Tony Corvus
Ancient Red Dragon
Το Bloodlines 2 βγήκε πριν κάνα μήνα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Με παρομοιο πνεύμα εγω πηρα το παρακατω:View attachment 9766
Καλά που κάνουν ρημέη και κάνα παλιό, γιατί τα νέα είναι στην πλειοψηφία τους νερόβραστα
Βάλτε και ένα ριάξιο "Ω να σου". Απίθανα!!
Αγαπημένο! Με την κλίση που είχαν στις άκρες τα φτερά! Θυμάμαι οτι το λάτρευα μικρός που ασχολούμουν με τον μοντελισμό. Καθόμουν και το χάζευα. Πρέπει να το είχαν βάλει νομίζω στο Top Gun το πρώτο και καλά να παίξει τον ρόλο του Ming. Κι όταν το είδα ξενέρωσα που και καλά το πετούσαν οι "κακοί". Ή μήπως ήταν στο Iron Eagle; Δεν θυμάμαι...F-4 Phantom II
Αγαπημένο! Με την κλίση που είχαν στις άκρες τα φτερά! Θυμάμαι οτι το λάτρευα μικρός που ασχολούμουν με τον μοντελισμό. Καθόμουν και το χάζευα. Πρέπει να το είχαν βάλει νομίζω στο Top Gun το πρώτο και καλά να παίξει τον ρόλο του Ming. Κι όταν το είδα ξενέρωσα που και καλά ήταν το πετούσαν οι "κακοί". Ή μήπως ήταν στο Iron Eagle; Δεν θυμάμαι...
Έχεις δίκιο. Το έψαξα. Στο Iron Eagle II ήταν!F-5 ήταν στο Top Gun, σαν Mig 28 ντε και καλά!! Μήπως ήταν στο Iron Eagle!!!
F-4 Phantom: In Iron Eagle II, F-4 Phantoms were used to represent the Soviet MiG-29s.
Aν εξαιρέσεις τη χθεσινή τρελίτσα που πήρα 2-3 μλκς και καναδυό ντηελσί απωθημένα από το στημ, το βράδυ μου έρχεται μήνυμα από τη γιουμπίτσα ότι πάρεις πάνω από 20 ευρώ, 10 ευρώ μείον από εμάς. Κερνάει ο βρωμιάρης ο Γάλλος σκέφτηκα! Βασικά 'γιούμπι λολ' σκέφτηκα, αλλά σήμερα ξανασκέφτηκα τους ογκόλιθους που έχω να κάθονται εκεί στη γουίς και πως ακόμα δεν έχω ακουμπήσει το τελευταίο Γκοστ Ρηκόν κι ας έχω την κομπλήτ καμιά 50 χρόνια τώρα.. και τους ξεθύμωσα ελαφρώς. Βλέπω και την κομπλήτ του ΦαΚάι6 στα 20, λέω στο δεκάρικο είναι μοιραίο, το παίρνω πριν το μετανιώσω. Μετά γλυκάθηκα κι έβαλα και την κομπλήτ του Βαλχάλα που ήταν στα 15 μαζί με το ΦαΚάι ΝιουΝτων που δεν είχα σκοπό να το παίξω αλλά ήταν κάπου στο τάληρο κι έπρεπε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να ξαναπεράσουμε το 20ρικο, πήρα κι αυτά τα δύο με άλλο ένα δεκάρικο. Με τα αυτά και με τα άλλα οι καριόληδες μου φάγανε ένα εικοσάρικο κι έχω πολλά νεύρα πάλι! Τα έβαλα και φάβοριτς μπας και θυμηθώ να τα παίξω, μια χαρά.
Με την εν λόγω προσφορά της Ubisoft, τσίμπησα το Star Wars: Outlaws στα 11 ευρά.