(Update: Δεν) έρχονται και άλλα Playstation games σε PC

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τρελό state of play. Κονάμι έδωσε πόνο με MGS 4 και piece walker ελευθερώνοντάς τα απ' τις φυλακές τους, νέο castlevania απ' την ομάδα του Dead Cells (LFG), τα νέα GOW, DS2, τζον γουίκαρος κλπ
Της πουτανάρας

Ναι, αλλά δεν ανακοινώθηκαν Bloodborne 2 και Resident Evil: Code Veronica Remake.

Fail state of play.

Αυτή την ομορφιά δε θα τη σχολιάσει κανείς (εντάξει το ξέραμε);

Επίσης νέο LoK φίλε φίλε.

Πληροφορίες του έγκριτου δημοσιογράφου Jason Schreier του Bloomberg αναφέρουν ότι η Sony επανεξετάζει την προσέγγιση της με τα ports και πιθανώς να σταματήσει το porting των singleplayer games ή να τα καθυστερήσει σημαντικά. Έκανε αυτή την αναφορά στο podcast στο οποίο συμμετέχει και είπε ότι θα ακολουθήσει άρθρο σύντομα.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο οι πωλήσεις όσο και η ποιότητα των ports ακολουθούσε πτωτική πορεία, οπότε δεν θα μου έκανε εντύπωση να αλλάξει η στρατηγική εάν δεν υπήρχε η διάθεση για καλύτερο quality control ή ταυτόχρονες κυκλοφορίες.

Εντύπωση θα μου κάνει, αν αυτό ισχύσει τελικά. Χαμένη η Sony δεν βγήκε απ' όλη αυτή την ιστορία, καθώς το time-exclusivity εξασφαλίζει ότι οι πωλήσεις θα είναι στη δική της κονσόλα τους πρώτους μήνες/χρόνια, και στη συνέχεια βγάζει και το "εξτραδάκι" από τους PC users.

Το γεγονός μάλιστα ότι στο πρόσφατο State of Play παρουσιάστηκε PC έκδοση παιχνιδιού (Death Stranding 2), ενώ υπήρχε και σχετική ενημέρωση για κάθε παιχνίδι που παρουσίαζε για πιθανή PC έκδοση, δεν έδειξαν κάτι τέτοιο.

Και από ένα σχόλιο που διάβασα στο reddit, όπου ο χρήστης άκουσε το podcast του Schreier: "Schreier made it very clear in the episode that this was something he could see happening, not that it was something he had information showing that it would happen"

Στο Resetera έγραψε ότι αυτό που είπε "δεν είναι speculation", άρα έχει κάποιες ενδείξεις αλλά πιθανώς όχι το πλήρες σχέδιο. Όπως και να έχει θα φανεί στην πορεία.

Last edited:
Μου φαίνεται περίεργο να τους χάλασαν τα 2+ δις που έβγαλαν και που δεν φαίνεται να επηρεάζει έτσι και αλλιώς το core revenue τους.

Μου φαίνεται περίεργο να τους χάλασαν τα 2+ δις που έβγαλαν και που δεν φαίνεται να επηρεάζει έτσι και αλλιώς το core revenue τους.

Η λογική λέει ότι η μεγάλη πλειοψηφία αυτών των χρημάτων προέκυψε από τα live service παιχνίδια τους που θα συνεχίσουν να βγαίνουν σε PC. Είναι πιθανό οι πωλήσεις των singleplayer games να μην ήταν αυτές που περίμεναν. Βεβαίως την κύρια ευθύνη για αυτό την έχει η ίδια η Sony, με αργοπορημένα, ακριβά και μη optimized ports.

πιθανώς να σταματήσει το porting των singleplayer games ή να τα καθυστερήσει σημαντικά.
Αν πάρει η μπάλα το Yotei, δύσκολα θα αποφύγω το PS5. Λίγα παιχνίδια με νοιάζουν πραγματικά πλέον και η ζωή είναι μικρή, δεν προτίθεμαι να περιμένω.

To διαβασα και εγω μαλλον ψεματα ειναι. Του εκαναν πλυση εγκεφαλου οι χελωνες και λεει βλακειες. Ολα αυτα τα παιχνιδια που εχει βγαλει η sony μεχρι τωρα σε pc δεν θα τα ειχα παιξει αν δεν ειχαν βγει (spider man 1 2 miles morales horizon zero dawn forbiden west τα 2 last of us ratchet and clank rift apart το uncharted το sack boy και τα 2 god of w ar). Δεν πηραμε playstation για να τα παιξουμε και δεν προκειται να παρουμε σε καμια περιπτωση! Με το να μην βγαζουν σε pc τα παχινιδια τους μεχρι το 2020 εχαναν πωλησεις γιατι οι περισσοτεροι δεν μπορουσαν να τα παιξουν. Γιατι σημερα ολοι εχουν pc η/ καιl laptop καθως με αυτα κανουμε πολλα πραγματα και τα χρησιμοποιουμε καθε μερα ενω το playstation κανει μονο 1 πραγμα να παιζει παιχνιδια αρα δεν το χρειαζομαστε. Ολες οι εταιριες βγαζουν ολα τα παιχνιδια στο pc και οι περισοστερες ταυτοχρονα στο pc. Δεν την συμφερει την sony να κανει κατι τετοιο γιατι ετσι και εμεις θα εχουμε 2-3 λιγοτερα παιχνιδια το χρονο να παιξουμε και αυτοι θα εχουν λιγοτερα εσοδα. Πιστευω στους επομενους μηνες θα ανακοινωθει η pc εκδοση του ghost of yotei.

