Steam Deck και λοιπά handhelds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
-20% στο LCD 256GB, άσχημα μαντάτα μου φαίνονται, ξεστοκάρουν το μικρό μοντέλο για να μπει κάποιο ακριβότερο ή να αφήσει τρύπα και να φαίνεται πιο νορμάλ η τιμή του machine?

Κοίτα να δεις που πάλι κουβά θα πάω, και machine δεν θα πάρω και deck δεν θα πάρω. Και έχω φτάσει τα 175€ στο πορτοφόλι :p
Το είπα; Το είπα.

τι φάση; Σε ποιον απευθύνονται τόσο ακριβά Handhelds που δεν έχουν καν FSR4 αφού είναι RDNA 3.5?

Εντάξει θα βρει κάποιο κοινό αλλά σίγουρα θα ήταν πολύ πιο ελκυστικό με ένα τσιπ τύπου Strix Halo.

Εντάξει θα βρει κάποιο κοινό αλλά σίγουρα θα ήταν πολύ πιο ελκυστικό με ένα τσιπ τύπου Strix Halo.
αυτά είναι, δυστυχώς, τα strix halo. Με 3.5

Πραγματικά η AMD το έχει κλείσει το μαγαζάκι; τι φάση; τι βγάζουν; τι κάνουν;

αυτά είναι, δυστυχώς, τα strix halo. Με 3.5

Πραγματικά η AMD το έχει κλείσει το μαγαζάκι; τι φάση; τι βγάζουν; τι κάνουν;

Δεν ξέρω. Νομίζω ότι προσπαθούν να γίνουν Nvidia και να κονομήσουν από το ΑΙ αλλά αυτή τη στιγμή τους προσφέρεται μια τεράστια ευκαιρία να φάνε την Nvidia στην αγορά του consumer hardware και αυτοί αντί να τα δώσουν όλα κάθονται και κοιτάνε. Στο τέλος θα μείνουν με την GPU στο χέρι σε όλες τις αγορές και θα το γυρίσουν πάλι στο πόσο underdog-Καΐλας είναι.

Δεν ξέρω. Νομίζω ότι προσπαθούν να γίνουν Nvidia και να κονομήσουν από το ΑΙ αλλά αυτή τη στιγμή τους προσφέρεται μια τεράστια ευκαιρία να φάνε την Nvidia στην αγορά του consumer hardware και αυτοί αντί να τα δώσουν όλα κάθονται και κοιτάνε. Στο τέλος θα μείνουν με την GPU στο χέρι σε όλες τις αγορές και θα το γυρίσουν πάλι στο πόσο underdog-Καΐλας είναι.
μωρέ να τα κονομίσουν από το ΑΙ, αλλά το software τι θα γίνει; Αν είχαν το FSR4 σε όλες τις κάρτες με RT θα ήταν πολύ πολύ δελεαστικότερο να αγοράσει κάποιος AMD, άλλωστε όλες τις κάρτες τις πουλάνε ακόμα από 6ΧΧΧ,7ΧΧΧ μαζί με τις νεότερες 9ΧΧΧ.

Δηλαδή τι διάολο μέχρι και η nvidia τους έβαλε τα γυαλιά σε αυτό... έλεος.

Το Steam Deck εμφανίζεται ως out of stock στις ΗΠΑ, κάτι που σημαίνει ότι επίκειται ή έλλειψη ή άνοδος τιμής. Όποιος είχε σκοπό να αγοράσει καλό θα ήταν να προχωρήσει άμεσα.

Το Steam Deck εμφανίζεται ως out of stock στις ΗΠΑ, κάτι που σημαίνει ότι επίκειται ή έλλειψη ή άνοδος τιμής. Όποιος είχε σκοπό να αγοράσει καλό θα ήταν να προχωρήσει άμεσα.
Δεδομένου ότι το μικρό, φθηνό έχει αποσυρθεί, φοβάμαι ότι θα το κλάψουμε και αυτό...
Deck 2 αποκλείεται τόσο νωρίς, οπότε λογικά μιλάμε για ανέβασμα τιμής και αποχαιρετάμε το φθηνό handheld.

Δεδομένου ότι το μικρό, φθηνό έχει αποσυρθεί, φοβάμαι ότι θα το κλάψουμε και αυτό...
Δεν το πιστεύω αυτό. Μια θεωρία που δεν μού φαίνεται απίθανη είναι ότι στην προσπάθεια να βρούνε αρκετή RAM και SSDs για να βγει το Steam Machine στην αγορά, καννιβαλίζουν την παραγωγή τού Steam Deck.

Σημασία έχει το shareholder value καθώς το "AI" είναι που τραβάει κεφάλαια από την αγορά αυτή τη στιγμή.

New code in the store’s client hints that listings will display user-generated performance data.

Valve also started anonymously tracking FPS counts on SteamOS devices, which will soon include the Steam Machine.

Η Valve "εργάζεται σκληρά" στο Steam Deck 2 αλλά όπως είχε πει και παλιότερα, θα περιμένει για το κατάλληλο τσιπ που θα δώσει μεγάλη αύξηση επιδόσεων χωρίς επιβάρυνση στην μπαταρία.

Back