Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Να ρίχνει στην ΑΕΛ 4 γκολ ο Παναιτωλικός που έχει μπάτζετ όσο το συμβόλαιο του Αντίνο, κι εσύ να μην μπορείς να κάνεις 2η τελική στην εστία σε όλο το ματς
Έγινε αυτό, έγινε το 2-5 από το κωλόμπαρο του Μπέου, μα και πάλι το ναδίρ ήταν το γκολ του Μπακασέτα.

Φέτος, με συνολικό παθητικό πρωταθλήματος 33 τεμάχια, τα 12 είναι από Παναιτωλικό και Μπέος Γιουνάιτεντ. Ανείπωτες ντροπές. Αν και το 1-4 είναι αρκετά μαγική εικόνα, ό,τι κινούνταν προς το τέρμα, έγραφε.

Στο ματς με βάζελο, περίμενα διπλό. Το θεωρούσα το πιο εύκολο παιχνίδι του εναπομείναντος προγράμματος.

Τεσπά, μπάλα είναι.

καθολου δεν μ ενοχλει το αποκρουστικο ποδοσφαιρο. πολυ απλα εχω ματακια και βλεπω το ροστερ. αυτα τα "επρεπε να τους εχει κανει να παιζουν καλυτερα" που γραφουν οι νικολοβεργομπακολιαδες τ ακουω βερεσε. πως να κανεις συγχρονο χαφ τον μπεκατσετα, να βγαλεις τον μπαρμπαγιωργο μεσα απ τον σιωπη ή να κανεις τον τουμπα να παιρνει γρηγορες αποφασεις και τον ινγκασον να βγαινει πρωτος στην μπαλα?
αν ημουνα ο μπενιτεθ, θα σκεφτομουν καπως ετσι: γιατι να παιξω καλα/καλυτερα? για να βγω αντι 5ος, 4ος? ετσι κι αλλιως για το κονφερενς παω παλι. να βγω 4ος για να παιξω με παοκαεκοσφπ μ ΑΥΤΟ το υλικο? υπαρχει λογος να φθειρω κι αλλο την θεση μου?

ειναι προφανες, και πολυ καλα κανει για μενα, οτι νοιαζεται μονο για τα ευρωπαικα ματς, γι αυτο μεθαυριο κιολας η ομαδα θα ειναι μερα με τη νυχτα με προχτες. δεν λεω οτι θα σκισει, αλλα θα ειναι αξιοπρεπεστατη.

ειμαστε τοσο υπαναπτυκτοι ποδοσφαιρικα, που περιμενουμε να κανει καποιος θαυματα, οταν απλα τον εχουν φερει να αξιολογησει το ροστερ αυτη την σεζον και να κανει ρημπουτ απ το καλοκαιρι. το ειπε ο ανθρωπος αθωα αθωα και πεσανε να τον φανε. οκ, θα μπορουσε να εμπνευσει ενδεχομενως καπως περισοτερο τους παικτες. γιατι να το κανει ομως, αφου ΠΡΟΦΑΝΩΣ, μην ξεχασουμε και οτι ξερουμε τωρα, ειναι εμπειροτατος και βλεπει οτι θα τους ξεφορτωθει αμεσως μολις μπορεσει? και το ξερουν κι οι ιδιοι.

