Tony Corvus
Ancient Red Dragon
"This Is Not The End": Clair Obscur: Expedition 33 Director Teases A Potential Sequel Or DLC
Clair Obscur is the franchise, Expedition 33 is the story.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Έβγαλα χτες αυτή τη μάχη. Προσωπικά, με κούρασε το recap (κυρίως λόγω OCD να παίξω ΌΛΕΣ τις μάχες) μέχρι να φτάσω στην Paintress. Πέρασα 2 φορές, όπου μου έδωσε το σαγόνι στο χέρι. Πάω για την τρίτη και κάθονται ΌΛΑ τα skills, ΌΛΑ μου τα parries, ΌΛΑ τα Perfect. Πάει στο τέλος και ρίχνει Cursed - You're going to die in 2 turns. Και κάπου εκεί σκάει η Maelle με το skill που τρώει όλα τα shields σε Virtuozo stance. Παράλληλα σκάει Gradient Attack. Μένει τόσο AP για να λήξει όλη η μάχη με Gustave's Homage skill. Peak gaming moments που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να επαναλάβω, τέρμα αξιομνημόνευτο. Βγήκε hitless τελικά.Λοιπόν, πέρασα ένακαταστροφικά νευρωτικόεποικοδομητικό τριωράκι στο πός φάιτ με την Πέηντρες. Την έφτανα γύρω στο 40% της δεύτερης φάσης και με 'κλαιγαν οι ρέγγες.
Διάβασα τα γουίκιζ και σουρπράιζ σουρπράιζ, παίζω ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΛΑΘΟΣ (σαν γνήσιος παντρεμένος), χρησιμοποιώντας χαρακτήρες βάσει συναισθήματος και ΑΥΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΒΑΝΕ ΒΑΝΕ ΠΟΝΤΟΥΣ, δίχως υποψία Κορεάτικου μιν-μάξινγκ. Παρά ταύτα, γιωτάς ξεγιωτάς, έριξα το Ρενουάρ στο δεύτερο ποσφάιτ, να τα ντότζις, να τα πάριζ, να τα κρέηντιεντ κάουντερζ μου, κύριος.
Μετά το τρίωρο στην Πέηντρες εντάξει, κάπου το τερμάτισα με το κάρβουνο κι έριξα τη δυσκολία στο Στόρι, δίχως ίχνος ντροπής. Κύλησε νεράκι η επόμενη απόπειρα και ΠΡΟΦΑΝΩΣ μόλις την έριξα στο 10%, κλατάρουν τα πάντα με hard crash. Μετά γύριζε η κόρη μου απ' την πρώτη μέρα του σχολείου κι αντί να τσιρίζω ωσάν γνήσιος νευρασθενής που και είμαι, έπρεπε να το κλείσω, να την πάρω αγκαλιά και να τη ρωτήσω πώς πέρασε.
Παρεπιπτόντως, ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟΤΖΙΖ ΚΑΙ ΠΑΡΙΖ 40 ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΣΙΒΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
Υπ' όψιν συφάφρωποι, όσοι θέλετε ν'απολαύσετε το ταξίδι δίχως να σπάτε χειριστήρια ή να κάνετε σόου αυτιστικής υστερίας στο ΓιουΤούπ, βάλτε τη δυσκολία στο Στόρι εξαρχής.
ΥΓ Εντάξει, η μουσική ανεβάζει το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο. Ειδικά αυτά τα επικά ποσφάιτς με τις φραντσέζικες Ναϊτγουισιές να σκάνε τις εντονότερες δυνατές στιγμές, υποβάλλουν ακόμη και μένα που βγάνω φλύκταινες με το που βλέπω τούλι, εύσωμη καλλίφωνο και 45χρονο έφηβο ήρωα στο σανίδι.
Εκτός από το Verso's Drafts level το patch λέει ότι φέρνει περισσότερες μάχες στο Endless Tower με τα bosses να είναι ακόμη πιο δύσκολα. Εικάζω προς τα εκεί πάει.Edit: Τι ήταν αυτό με τον Simon στο τέλος του βίντεο;