Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η αλήθεια είναι ότι με αυτά που δίνει μπορεί να μην βγάζει, αλλά κόβει από το steam που θα αγόραζα όταν έπεφταν κάτω από 15€ :p
Αγκρι. Το ειχα και εγω στη λιστα το συγκεκριμενο, πλεον παιζει κοντα στα 8 - 9 ευρα για ατμοκλειδο, αλλα τζαμπα ξυδι πιο γλυκο απο το μελι.

Αγκρι. Το ειχα και εγω στη λιστα το συγκεκριμενο, πλεον παιζει κοντα στα 8 - 9 ευρα για ατμοκλειδο, αλλα τζαμπα ξυδι πιο γλυκο απο το μελι.
Ευχαριστούμε τον Sweeney που ρίχνει το κόστος των παιχνιδιών στο steam και μπορούμε να τα αγοράσουμε φτηνότερα από εκεί :p

GIFTING NOW IS AVAILABLE. αυτο το promo video στα game awards με πεθανε

GIFTING NOW IS AVAILABLE. αυτο το promo video στα game awards με πεθανε
κάποτε ίσως γίνουν store της προκοπής, για την ώρα είναι σκατά...

Εδώ και ένα μήνα προσπαθώ να συγχρονίσω cloud saves γιατί τα γέμισα και ενώ έχω σβήσει τα παλιά για να κάνω χώρο για τα 2-3 τελευταία saves του Pathfinder, το epic client απλά τρώει φώλα και βγάζει error επικοινωνίας με τους servers.

κάποτε ίσως γίνουν store της προκοπής, για την ώρα είναι σκατά...

Εδώ και ένα μήνα προσπαθώ να συγχρονίσω cloud saves γιατί τα γέμισα και ενώ έχω σβήσει τα παλιά για να κάνω χώρο για τα 2-3 τελευταία saves του Pathfinder, το epic client απλά τρώει φώλα και βγάζει error επικοινωνίας με τους servers.
ΜΑ ΠΩΣ Ο ΡΑΝΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΜ.

Ξεκίνησε ο ηγέτης τα υπερδώρα! Merry Tim-mas!!!11!!11!1

Και για να γίνει και σωστά η δουλειά και να πέσει το παραδάκι...

Πιθανή λίστα των giveaways:

Έκανα όση ώρα έπινα τον καφέ μου μια λίστα με την "πραγματική" αξία των τίτλων της λίστας με βάση το ιστορικό χαμηλό από το gg.deals. Πέρα από το γεγονός ότι τα καλά παιχνίδια ήδη θα τα έχουμε παίξει χωρίς να περιμένουμε τον Sweeney, μιλάμε για πολύ φτηνά παιχνίδια. Όλα μαζί ειναι φτηνότερα από ένα σημερινό AAA τίτλο ενώ τα 2 καλύτερα της λίστας, detroid και Chicken μαζί είναι φτηνότερα από 2 καφέδες!

GameGiveaway dateMSRPCurrent priceHistorical lowRating
Hogwarts LegacyDecember 11$59.99$59.995,69 €
Very Positive
Jurassic World: Evolution 2December 18$59.99$14.998,35 €
Very Positive
Desperados 3December 19$39.99$9.994,10 €
Overwhelmingly Positive
Total War: WarhammerDecember 20$59.99$14.996,41 €
Very Positive
Tropico 5December 21$19.99$7.991,77 €
Very Positive
Chicken Police - Paint it Red!December 22$19.99$19.991,08 €
Overwhelmingly Positive
Loop HeroDecember 23$14.99$2.992,88 €
Very Positive
Lego BatmanDecember 24$19.99$2.990,99 €
Very Positive
Commander KeaneDecember 25$3.99$0.790,54 €Mostly Negative
Farming Simulator 2022December 26$29.99$29.995,69 €
Very Positive
Slime Rancher 2December 27$29.99$17.999,25 €
Overwhelmingly Positive
TerrariaDecember 28$9.99$9.992,70 €
Overwhelmingly Positive
Detroit: Become HumanDecember 29$39.99$39.995,47 €
Overwhelmingly Positive
Mortal Kombat 11December 30$49.99$49.992,54 €
Very Positive
Red Dead Redemption 2December 31$59.99$14.9911,07 €
Very Positive

WTF είναι το Slime Rancher 2 που ειναι και Overwhelmingly Positive?

Brainrot σαπίλα για τη γενιά του Φορτνάιτ στα ρεπό της.

ΤΙΜ ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ έχω να πω. Χαρίζει ρε ο Άρχοντας. Ρε έχετε απέναντί σας τον Ανδρέα της Silicon Valley και μου τρέχετε στα φεστιβάλ της ΚΝΕ με άρβυλα Ιούλη μήνα ρε. ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕ.

Αν βγει αληθινή αυτή η λίστα έχει μέσα τίτλους που με ενδιαφέρουν.

RDR 2, Chicken Police, Detroit Become Human είναι παιχνίδια που τα έχω στο steam wishlist.
Πάμε γερά.

Brainrot σαπίλα για τη γενιά του Φορτνάιτ στα ρεπό της.

ΤΙΜ ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ έχω να πω. Χαρίζει ρε ο Άρχοντας. Ρε έχετε απέναντί σας τον Ανδρέα της Silicon Valley και μου τρέχετε στα φεστιβάλ της ΚΝΕ με άρβυλα Ιούλη μήνα ρε. ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕ.
Τσοβόλα δώστα όλα.

ΕΙΔΑΤΕ;;;;; ΚΑΛΑ ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ SUBSCRIPTION ΣΤΟ FORTNITE!!!!

Αν βγει αληθινή η λίστα, να πως θα παίξω το detroit

Το Detroit είναι ένα ΕΠΟΣ, με μεγάλη διαφορά το magnum opus του Cage. Για τον ογκόλιθο ανδροπρέπειας που είναι το RDR 2 τα λόγια προφανώς περιττεύουν και τα Chicken Police θα έπρεπε να διδάσκονται στο σχολείο. Θα καλοπεράσετε εσείς οι ρετρό που δεν τα παίξατε όταν βγήκαν.

Εγώ το είχα αγοράσει από τον Gabe 7-8 ευρώ νομίζω το Detroit, να δούμε πότε θα το ξεκινήσω.

Σώπα 'Χούκο μου, τί να ξεκινήσεις. Ευτούνο έχει προβληματισμούς, ηθοποιίες, αισθήματα, φιλοσοφικές προεκτάσεις, θα σου πέσει βαρύ πασάκο 'μ. Στο Μάρβελ Κόσμικ Ινβέηζιον έχει ακόμα ατσίβμεντς που δεν ξεκλείδωσες. Έχεις να παίξεις και κο-οπ με το Βασιλάκη από το σταθμό, τσώπα τσώπα, αυτά τα Τητρόιτ είναι για όταν μεγαλώσεις και πας Γυμνάσιο, τσώπα πουλάκι μ'.

Μην απαντήσεις Αδμιραλ! Μπορείς να επικαλεστείς το δικαίωμα της σιωπής!

Back