και φτανω στο ποιντ που θελω να καμω. οτι κι αν γραφουν τα αρδακια, οτι κι αν πιστευουν οι συνοπαδοι μου, που αναμασανε οτι διαβαζουν, θεωρω οτι η μεγαλυτερη ευκαιρια που χαθηκε τα τελευταια χρονια, προφανως και δεν ηταν ο μιζερος, κακομοιρης γκανταλφ της λόζνιτσα, αλλά ο τεριμ. σε προπονητικη αξια τον θεωρω ισοτιμο του μπενιτεθ. μονο που ηταν πιο επιδραστικος, πιο τολμηρος και πιο αποτελεσματικος στις δεδομενες συνθηκες. δουλεψε, εστυψε το ροστερ, κι εκανε 3-4 κινησεις που εφεραν και αποτελεσμα, ανεξαρτητα απ το οτι εβλεπε τα χαλια του υλικου που ειχε να χειριστει. η κινηση να βαλει τον κωτσιρα 6αρι ηταν στα χαρτια μου οτι πιο "μαγικο" εχω δει προπονητικα στα χρονια που ασχολουμαι. εφερε τον μπερναρ στην σωστη του θεση, πωρωσε τον φωτη και κουτσα στραβα, εχοντας και τυχη πολλες φορες, απεκλεισε παοκ, οσφπ στο κατσαρολι (που αν ηταν ο γητευτης των χασμουρητων ιβαν, θα ειχαμε αποκλειστει 101%, αφου δεν κερδιζε ντερμπι, ουτε της ίον) κι η ομαδα για ενα - εναμιση μηνα σιγα σιγα αρχισε να παιζει ωραια μπαλιτσα (βασικα οι εμπνευσεις του μπερναρ κι οι συνδυασμοι του με φωτη) και απο τριτοτέταρτη εφτασε να χτυπαει πρωταθλημα.

βεβαια θυμηθειτε πως αντιμετωπιζαν τοτε οι "δημοσιογραφοι" της ομάδας τον τεριμ. γελουσα για να μην κλαιω. ο κυριος εκφραστης της γραμμης της παε, εγραφε εναν μηνα αρθρα αποθεωνοντας τους παικτες χωρις να αναφερει ΠΟΥΘΕΝΑ το ονομα του τουρκου. ο οποίος τεριμ ειχε αναλαβει με το νεο ετος αν θυμαστε, οχι οκτωβρη οπως ο μπενιτεθ. το μεγαλο του λαθος ηταν οτι ειπε (υποθετω για να δωσει ηθικο κι αισιοδοξια σε παικτες και φιλαθλους) οτι "θα παρω το πρωταθλημα" και πανω σε μια τετοια, προφανως υπερβολικη δηλωση, πατησαν μετα οι αρδ κι ελεγαν οτι δεν καταφερε να φερει αποτελεσμα.
ε, καποτε σταματησε η τυχη του, τραυματιστηκε ο μπερναρ με τον οποιον ειχαν μια καταπληκτικη σχεση σχεδον πατερα - γιου, και συγχρονως οταν διερρευσαν (πιθανον κι απ τον αλ αφουζ) οι συζητησεις του με τον μεγαλομετοχο οτι πρεπει να φυγουν 15 τουλαχιστον παικτες, αρχισε η "λευκη απεργια" στο γηπεδο. τα υπολοιπα ειναι ιστορια. αν εμενε εκεινο το καλοκαιρι κι ο ακατανομαστος εδινε τα λεφτα που εριξε φετος για μεταγραφες, η κατασταση τωρα θα ηταν πολυ διαφορετικη.

Last edited:
Τον Τερίμ εν έτει 2026 τον κρίνουμε και λίγο μέσα από nostalgia-tinted goggles. Ας μην ξεχνάμε κάτι ισοπαλίες που έφερνε με Λαμία, Κηφισιά και ΟΦΗ στο φινάλε της κανονικής περιόδου (αν έπαιρνε αυτά τα ματς θα ήταν πρώτος και με διαφορά στα play-off), κάτι ανώμαλα συστήματα 4-2-4 με τον τιτάνα Ακαΐντίν (προσωπική του επιλογή για ενίσχυση της άμυνας) να βγαίνει ως κρυφός φορ, με έτερη επιλογή του για ενίσχυση στην άμυνα τον έτερο ογκόλιθο Βίτορ Ούγκο, και άλλα. Μια χαρά ανωμαλίες είχε και η ομάδα του, άσχετα που ισχύει 100% πως εν τέλει τον έστησαν εκ των έσω στο φινάλε των πλεη-οφ και πως η επιθυμία του για "αποχώρηση 15 παικτών" ήταν 100% σποτ-ον. Ο οποίος Τερίμ κιόλας όταν αποχώρησε είπε πως θα μιλήσει για όλους και για όλα στην ομάδα, ακόμα τον περιμένουμε να μας πει κάτι.

