Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το "ρημεηκ" του Toxic Avenger μου άρεσε αρκετά (οκ, σαφώς και δε πιάνει τα βαημπς του ορίτζιναλ)

Ειδαμε ψες το βραδυ το Anyone but you Wo die Lüge hinfällt (2023) ⭐ 6.1 | Comedy, Romance με την Σιντνει Σουινι και κατι αλλους ηθοποιους. Ωραια ρομαντικη κωμωδια που παραδοξως προσφερει στιγμες γελιου χωρις να γινεται βαρετη και κουραστικη. Τα πλανα στη διπλη υποκριτικη ικανοτητα της Σιντνει ηταν πλουσια, αφθονα και χορταστικα, αποδεικνυοντας οτι εχει οχι μονο good αλλα super τζινς (γραφτε το οπως θελει ο καθενας). Σχεδον σε καθε σκηνη απολαμβανεις την εμπροσθοβαρη περσονα μιας κοπελας που ταξιδευει στην Αυστραλια για το γαμο της αδερφης της και εκει ερχεται ξανα σε επαφη με εναν τυπο που ειχε γνωρισει μπακ του αμερικα, αλλα τοτε το ραντεβου δεν ειχε παει οπως θα ηθελαν. Φυσικα ΣΠΟΙΛΕΡ ΤΙΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ, στο τελος της ταινιας τα φτιαχνουν και ολα κλεινουν ομορφα για ολους. Κυριως για τους αρρενες θεατες βεβαιως βεβαιως.

Στην κατηγορία WTF μόλις είδα, κορεάτικη blockbuster διλογία: Alienoid & Alienoid: Return to the Future!! Αρκετό γέλιο και καλύτερη (διλογία) από κάτι ληγμένα της Marvel !!!!!!!

Εγώ θα έλεγα να μην βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα προτού δούμε Κίρκη και Καλυψώ.

o κοζμος γκρινιαζει (μαλλον δικαιως) γιατι το δωσανε σε 1080p, και οχι σε 4k. η αληθεια ειναι οτι φαινεται ακομα χαμηλοτερη η αναλυση απο 1080p σε στιγμες... οχι οτι εχει καμμια σημασια, αλλά περιεργο.

στο ζουμι: μια χαρα Σκοτεινο και Επικο φαινεται, οπως του πρεπει. δεν ξερω γιατι το βγαζουνε καλοκαιρι, αλλα ετσι κι αλλιως θα τιμηθει σε κλειστη αιθουσα με γραφικαρες και μπομπαστικ κυματα ηχου κι ας βγαλω την μπέμπελη που λεει ο λογος.
τζαστ τζοκινγκ. θα δουλεψει ερκοντίσο στις αιθουσες και θα περασωμε μια χαρα.

Αρχαίο κείμενο από μετάφραση στη 1η λυκείου για την Οδύσσεια. The horror was real back then.

Αυτές τις μέρες έχω στο πρόγραμμα τη νέα ταινία του Τζαρμους και του Neil Diamond

tumblr_lkqm0enAZt1qh59n0o1_500.gif

Είδα το Fackham Hall (2025) ⭐ 6.4 | Comedy

Είναι φάση airplane/naked gunn meets Downton Abbey, αστεία με ρυθμό πυροβόλου, δεν είναι όλα πετυχημένα, μερικά μάλιστα είναι πολύ χαζά αλλά παρόλαυτα υπήρξαν στιγμές που με έπιασε νευρικό γέλιο.

Ευχάριστη έκπληξη το Der Hochstapler - Roofman (2025) ⭐ 7.0 | Biography, Crime, Drama

Δεν θεωρώ καλό ηθοποιό τον Tatum, τον είχε επισκιάσει δραματικά παλαιότερα σε ταινία ένας συμπρωταγωνιστής του που ήταν σκύλος, αλλά αυτό είναι ένα πολύ ωραίο ταινιάκι, που βασίζεται στην πραγματική ιστορία ενός δραπέτη που κρυβόταν για μήνες σε ένα πολυκατάστημα παιχνιδιών. Κάτι που δεν μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα γιατί αν κρυφτείς στα τζάμπο θα πεθάνεις ψάχνοντας για ώρες να βρείς την έξοδο.

