PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν ανακοινωσαν τιποτα για τα επομενα gears και halo αλλα το καλυτερο παιχνιδι που εδειξαν ηταν το beast of incarmation που ειναι στην χωρα μου την Ιαπωνια. Οπως και ενα με εναν γατο και κατι εξωγηινους το Bubsy 4d

καλο φαινεται και το fable

Kαι ήρθα με φόρα να αφιερώσω εκατοντάδες χιλιάδες ώρες να τσεκάρω ότι παρουσιάσαν. Βλέπω 4 γκέημς μόνο, λέημερς γκόνα λέημ. Πέρα από αυτό..

Το Φαμπλ φαίνεται να ζουζουνίζει άσχημα, γουίσλιστεντ αφού μας έκανε τη τιμή να εμφανιστεί και στο στημ.

Κιλν, είπαμε γουστάρουμε ναρκωτικά και νταμπλ φάιν, αλλά όχι κι έτσι..

Μία τζαπανεζιά που ξεκίνησε παραμυθένια μήντιουμ φάνταζι κι έτσι., αλλά κάπου εκεί στις τεράστιες τουλίπες και τα γιγάντια ρομπότ με έχασε. Τζαπς γκόνα τζαπ.

Φόρζα αγαπάμε κι ας μην παίξαμε ποτέ κανένα. Θα το έβαζα γουίς, αλλά μετά θα με κάνει να σκάσω μία περιουσία για την ούλτιμεητ του 5 και να κλαίω με λυγμούς που δεν πήρα το 4 πριν φύγει από το στημ. Οπότε μποϊκότ. Επικό και απόλυτα προσγειωμένο κλείσιμο στο τρέηλερ πάντως, ρησπέκτ.
img-8489-1769106006893.jpg

@Borracho Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία, κυρ Στέφανε!

σε 5 χρονάκια θα έχω και το hardware να το τρέχει :p
Σε πεντε χρονάκια δε θα χρειάζεται πια να το έχεις αφού θα μπορείς να το νοικιάζεις
Τα πακέτα θα έιναι κάπως έτσι

5090 με 89,99€/μήνα
5070 με 64,99/μήνα
5060 με 49,99/μήνα

Από το τρειλερ μου θύμησε λίγο από Bioshock και Painkiller. Ενδιαφέρον φαίνεται.

Eίχε ντέμο και στο προηγούμενο νεξτ φεστ, αλλά το σούτινκ κομμάτι μου φάνηκε κομματάκι ντεκαβλέ σε σχέση με την υπόλοιπη ατμόσφαιρα και δεν το ανέφερα καν. Σκληρό μποϊκότ δηλαδή, αν με εννοάτε.

Eίχε ντέμο και στο προηγούμενο νεξτ φεστ, αλλά το σούτινκ κομμάτι μου φάνηκε κομματάκι ντεκαβλέ σε σχέση με την υπόλοιπη ατμόσφαιρα και δεν το ανέφερα καν. Σκληρό μποϊκότ δηλαδή, αν με εννοάτε.
Έβαλα το demo σήμερα, μου είχε διαφύγει στο Steam Next Fest. Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά καλή και, όντως, Bioshockίζει επικίνδυνα. Δεν το βρήκα κακό το shooting του, αλλά δεν κόβεις φλέβες κιόλας.

Ωστόσο, επειδή το demo build ήταν του Σεπτεμβρίου 2025, ευελπιστώ να το έχουν στρώσει κάπως στην τελική έκδοση (μεσολάβησαν κάποιοι μήνες).

Μπορεί και όχι.

Κάπου πέτυχα αυτό:

Αλλά με τέτοια system requirements δεν μαμάς ρε φίλε... δε μαμάς.

Αλλά με τέτοια system requirements δεν μαμάς ρε φίλε... δε μαμάς.
Ναι αλλά τα 30gb χώρου; Λίγα φαίνονται για να λέμε την αλήθεια για τέτοιο μεγαλεπήβολο παιχνίδι. Αν και απο το βιντεάκι μου φάνηκε περισσότερο για walking sim τύπου Death Stranding.

Ναι αλλά τα 30gb χώρου; Λίγα φαίνονται για να λέμε την αλήθεια για τέτοιο μεγαλεπήβολο παιχνίδι. Αν και απο το βιντεάκι μου φάνηκε περισσότερο για walking sim τύπου Death Stranding.
Λογικά και βάσει τα requirements είναι μικρό γιατί θα έχει on the fly τα πάντα. Nanite, Lumen, Luben κτλ

Back