Ως προς τον Μπενίτεθ, ακούγεται επίσης πως οι μεταγραφές που θα ήταν 100% αποκλειστικά δικές του στην μεταγραφική περίοδο που πέρασε ήταν ο Κραλ (6αρο-8άρι που τελικά τον έκοψε ο Κοτσόλης) και ο Ερνάντεθ το αριστερό μπακ που χθες στη Λεωφόρο ήταν κυριολεκτικά για λύπηση, μιλάμε το παιδί δεν μπορούσε να σπριντάρει ή να κάνει καν κοντρόλ. Εν τέλει ήρθε για 6άρι ο 37χρονος Σισοκό (που τραυματίστηκε στην πρώτη του προπόνηση) και ο Κοντούρης ο οποίος έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ αλλά ο Μπενίτεθ τον άφησε εκτός Ευρωπαϊκής λίστας για να μπει το πουλέν του ο Ερνάντεθ. Επίσης ο Κοντούρης και ο Παντελίδης που έκαναν ματσάρα στο Καραΐσκάκη έμειναν αμφότεροι εκτός αγώνα με την ΑΕΛ παρά το γεγονός ότι δεν είναι στη λίστα ώστε να παίξουν με Πλζεν, πιθανότατα επειδή ο Μπενίτεθ δεν τους θεωρεί "δικές του" μεταγραφές.

Θα δούμε το ματς μεθαύριο, μακάρι να με βουλώσει και να ρίξουμε ένα τρίμπαλο στην Πλζεν. Αλλά πολύ αμφιβάλλω με βάση τις ενδείξεις.

ΥΓ. Οι Νικολογιάννηδες τώρα τελευταία άλλαξαν το τροπάρι και το έριξαν στην κριτική προς τον Μπενίτεθ. Μια χαρά ταλιμπάν του ήταν μέχρι πριν κανα μήνα, απλά οι ΑΡΔ ως χαμαιλέωντες αφουγκράστηκαν την αγανάκτηση του κόσμου οπότε άλλαξαν τροπάριο για να τσιμπήσουν κάνα κλικ.

τα ματς που αναφερεις ηταν αν θυμαμαι καλα, μετα τον τραυματισμο μπερναρ και την "καθιστικη διαμαρτυρια" των παιχτηδων στο γκαζον.
λεφτα δεν του εδωσε ο καραφλοχιάς για μεταγραφες, εξαλλου ηταν οριακα χρονικα τα πραγματα για να ψαξει να βρει παικτες, μετα τα χριστουγεννα ηρθε, οπότε προτιμησε να φερει καποιους που ηξερε απ την πατριδα του, βλεποντας στην αμυνα το παιδι που ανεβαζε το σορτσακι να φαινεται το τατου στις καμερες να κανει την μια ζειμπεκια μετα την αλλη και εν τελει να προφασιζεται τραυματισμο (το παραδεχτηκαν μετα οι δημοσιογραφοι της ομαδας) και ν αφηνει την αμυνα στο σημαντικοτερο σημειο της σεζον γυμνη. οκ, ο ακαιντιν τραγικος κατα κανονα, ο ουγκο δεν ηταν τοσο κακος ιμχο.

οσο για το 4-2-4 και τον ακαιντιν σεντερ φορ, που λεγοταν κατα κορον απ οσους θελανε να τον απαξιωσουν, μιλαμε για ενα δεκαλεπτο αν θυμαμαι καλα στο ματς με τον αρη που χαναμε, που πολυ καλα για μενα, τους περασε ολους μπροστα μπας και γινει καμμια σποντα και μπει γκολ και προφανως και τον τουρκο που ηταν ψηλος κι επαιρνε κεφαλιες. προτιμω 100% τετοιες "τρέλλες" απο εναν κοουτς παρα τις ιδιες αλλαγες καθε φορα στο ιδιο λεπτο.