Β-Movie σε στυλ Quiet Place : Elevation . Είχε την αγωνία του και άφησε και υποσχέσεις για sequel!!

καλο το λονγκ γουώκ. (το μυστικο στα τρειλερς που προτεινει ο σοδας ειναι ν αντεξεις 15 δευτερολεπτα πριν τα κλεισεις. αν τα καταφερεις, η ταινια ειναι καλη.)

προφανης ο συμβολισμος με την σημερινη αμερικη, αν και (αναμενομενα) η πολιτικοκοινωνικη συνειδηση των χαρακτηρων ειναι λιγο πανω απ το 0. ο "ηρως" φτανει μεχρι να θελησει για λογους προσωπικης εκδικησης τον θανατο του ηγετη του απολυταρχικου καθεστωτος και μονο ενας, ραντομ npc να τον πουμε, εναντιωνεται κι επιτιθεται στους εκπροσωπους του "συστηματος" ως αντισταση και διαμαρτυρια για την καταπιεση και την απολυταρχικοτητα του.

πιο πολυ η ταινια δειχνει το ποσο σημαντικος ειναι ο βασιλιας στεφανος μιας και στηριζεται σε βιβλιο που εγραψε εκεινος στην ηλικια των 19 χρονων. επισης αν καποιος εχει διαβασει το βιβλιο, να προειδοποιησω οτι το τελος εδω ειναι ελαφρα αλλαγμενο, λιγοτερο σκοτεινο και δυσαρεστο απ το τελος στο βιβλιο. 7/10 η βαθμολογια, λαρτζ λογω εορτων.

----------

ασχετο. περιμενω πως και πως να δω σε αιθουσα το song sung blue (ερχεται μαλλον αρχες φεβρουαριου). εκτος που μ αρεζει ο νηλ νταιαμοντ (αν και δεν ειναι biopic το φιλμ) φαινεται πως προκειται και για ταινιαρα. κι ο τζακμαν κι η χαντσον δινουν ρεστα απ οτι διαβαζω. τρέιλε:

Θέλοντας να σκοτώσω λίγο χρόνο το μεσημέρι έκατσα και είδα την καινούργια ταινία του Rian Johnson με τον Benoit Blanc, το "Wake up dead man". Είχε καλή ατμόσφαιρα και ωραίο premise, αλλά νομίζω πως όσο προχωράνε οι ταινίες γίνονται όλο και περισσότερο μη-πιστευτά τα μυστήρια που πραγματεύονται. Με εκνευρίζει επίσης που τα πλάνα στη διάρκεια της "κανονικής" ταινίας είναι διαφορετικά από τα πλάνα που δείχνουν όταν ο Blanc έχει την επιφοίτησή του και αφηγείται το πώς έλυσε το μυστήριο. Δηλαδή, είναι οριακά cheating πλέον για να λένε στο κοινό ΧΕΧΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ Ε ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΑΜΕ ΠΑΛΙ. Αλλά νταξ, άμυαλη ταινία για ποπ κορν στο Νέτφλιξ.

Γεια σου, φίλε μου! Τι σου έχω? Κοίτα πώς πάει. Έπαιξες Kingdom Come 2, έπαιξες το campaign στο Age of Empires 2, έπαιξες και λίγο Shadows over Silesia. Θες να πάρεις τη δόση σου, βρε αδερφέ! Σε έχω.
Και συγνώμη αν κάποιος ήδη ανέφερε τη ταινία και τον έγραψα.

Πρωταγωνιστής βλέπω ο Ben Foster που όπου τον έχω πετύχει δίνει ρεσιτάλ. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ξαναείδα μετά από χρόνια το horror scifi αριστούργημα Pandorum (2009) ⭐ 6.7 | Action, Horror, Mystery , μιλάμε για ταινία επιπέδου Event Horizon

Πρωταγωνιστής βλέπω ο Ben Foster που όπου τον έχω πετύχει δίνει ρεσιτάλ. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ξαναείδα μετά από χρόνια το horror scifi αριστούργημα Pandorum (2009) ⭐ 6.7 | Action, Horror, Mystery , μιλάμε για ταινία επιπέδου Event Horizon
Επιτέλους κάποιος το πρότεινε! Δεν υπάρχει περίπτωση να το πετύχω και να μην το παρακολουθήσω.

Back