New year resolutions (Gaming Edition)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σε είχα πρωτοδεί νομίζω σε εξώφυλλο του pc master το μακρινό 2000 φεύγα. Έτρεξα και σε πήρα πειρατικό 4 σιντί αν δεν κάνω λάθος. Αμέτρητα new game που ποτέ δεν ξεπερνούσαν τις 10 ώρες. Σε αγόρασα ξανά στις 22 Ιουλίου 2022. Έπρεπε κάποια στιγμή να σε φτάσω στο τέλος. Τα κατάφερα σήμερα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Και ναι είναι το μοναδικό παιχνίδι που τερμάτισα για το 2025 (δύσκολη χρονιά).

Baldur's Gate 2
respect, Αμέλισαν ακόμα δε κατάφερα να ρίξω στο hardcore ούτε με "cheats" (απλά κάνω όλα μου τα stats 18, όχι κάτι τρελό, θα μπορούσε να είναι και το ζάρι αν μείνεις στο character creation για 5-6 μέρες)
Ένα είναι το main quest κάθε χρονιά. Catch up με το Age of Empires 2.
Ιδανικά θα ήθελα κάποια στιγμή να δω και τα Age of Mythology αλλά φευ...

Γενικά παλιατζουροκατάσταση και ελαφριά strategies μέχρι το τέλος του κόσμου.
Προσπαθούσα, και στις αρχές τα κατάφερνα, αλλά έβγαλαν πολλά και ολίγον τι overpriced για το βαλάντιο μου. Κατάφερα όμως να πάρω το Rome και το Battle of Greece φέτος.

Last edited:
Άλλη μια καλή gaming χρονιά έφτασε στο τέλος της. Γενικά με όλα τα online, racing, manager (η μεγαλύτερη απογοήτευση της χρονιάς) κτλ που μου "τρώνε" αρκετό χρόνο, θεωρώ τα 16-17 παιχνίδια που ολοκληρώνω άνα έτος ένα ικανοποιητικό νούμερο.

Λοιπόν μέσα στο 2025 έσβησα από την trelloλίστα μου τα εξής:

1. God of War
  2. The Invincible (διάβασα και το βιβλίο για μια πιο πλήρη εμπειρία)
  3. Shady Part of Me
  4. Monster Hunter Wilds
  5. Cyberpunk 2077
  6. Marvel's Spiden-Man
  7. Revenge of the Savage Planet
  8. DOOM: The Dark Ages
  9. Atomfall
  10. Little Nightmares II
  11. RoboCop: Rogue City
  12. Clair Obscur: Expedition 33
  13. Halo Infinite
  14. Rage
  15. Assassin's Creed: Freedom Cry
  16. Keeper
  17. Outer Worlds 2
Για το 2026 δεν έχω φτιάξει λίστα ακόμα αλλά μέσα σίγουρα θα είναι το The Expanse (Telltale) που θα ανοίξει το χορό και τα Star Wars Outlaws, Avatar: Frontiers of Pantora (νέα, πρωτοχρονιάτικα αποκτήματα από Ubi).

Καλή χρονιά σε όλους.