το βλεπω οτι ο μπενιτεθ κανει διαφορα κουλα στις ενδεκαδες του κι εχει προσωπικα κολληματα με παικτες/διαφωνιες με τ.δ ή κοτσολη, αλλά αν φυγει τωρα, για πολλοστη φορα, θα εχει γινει μια ολοστρογγυλη τρυπα στο νερο. γενικα για τους προπονητες, το μινιμουμ για μενα ειναι μιάμιση χρονιά (αφου ηρθε στην μεση της σεζον), μη σου πω δυο, με καλοκαιρινη προετοιμασια μεσα και μεταγραφες δικες του. το ιδιο ελεγα ακομα και για τον ιβάνταλφ τον λευκο, και για αλονσο και για βιτορια. δεν ειναι οτι μου χει βγαλει τα ματια ο μπενιτεθ, νομιζω προκειται για κοινη λογικη.

εντιτ: ναι, οι νικολοιαννηδες ειχε πλακα, γιατι μεχρι πριν δυο βδομαδες, αντιμετωπιζαν τον ραφα 100% διαφορετικα απ τον τεριμ. χωρις να ντρεπονται, εγραφαν οτι πρεπει να κατσει ο κοουτς δευτερη χρονια, σιγα μην τον κρινουμε τωρα, δες τι χάλια υλικο εχει, ενω ο τουρκος ΕΠΡΕΠΕ να παρει πρωταθλημασωνει και καλα πρωτη χρονια, μαλλον σε 5 μηνες μεσα.

καλα, εννοειται οτι τωρα αρχισε το πριονισμα κανονικοτατα. παντως σιγα μην τους νοιαζει η αγανακτηση του κοσμου, νομιζω οτι δυστυχως πηρανε γραμμη απο σκαι μεριά, οπότε αντε παλι απ την αρχη....

Last edited:
Κάποια στιγμή στο πολύ μακρινό μέλλον, κάποιος ιστοριογράφος θα διαβάσει ατελείωτα κείμενα για να μαζέψει όλους τους διαφορετικούς επιθετικούς χαρακτηρισμούς που έχει χρησιμοποιήσει ο @Χειρομαλάχτης για τον Γιοβάνοβιτς.

Θα είναι ένας πολύ χοντρός τόμος.

ισχυει.
με εμπνεει ο βασιλακης καίλας των παγκων, να το παραδεχτω.

εξαιτιας του χασαμε πανευκολο πρωταθλημα (οπως ειχε εξελιχτει) και δεν ειχαμε/θα χουμε πολλες ευκαιριες στο παρον ταιμφρέιμ....
και θεωρω οτι εχει βαρυτατες ευθυνες, τα χω χιλιογραψει.
γι αυτο μου βγαζει τετχοια αντιπαθεια (πλεον).

Ο Ιβαν μπορεί να έκανε 10 μήνες να παίξει αξιοπρεπές ποδόσφαιρο αλλά έβλεπες τι προσπαθεί να κάνει. Build up, παιχνίδι υπομονής μέχρι το ενενηνταχίλια. Και όταν βλέπεις να γίνεται δουλειά, βλέπεις βήματα προόδου, ε τότε δεν γίνεται να είσαι νορμάλ στα μυαλά σου φίλαθλος και να μην το στηρίξεις το project. Ανεξάρτητα από γκέλες, τίτλους, λάθη, κολλήματα, οτιδήποτε. Αυτό είναι το υγιές.

Στο σήμερα που μας νοιάζει όμως. Τα περί απουσιών πραγματικά δεν τα ακούω καν. Ούτε τα περί ποιότητας του ρόστερ. Δεν χρειάζεσαι 25 Μέσιδες για να κάνεις μια τελική στην ΑΕΛ στην έδρα σου. Ούτε τα μπακ της Σίτι για να κάνεις μπιλντ απ από πίσω. Ούτε Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι στα χαφ για να δημιουργήσεις οτιδήποτε. Και δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι το ρόστερ οποιασδήποτε ομάδας, εκτός της πρώτης τριάδας, είναι πιο γεμάτο και πιο ποιοτικό από το δικό μας. Θα τα άκουγα μόνο αν αναγκαζόμασταν να παίζουμε με παίκτες απ την ακαδημία διότι δεν έχουμε άλλη επιλογή. Βλέπε Μπόκο.

