j_lynx
Death Knight
Στα τελειώματα των Steam Sales, υπήρχε ένα questaki που έλεγε να φτιάξεις ένα νέο collection. Εν αρχή λοιπόν του 20 20, σκέφτηκα να κάνω μία λίστα από 10 παιχνίδια που θα ήθελα να τερματίσω μέσα στην χρονιά. Αποφάσισα να μην βάλω στην λίστα ναυαρχίδες που θα κυκλοφορήσουν, όπως Cyberpunk τα οποία θα παιχτούν ούτως και αλλιώς, αλλά πράγματα που έχω ήδη, μπας και γίνει ταυτόχρονα και ένα μικρό ξεκαθάρισμα. Μπορείτε να γράψετε και εσείς εδώ τα παιχνίδια που σκοπεύετε να παίξετε το 2020. Η λίστα εδώ θα είναι τέτοια εποχή του χρόνου, για να δούμε τι τελικά καταφέραμε.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Τα μισοτελειωμένα που πρέπει να τελειώσω ( ή αλλιώς η λίστα της ντροπής )
Assassin’s Creed Odyssey ( όσο και να μου αρέσει το παιχνίδι, στις 76 ώρες πήρα ένα μεγαλούτσικο διάλειμμα.)
Darkest Dungeon ( Αν και μου αρέσει πολύ σαν παιχνίδι, το grind του με κούρασε λιγάκι. Δεν βοηθάει και το γεγονός ότι όποιον χρησιμοποιήσεις στο Darkest, δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις ξανά, ανεβάζοντας και άλλο το grind. )
Hollow Knigt ( ντάξει. Αυτό το τέλειωσα, αλλά δεν το έχω πάει 100% και θέλω. Με φρέναρε η καταραμένη η Αρένα που έτσι και χάσεις έχεις να παίξεις ξανά 15λεπτη μάχη. Όπως είπε ο Adhan, θα πάρω όλα τα υπόλοιπα αρχικά, ώστε να είναι πιο ισχυρός και ο χαρακτήρας και να αντέχει περισσότερο )
Resident evil 2 ( New Game + και τα ghost stories. Κάτι ήθελα να πιάσω άλλο και το άφησα στην άκρη στο new game +.)
Sunless Sea ( Να τελειώσω κάνα story εκει μέσα. Αν και έχω παίξει ένα 16ωρο , δεν έχω κάνει complete τίποτα… Θα διορθωθεί!!!)
Παιχνίδια που δεν έχω αγγίξει και θα έπρεπε :
Bioshock infinite. (σκονισμένο)
Darkwood ( δεν το έχω πολύ καιρό, οπότε δεν έχει πιάσει σκόνη. Αλλά είναι στις άμεσες προτεραιότητες )
Final Fantasy XV ( το χω τάξει να το πάιξω με παρέα. Και νομίζω ήρθε η ώρα του. )
Hitman (ε δεν πρόλαβα)
Papers, please ( κλασικό παιχνίδι πλέον , το οποίο δεν έχω προλάβει να το παίξω. Δεν είναι και αυτό πολύ σκονισμένο μιας και το βρήκα πρόσφατα σε καλή τιμή )
Και ένα έξτρα να πάμε στα 11 τελικά
Wolfenstein : The New Order.
Όπως είπα, αυτά θα παιχτούν παράλληλα με ότι νέες κυκλοφορίες θα υπάρξουν.
Αντε και καλή χρονιά να έχουμε!!
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Τα μισοτελειωμένα που πρέπει να τελειώσω ( ή αλλιώς η λίστα της ντροπής )
Assassin’s Creed Odyssey ( όσο και να μου αρέσει το παιχνίδι, στις 76 ώρες πήρα ένα μεγαλούτσικο διάλειμμα.)
Darkest Dungeon ( Αν και μου αρέσει πολύ σαν παιχνίδι, το grind του με κούρασε λιγάκι. Δεν βοηθάει και το γεγονός ότι όποιον χρησιμοποιήσεις στο Darkest, δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις ξανά, ανεβάζοντας και άλλο το grind. )
Hollow Knigt ( ντάξει. Αυτό το τέλειωσα, αλλά δεν το έχω πάει 100% και θέλω. Με φρέναρε η καταραμένη η Αρένα που έτσι και χάσεις έχεις να παίξεις ξανά 15λεπτη μάχη. Όπως είπε ο Adhan, θα πάρω όλα τα υπόλοιπα αρχικά, ώστε να είναι πιο ισχυρός και ο χαρακτήρας και να αντέχει περισσότερο )
Resident evil 2 ( New Game + και τα ghost stories. Κάτι ήθελα να πιάσω άλλο και το άφησα στην άκρη στο new game +.)
Sunless Sea ( Να τελειώσω κάνα story εκει μέσα. Αν και έχω παίξει ένα 16ωρο , δεν έχω κάνει complete τίποτα… Θα διορθωθεί!!!)
Παιχνίδια που δεν έχω αγγίξει και θα έπρεπε :
Bioshock infinite. (σκονισμένο)
Darkwood ( δεν το έχω πολύ καιρό, οπότε δεν έχει πιάσει σκόνη. Αλλά είναι στις άμεσες προτεραιότητες )
Final Fantasy XV ( το χω τάξει να το πάιξω με παρέα. Και νομίζω ήρθε η ώρα του. )
Hitman (ε δεν πρόλαβα)
Papers, please ( κλασικό παιχνίδι πλέον , το οποίο δεν έχω προλάβει να το παίξω. Δεν είναι και αυτό πολύ σκονισμένο μιας και το βρήκα πρόσφατα σε καλή τιμή )
Και ένα έξτρα να πάμε στα 11 τελικά
Wolfenstein : The New Order.
Όπως είπα, αυτά θα παιχτούν παράλληλα με ότι νέες κυκλοφορίες θα υπάρξουν.
Αντε και καλή χρονιά να έχουμε!!