε! 'Έχοντάς παίξει και λατρέψει όλα τα Mass Εffect, το KOTOR, τώρα παίζω το Sith Lords πρώτη φορά (τυχερός ε;) , ε δεν είναι έκπληξη.

Divinity - Μεγάλες προσδοκίες που δύσκολα δεν θα επαληθευθούν. Έχω επαφή μόνο με το πρώτο και για κάπου 45 ώρες, αλλά δεν το τελείωσα. Παιχνιδάρα όμως. Εννοείται θα ήθελα να δω και τα άλλα της σειράς πριν από αυτό, αλλά τι να πρωτοπαίξεις.

Ontos - Λατρεύω Frictional, κυρίως για τα επικά SOMA και Αmnesia Rebirth. Φουλ ενθουσιασμένος δεν νομίζω να απογοητευθούμε. Έχω και το Bunker να δω μέχρι τότε.

Resident Evil Requiem - Αφού έμπλεξα με τις κακές παρέες εδώ μέσα και με κάνατε φαν, να μην το δώ κι αυτό;

Order Of The Sinking Star - Για να λύνουμε puzzles μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Exodus - Άλλο ένα που Μασεφεκτίζει, αλλά κρατάω και μικρό καλάθι. Στο ραντάρ και βλέπουμε.

Warlock D&D - Ψαρωτικό ότι είδα, εδώ έχω λίγο παραπάνω εμπιστοσύνη στην WotC για κάτι καλό.

Control Resonant - Γουστάρω φουλ το Control και συμμερίζομαι πλήρως όσα έχει αναφέρει ο maladroid στα προηγούμενα σχετικά posts του.

Tomb Raider Catalyst / Tomb Raider: Legacy Of Atlantis - Έχω περάσει υπέροχα με τα 3 τελευταία της σειράς, οπότε δεν θα μπορούσα να τα αγνοήσω. Ενα κλικ παραπάνω περιμένω το Atlantis για να δω τον εκμοντερνισμό του παλιού gameplay.

Ως προς τα βραβεία χάρηκα που σάρωσε το Clair με μόνη ένσταση ότι την κατηγορία RPG θα έπρεπε να το πάρει το Kingdom Come Deliverance 2. Αν και δεν το έχω παίξει, από αυτά που ξέρω, είναι ο απόλυτος ορισμός του RPG.

Επίσης χαίρομαι που υπάρχει ένας τέτοιος λαμπερός θεσμός, ανεξάρτητα αν μας αρέσει ή οχι ο Κίλι, αν συμφωνούμε με τις βραβεύσεις ή οτιδήποτε άλλο. Μ'αρέσει αυτή η geek "γκλαμουριά". Και του χρόνου!

Back