Το τεράστιο προβλημά μας είναι ότι απέχουμε μίλια από το να χαρακτηριστούμε ομάδα. Κι αυτό είναι δουλειά του εκάστωτε προπονητή ανεξαρτήτως υλικών που διαθέτει. Διότι αν είσαι ΟΜΑΔΑ, που ξέρει τι θέλει να κάνει μες στο γήπεδο, οι παίκτες του 4-5, θα φαίνονται του 6-7-8. Κι αυτό δυστυχώς δεν το έχουμε. Και δεν το βλέπω να αλλάζει ακόμα κι αν ο Ράφα μείνει μέχρι το καλοκαίρι, φέρει άλλους 10-15 παίκτες, κάνει προετοιμασία κτλ.

Μακάρι όμως, ειλικρινά, να είμαι απόλυτα λάθος. Μακάρι.

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί υπάρχει η εντύπωση ότι δεν έχει γίνει δουλειά και η ομάδα έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα και εμφανίσεις. Στην Ευρώπη έγιναν αρκετά καλές εμφανίσεις, σε κάποια ντέρμπι επίσης, και η δυσλειτουργία φάνηκε εκεί ακριβώς που χρειάζεται πολύμηνη δουλειά και σταθερό ρόστερ, στα παιχνίδια με αντιπάλους που κλείνονται. Μάλιστα σε αρκετά παιχνίδια που χάθηκαν το αίτιο ήταν όχι η έλλειψη πλάνου αλλά τα φρικτά ατομικά λάθη που έδιναν έτοιμα γκολ στον αντίπαλο.

Αυτό που με εξοργίζει πραγματικά είναι οι δημοσιογράφοι με μηδενική γνώση στο αντικείμενο που μιλάνε για παρωχημένους προπονητές, λες και η Σούπερ Λιγκ είναι το λίκνο της ποδοσφαιρικής περιόδου. Πάμε να διώξουμε και αυτόν και να ξεκινήσουμε από την αρχή ώστε στις πρώτες πέντε αγωνιστικές να διώξουμε και τον επόμενο.

Γιατί δεν υπάρχει καμία βελτίωση όσο περνάει ο καιρός, ματς με το ματς. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, οι εμφανίσεις σου είναι κακές έως πολύ κακές και γίνονται χειρότερες. Πονάνε τα μάτια μου κάθε φορά αλλά σαν καλό πρεζάκι επιμένω να βλέπω. Και το ρόστερ σου είναι κατά κάποιο τρόπο σταθερό. Όταν τραυματίζεται κάποιος ξεχνά να γυρίσει. Ντέσερς, Πελίστρι, Τζούρι, Τσίρι. Ήρθαν 10 παίκτες τον Γενάρη. Πως όμως μπορούν να δέσουν όλοι αυτοί αν σε κάθε ματς κάνεις 4-5 αλλαγές στην καλύτερη, αλλάζεις σύστημα, τρόπο παιχνιδιού, θέσεις?! Πως θα δημιουργηθεί ο παραμικρός αυτοματισμός αν οι παίκτες κάθε φορά δεν ξέρουν που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο?! Ούτε αυτοί, ούτε οι συμπαίκτες τους!? Και στα ντέρμπι, Ελλάδα και Ευρώπη, σε ποιο ήσουν καλός!? Πέρα απ' τον ΠΑΟΚ εντός πριν 2-3 μήνες σε όλα τ' άλλα ήσουν στο πουθενά. Είτε κατά τύχη κέρδιζες (μια φάση, διπλό με γαύρο, φουλ αμυνα που άμα το βαζε ο άλλος θα στο χαν γυρίσει εύκολα παρέα με τον πύρινο κόσμο) είτε μέναν με 10 οι άλλοι νωρίς και ισορροπούσε το θέμα αλλά και πάλι δεν κέρδισες (Ρόμα, Βικτόρια Πλζεν). 4 από την ΑΕΚ, 3 ήττες από ΠΑΟΚ. Και στην Ελλάδα κυρίως με ομάδες που κλείνονται θα παίζεις. Και για να τις ανοίξεις αυτές τις άμυνες θέλει δουλειά και πλάνο. Γιατί στα ματς που αναφέρεσαι εσύ είσαι αυτός που κλείνεται πίσω και ελπίζει για το καλύτερο με τη βοήθεια της Παναγίας.