Αν πάρει η μπάλα το Yotei, δύσκολα θα αποφύγω το PS5. Λίγα παιχνίδια με νοιάζουν πραγματικά πλέον και η ζωή είναι μικρή, δεν προτίθεμαι να περιμένω.

Το έχω ξαναπεί και άλλες φορές, πέρα από το teasing που κάνουμε (άλλωστε χρειάζεται και λίγο αλατοπίπερο, όχι φλατ καταστάσεις): η ζωή είναι συχνά σκληρή και στενάχωρη. Όπου μπορείτε να βρείτε χαρά και διασκέδαση, κάντε το.

Δε θα δούμε Bloodborne στα pc?

Κρίμα, έχουν στο lineup τίτλους που με ενδιαφέρουν, κυρίως τα Wolverine και Saros. Το Yotai είμαι σίγουρος ότι είναι ωραιότατο αλλά μετά τις μπόλικες "κενές" θερμίδες του Tsushima δεν ανυπομονώ να ξανακάνω τα ίδια.

Μόλις πήρα χαμπάρι πως έχει βγει limited edition Yotei PS5, ό,τι πρέπει για να μαζεύει σκόνη δίπλα στο limited Edition Tears of the Kingdom Switch, αφού τελειώσω το GoY.

Κρίμα, έχουν στο lineup τίτλους που με ενδιαφέρουν, κυρίως τα Wolverine και Saros. Το Yotai είμαι σίγουρος ότι είναι ωραιότατο αλλά μετά τις μπόλικες "κενές" θερμίδες του Tsushima δεν ανυπομονώ να ξανακάνω τα ίδια.
Δεν διαφωνώ σε αυτό. Βέβαια αν βγει θα το παίξω αλλά προσωπικά δεν θα τρέξω να πάρω PS5 για κανένα exclusive τίτλο. Γενικα έπαιξα έως τώρα 4 ps τίτλους και νομίζω πήρα τη δόση μου. Και στο τέλος της ημέρας δεν ξετρελεθηκα και τόσο

Δεν πηραμε playstation τοσα χρονια και δεν θα παρουμε τωρα. Mεχρι το 2020 που δεν εβγαιναν τα παιχνιδια της sony σ pc απλα δεν τα επαιζα. Αν τα 3 spideman τα 2 god of war τα 2 last of us το uncharted 4 και το sack boyδ εν ειχαν βγει σε pc δεν επαιρνα playstation για να τα παιξω. Γιατι αυτα τα παιχνιδια της sony εχω παιξει απο οσα εχει βγαλει σε pc. Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αληθεια αυτο. Οταν τωρα ολες οι εταιριες βγαζουν τα παιχνδιια τους στο pc. Πριν 10+ χρονια οι περισσοτερες ιαπωνικες εταιριες οπως sega capcom konami square enix namco σπανιως εβγαζαν τα παιχνδια στο pc και οταν εβγαιναν ηταν με μεγαλη καθυστερηση. Τωρα ολες οι ιαπωνικες εταιριες βγαζουν ολα τα παιχνιδια ταυτοχρονα στο pc και μεχρι το 2020 η sony και η nitendo ηταν οι 2 μονες ιαπωνικες εταιριες που δνε ειχαν αρχισει ακομα να βγαζουν τα παιχνιδια τους στο pc. Δεν τους συμφερει να σταματησουν.
Γιατι ξερουν οτι ο περισσοτερος κοσμος δεν θα μπορει να τα παιξει γιατι τωρα ολοι εχουν pc η/και laptop ενω playstation εχουν πολυ λιγοτεροι. Και οτι μονο με το pc μπορουμε να παιξουμε τα παιχνιδια με γραφικαρες και 100+ fps path tracing ultra 4k textures κτλ!
Μην πιστευετε οτι φημη διαβαζεται στο ιντερνετ. Επειδη καποιος ειτε κατι δεν σημαινει οτι ειναι αληθεια.
Κανονικα θα βγουν τα wolverinve και god of war sparta.

Για μένα είναι πολύ πιο αινιγματικό τι θα κάνει η Microsoft με την αλλαγή προέδρου. Πάμε για φιλοσοφία επιστροφής στα χρόνια του xbox 360 με αυτή τη κωλοτουμπα που έκαναν τώρα. Η sony θα είναι όντως βλάκες αν αλλάξουν πολιτική ενώ κονομανε τόσο και με τόσα φιασκα για live services games που είχαν τελευταία

Τ οτι η microsoft αρχισε απο περσι να βγαζει τα παιχνιδια της στο playstation δεν ηταν αποφαση του προεδρου Nadella αναγκαστηκαν να το κανουν γιαιτ οι επιτροπες ανταγωνισμυο απειλουσαν μετα την αγορα της activision. Στο pc ειχε αρχισει απο το 2016 να βγαζει ολα τα παιχνδιαι ταυτοχρονια δηλαδη εδω και 10 χρονια. Αποκλειευται η sony να σταματησει να βγαζει τα παιχνιδια στο pc.

Αυτό που θα πω είναι καθαρά δικό μου speculation, όχι πληροφορία από κάπου. Επειδή πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του PS6 (μπορεί να βγει και το 2027) και κατά πάσα πιθανότητα θα μιλάμε για μια ακριβή κονσόλα με όλα αυτά που συμβαίνουν, η διαρροή ότι θα σταματήσουν τα ports ίσως έχει ως στόχο να πειστούν όσοι περισσότεροι γίνεται να την αγοράσουν στο launch. Δηλαδή δεν θα μου έκανε εντύπωση αν 2-3 χρόνια μετά το launch αρχίσουν ξανά τα ports, δεδομένου ότι φέρουν εύκολα χρήματα με χαμηλό κόστος.

Back