Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ενας απ τους λιγους που μπορουσαν να μπουν στην ιδια προταση με τον μαρκ νοπφλερ:

Last edited:

Ανακαλυψα αυτο το φανταστικο διαμαντακι - Rock opera με καποια western στοιχεια!! πολυ καλο ειναι τριλογια εμαθα και μολις βγηκε και το 3 part!

Last edited:
ωραιο!!
το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο μολις το ειδα, ειναι η ομοιοτητα στα εξωφυλλα των δισκων με το 80s Επος Streets of fire που ειναι πολυ αγαπημενο μου (ιδιαιτερα το σαουντρακ):

OST-Streets-Of-Fire-1984.jpg

κι επειδη μου αρεζε ο ηχος, μπαινω στο wiki για να μαθω για το Act II: The Father of Death και τι να δω?

"... The group has stated that they were largely influenced by the 1984 film Streets of Fire...". 😲:cool::love:

μιας που μπηκα, ας καταθεσω και το κατιτις, με την θεάρα νταιαν λεην να βανει τα δυνατα της να προσποιηθει την ροκ τραγουδιστρια με οχι και τοσο καλα αποτελεσματα, να ειπωθει αυτο. το τραγουδι ωστοσο (του Jim Steinman), θεριζει.

μιας που μπηκα, ας καταθεσω και το κατιτις, με την θεάρα νταιαν λεην να βανει τα δυνατα της να προσποιηθει την ροκ τραγουδιστρια με οχι και τοσο καλα αποτελεσματα, να ειπωθει αυτο. το τραγουδι ωστοσο (του Jim Steinman), θεριζει.
τι κομματαρα ειναι αυτη ρεεεε ?? πωωωω δε το ηξερα εν τω μεταξυ παιζει να το ειχα δει πολυ μικρος το street of fire και δε το θυμαμαι παω να το κατεβασω αμεσα!!! 80s μονο τι να λεμε τωρα!! θυμιζει εντονα meat loaf το κομματι!!! ΕΠΟΣ

δυστυχως η μπαντα που το αποδιδει, oι Fire Inc, ουσιαστικα δεν υπαρχει. ηταν ενα γκρουπ που φτιαχτηκε μονο για την ταινια κι αποτελουνταν απο σουπερ σεσιον μουσικους μαζι με μελη της e street band του μπρους. η πιανάρα του ρόυ μπιταν και τα ντραμς του μαξ γουαινμπεργκ εχουν χαρακτηριστικο ηχο...

καλα το ειπες, εξαλλου ο σταινμαν εχει γραψει ολα τα σουξε του μητλοουφ. επισης εκτος απ αυτο λενε κι ενα αλλο τραγουδι οι Fire inc στην ταινια, το Nowhere fast, περιπου στο ιδιο στυλ. αυτο το εχει πει κι ο μητλοουφ στο Bad Attitude... αρα η μαντεψια σου ηταν σωστη 😃:cool:🫡

Back