Γιατί δεν υπάρχει καμία βελτίωση όσο περνάει ο καιρός, ματς με το ματς.

Ρε συ μια βδομάδα πριν κέρδισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό με καλή εμφάνιση.

Δεν ήταν καλή η εμφάνιση συνολικά. Ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς στην πρώτη του ευκαιρία, κι αν θυμάμαι καλά, και μοναδική στο πρώτο ημίχρονο και μετά ταμπούρι, park the bus και ό,τι βγει. Και του βγήκε. Αφήνει την αίσθηση της καλής εμφάνισης λόγω του ότι ανοίχτηκε στο τέλος ο γαύρος, βρήκες λίγους χώρους, έχασες την ευκαιρία με τον Παντελίδη και είχες και το ακυρωθέν γκολ. Και τα ελάχιστα που έκανες επιθετικά κατά τη διάρκεια του ματς ήταν γι' αυτό το λόγο. Όχι γιατί ήσουν καλός δημιουργικά/επιθετικά.

απ την μια λεμε δεν ηταν καλη εμφανιση με γαυρο, απ την αλλη αποθεωνουμε ιβαν που νικουσε με μισο - μηδεν, πιθανον απο καποιο λαθος που εκαναν οι αντιπαλοι αμυντικοι λογω ακατασχετης υπνηλιας καπου στο 80φευγα, καθως παρακολουθουσαν την μπαλα να βασανιζεται ασυστολα απ τα μπακ στα χαφ, παραλληλα στα εξτρεμ, 2-3 μετρα μπροστα, ουπς αντιπαλος, γυρναω πισω, πασα παλι στο χαφ, παραλληλα στο αλλο χαφ, μην συνεχισω, ξερετε ΑΚΡΙΒΩΣ τι λεω.

το να στηριζεις ως θεατης κατι τετοιο αποτελει, ιμχο, τον απολυτο ποδοσφαιρικο μαζοχισμο. κι ενταξει, στην αρχη το καταλαβαινω, στηριξα κι εγω θερμα, θεωρωντας οτι συμβαινει λογω συγκεκριμενου πολυ κακου ποιοτικα ροστερ. ΟΜΩΣ οταν χανεται οπως χαθηκε το κατσαρολι, οταν περνανε 5-6 μεταγραφικες περιοδοι και βλεπεις οτι ο τροπος που επαιζε και αναπτυσσοταν η ομαδα δεν συνεβαινε λογω κακου ροστερ, αλλά ηταν αυτο που επεδιωκε ως γκειμπλέι ο γκασπερινι των φτωχων, ο μονος τροπος που ηξερε να διδαξει την ομαδα και γι αυτο ακριβως αγοραζε τον ιδιο τυπο παικτη σε ηλικια, ικανοτητες, ποδοσφαιρικη συμπεριφορα με τα γνωστα αποτελεσματα, τοτε οχι, αγανακτεις και λες αντε γεια. δεν ειμαι βαθμολαγνος ουτε τροπαιολαγνος με καθε τροπο, Μ ΑΡΕΣΕΙ το αθλημα, κι οταν βιάζεται καθε βδομαδα μπροστα στα ματια μου, αγανακτω καποια στιγμη.
αυτα περι ιβαν (δεν θα τελειωσει ποτέ αυτη η διαμαχη, νιωθω. συντηρειται γιατι βολευει σε πολλα επιπεδα, ετσι κι αλλιως).