Για να δούμε. Αυτή η χρονιά πήγε καλούτσικα. τέλειωσα τα παρακάτω

1. Asterigos. χαλαρο souls like. Το απόλαυσα.
2. Dollmare Ένα σφηνάκι τρόμου το οποίο θα έλεγα ότι ήταν καλούτσικο.
3. Doom 3. Κατι που δεν είχα παίξει παλιά και πραγματικά παίζοντας κατάλαβα ότι μου είχε λείψει τέτοιο gameplay.
4. Hogwarts Legacy.
5. Jurassic World Evolution 2. Τέλειωσα το story και έκανα ότι achievement δεν ήθελε Jurassic difficulty. Όχι γιατι λιποψύχησα , αλλά βγήκε το 3 και το πήρα day 1....
6. Mad Island. Διαβάζουμε αλλά δεν κρίνουμε.
7. Nobody wants to Die. Δεν ήταν κακό. Ευκολάκι , αλλά είχε κάποια πολύ ωραία σκηνικά.
8. Oakwood . Σφηνάκι με δεινόσαυρους. Μία ώρα κρατάει το πολύ. Θα το ξαναπαίξω για τα achievements.
9. Pacific Drive. Απολαυστικό. Survival game όπου βασικό ρόλο έχει το αυτοκίνητο. Θα επιστρέψω σύντομα στους δρόμους με το DLC.
10. Silent Hill 2 Ήθελα χρόνια ένα remake, και δεν απογοήτευσε καθόλου
11. Silent Hill f . Ακόμα περισσότερα χρόνια ήθελα νέο παιχνίδι Silent hill και παρά τις αντιδράσεις κάποιων, το θεωρό άξιο διάδοχο της σειράς.
12. Visage Τρομερή ατμόσφαιρα. Πραγματικά άξιζε το κάθε λεπτό.
13. wwe 2k24 . Είπαμε. Διαβάζουμε αλλά δεν κρίνουμε
14. wwe 2k25. Έχει πλάκα εντάξει;
15. Yomawari Midnight Shadows. Ύστερα από όλα τα horror είπα να δοκιμάσω ένα cute horror. Μην το υποτιμάτε. Μπορεί να είναι κάπως ιδιαίτερα τα γραφικά του, καθώς και τα πνεύματα που σας κυνηγούν, αλλά είναι καλό. Και μπορώ να πω και δυσκολάκι σε κάποια σημεία. Εδώ υπάρχει achievement να πεθάνεις 80 φορές και το έκανα χωρίς να το προσπαθήσω. Λίγο μετά τη μέση του παιχνιδιού....

Αυτά για το 2025. Για το 26 θα προσπαθήσω να τελειώσω κάποια που έχουν μείνει στην μέση χωρίς λόγο.
Skyrim, Wildlands , grounded, και μετά θέλω σίγουρα να τελειώσω κάνα δυο yakuza και το bloodstained.

Αρκετά καλά πήγε το 2025. 33 παιχνιδάκια τέλειωσα.

Εξαιρετικά και τα προτείνω:

Monster Train
Shogun Showdown
Cyberpunk 2077 + Phantom Liberty expansion
Clair Obscure: Expedition 33 --- άξιο GOTY---
The Drifter
Resident Evil 4
Tainted Grail: Fall Of Avalon
Menace From The Deep
Tainted Grail: Conquest
Bioshock 2 Remastered
Sanitarium
Roguebook

Αξίζει να δείτε:

Monolith
Citizen Sleeper
Astrea: Six-Sided Oracles
Warhammer 40K: Space Marine
Murder On Space Station 52
Beneath A Steel Sky
Dragonsweeper
Samorost

Ενδιαφέροντα, αλλά όχι για τον καθένα:

Fort Solis
Never Alone
Sam & Max Save The World
Near-Mage
Eternal Threads
Boxes: Lost Fragments
Hive Jump 2: Survivors
Lara Croft & The Temple Of Osiris
Chop Goblins

Not bad, αλλά παίξτε καλύτερα τίποτα άλλο:

Dark Sky
Nostradamus: The Last Prophecy
The Anchorite

Μούφα: Summer's Gone (season 1)

------------------------------------------------------------

Για το 2026 δεν θα κάνω λίστα για να μειώσω τον ψυχαναγκασμό. Έχω κάποια γενικότερα goals, τύπου να παίξω 1 ή 2 μεγάλα RPGs (μάλλον τα Rogue Trader και Divinity: Original Sin), να καλύψω κάποια κενά σε ιστορικά games (έχω ξεκινήσει ήδη KOTOR 2), να παίξω κάποια αξιόλογα καινούρια (Dispatch, Rosewater) και να τελειώσω καμιά 15αριά παιχνίδια που έχω αφήσει στον αέρα από πέρυσι, μεταξύ αυτών, τα Resident Evil 2, Beyond A Steel Sky, Titanfall 2 και Pacific Drive.

Back