Metroidvania - Νεοι τιτλοι και ειδησεις

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Για να είναι εδώ αγαπητέ Εικονομάχε, μαθητευόμενε του Κατή λάρπερ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και βγαίνει Steam. Όπως και οι προηγούμενες συλλογές άλλωστε.

To "At fates end" είναι κάπως πρωτότυπο. Τα υπόλοιπα είναι κόπυ πάστε.

Πιο αναμενόμενα για μένα το Bloostained (ENNOEITAI) αλλά και το At Fate's End φαίνεται ενδιαφέρον concept.

To "At fates end" είναι κάπως πρωτότυπο. Τα υπόλοιπα είναι κόπυ πάστε.
Ε ναι, αφού υπάρχει μια υπερπροσφορά ένας κορεσμός στην κατηγορία. Τα περισσότερα indie την τελευταία πενταετία είναι roguelite/roguelike/card-battler ή Metroidvania.

Υπάρχουν κάποια που έχουν διακριθεί ήδη, οπότε έχουμε μέτρο σύγκρισης.

Το Chronoscript έχει τσιμπήσει την προσοχή μου από το artstyle. Bloodstained, πρέπει να παίξω το πρώτο, το έβαλα λίγο στην αρχή και ήταν αρκετά έξω απο τα συνηθισμένα μου, που με απώθησε λίγο, θα πρέπει να μπω σε συνειδητή πορεία εκμάθησης και να του δώσω άλλη μία ευκαιρία.

Το Crowsworn νιώθω ότι είναι πρώτο στη λίστα μόνο και μόνο λόγω του παραλληλισμού με το Hollow Knight...

Πόσες φορές είπα θα το παρατήσω το πρώτο μέχρι που το τερμάτισα

Δοκίμασα αυτό σήμερα στο Switch πολύ δυνατό φαίνεται, φαίνεται ομαλή μετάβαση από το Bloostained Ritual of the Night που τερμάτισα πρόσφατα. Επαιξα και λίγο Blasphemous για πρώτη φορά και αυτό μου άρεσε αρκετά

Δοκίμασα αυτό σήμερα στο Switch πολύ δυνατό φαίνεται, φαίνεται ομαλή μετάβαση από το Bloostained Ritual of the Night που τερμάτισα πρόσφατα. Επαιξα και λίγο Blasphemous για πρώτη φορά και αυτό μου άρεσε αρκετά

Μπήκε στο wishlist, thanks για το recommendation.

Back