για ραφα, ουτε γω εχω καταλαβει απολυτα τι επιδιωκει με τις αλλοπροσαλλες πολλες φορες επιλογες. να δειξει στον αλ αφουζ και στον κοσμο οτι το ροστερ ειναι εντελως ανισορροπο και λειψο? να τον αναγκασει να τον διωξει απλα για να μασουλησει την αποζημιωση? βλεπει κατι που δεν βλεπουμε εμεις? ειλικρινα δεν ξερω, ομως θα φανει σιγουρα μεχρι τον ιουνιο ποιο ειναι το πλανο του για το μελλον του στην ομαδα.

αυτη την στιγμη, το μονο σιγουρο ειναι οτι η ομαδα ειναι σαπια. δεν εχει ηγεσια, ροστερ, στεγανα, ελπιδα, παθος, προοπτικες.
θεωρω οτι αν φυγει αυριο το πρωι ο αλαφουζος, δεν προκειται να γινει χειροτερη η κατασταση. το αντιθετο, κανείς δεν χανεται και θα φανεί. δυστυχως θα πρεπει να περιμενουμε να πουλησει με τους ορους του και να παρακαλαμε να βρεθει αγοραστης. ο ανθρωπος δεν μπορει να δεσει τα κορδονια του θεωρω, οποιος και να ρθει θα ειναι καλυτερος. μεχρι τοτε, ιωβεια υπομονη και αφθονο χιουμορ για να αντιμετωπιζουμε αρδ, βασικουρα μπεκατσέτα και διαρροες για την προοδο των εργασιων στον βοτανικο..

Last edited:
Περιγράφεις το τίκι τάκα. Ποδόσφαιρο κατοχής, πασούλες μπας και βρούμε κάνα κενό στην άμυνα. Ήταν ο τρόπος που ήθελε να παίζει η ομάδα. Ο Πεπ έκανε καριέρα μ' αυτό, κατέκτησε τα πάντα, έγραψε ιστορία και κατέστρεψε το ποδόσφαιρο. Είναι ένα στυλ παιχνιδιού ανεξάρτητα αν σε κάποιους αρέσει ή όχι. Έπιασε ο Ιβάν ο τρομερός το τότε ρόστερ, που αντικειμενικά δεν ήταν και ότι καλύτερο, και με τα πολλά τους το μαθε. Είπε βρέξει, χιονίσει θα παίζουμε έτσι μέχρι να σβήσει ο Ήλιος. Και έπαιξαν. Και ναι ο Ιβαν δεν ήταν τέλειος. Φουλ στα κολλήματα ήταν, ειδικά στις μεταγραφές.
Γι' αυτό και λέω ότι το ρόστερ δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και η πλήρης απαξίωσή του δεν βγάζει κανένα νόημα στο φτωχό μου το μυαλό. Επαγγελματίες είναι, όχι μεροκαματιάρηδες που μαζεύονται κάθε Κυριακή για να παίξουν μπάλα στο τοπικό. Κι αν ο Ράφας είχε κάτι στο μυαλό του, τακτικά, αγωνιστικά, και τους δούλευε πάνω σ' αυτό είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι θα μπορούσαν να ανταποκριθούν.

Δεν ήταν καλή η εμφάνιση συνολικά. Ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς στην πρώτη του ευκαιρία, κι αν θυμάμαι καλά, και μοναδική στο πρώτο ημίχρονο και μετά ταμπούρι, park the bus και ό,τι βγει. Και του βγήκε. Αφήνει την αίσθηση της καλής εμφάνισης λόγω του ότι ανοίχτηκε στο τέλος ο γαύρος, βρήκες λίγους χώρους, έχασες την ευκαιρία με τον Παντελίδη και είχες και το ακυρωθέν γκολ. Και τα ελάχιστα που έκανες επιθετικά κατά τη διάρκεια του ματς ήταν γι' αυτό το λόγο. Όχι γιατί ήσουν καλός δημιουργικά/επιθετικά.

Δεν γίνεται να είσαι καλός δημιουργικά σε αυτή την φάση, με δέκα απουσίες σε κάθε ματς και με δέκα νέους παίκτες στη μέση της χρονιάς.

Εμένα αυτό που δεν το χωράει ο νους μου είναι να μην βλέπει το τεράστιο κενό στην επίθεση. Το απόλυτο τίποτα. Εκεί έπρεπε να πάρει παίχτη σοβαρό

Θα συμφωνούσα απόλυτα αν οι περισσότεροι απ' τους τραυματίες σου δεν ήταν μακροχρόνια τραυματίες, που σημαίνει έχεις μάθει να ζεις δίχως αυτούς, κι οι περισσότεροι παίκτες της ενδεκάδας σου ήταν νέοι. Μόνο 3 νέοι έπαιξαν βασικοί και από τους τραυματίες μόνο Τουμπά (που δεν μας έλειψε κιόλας) και ο Τσίρι λογίζονται σαν ενδεκαδάτοι. Καταλαβαίνω ότι λόγω συνεχόμενων παιχνιδιών ο χρόνος προπονήσεων είναι περιορισμένος. Όταν αναλαμβάνει κάποιος στα μέσα της χρονιάς είναι δύσκολο να εμφανίσει στο χορτάρι αυτό που θέλει και έχει στο μυαλό του αλλά εδώ η ομάδα δεν κάνει ούτε τα βασικά.
Και για να το ξεκαθαρίσω δεν είμαι ΠΟΤΕ υπέρ του να διώχνονται προπονητές χωρίς να χουν κάνει οι ίδιοι προετοιμασία και να έχουν έστω μία γεμάτη σεζόν. Δεν ήμουν υπέρ ούτε όταν έφυγε ο Βιτόρια, ούτε καν όταν διώξαν τον Αλόνσο. Και φυσικά δεν είμαι με το να φύγει ο Ράφα. Θέλω όμως να βλέπω όπου κάπου πάει το πράγμα.
Άαασε που φοβάμαι ότι η Αλαφουζάρα μας θα κρατήσει Ράφα, θα του κάνει τις μεταγραφές που θέλει και τον Οκτώβριο θα τον στείλει για να πάρει κάποιον άλλον που θα θέλει άααααλλους παίκτες γιατί θέλει να παίξει αλλιώς. Και πάει αυτό το πρότζεκτ στα σκουπίδια.

Εμένα αυτό που δεν το χωράει ο νους μου είναι να μην βλέπει το τεράστιο κενό στην επίθεση. Το απόλυτο τίποτα. Εκεί έπρεπε να πάρει παίχτη σοβαρό

Δεν θα χε λογική. Έχει τρία φορ, με τον Ντέσερς τέσσερα και παίζει με ένα. Να πάρει και πέμπτο?! Το καλοκαίρι θεωρητικά τους Πάντοβιτς-Σβιντέρσκι δεν θα χει πρόβλημα να τους δώσει και να ψάξει για έναν καλύτερό τους για δεύτερο αν αποφασίσει ότι ο Τεττέη δεν του κάνει. Στα χαφ ήταν το μεγαλύτερό σου θέμα και στα εξτρέμ από τη στιγμή που είχες μόνο Ζαρουρί μετά την φυγή του Τεττέ.

Δεν διαφωνώ απλα παίχτη του επιπέδου του Ταρεμι ή του Γιοβιτς δεν έχουμε στην επίθεση. Ίσως να ήταν ο Ντεσερς αλλα....Ο Τεττευ είναι κυρίως παίχτης για πίσω από τον επιθετικό. Αυτό το πράγμα με τους τραυματισμούς είναι τραγελαφικο.
Ναι αυτοί οι δύο που είπες πρέπει να φύγουν. Πολύ λίγοι. Ο Σβιντερσκι πολύ χασογκολης ανέκαθεν. Ο Παντοβιτς πραγματικά παλτό ολικής...

Back