Εντύπωση θα μου κάνει, αν αυτό ισχύσει τελικά. Χαμένη η Sony δεν βγήκε απ' όλη αυτή την ιστορία, καθώς το time-exclusivity εξασφαλίζει ότι οι πωλήσεις θα είναι στη δική της κονσόλα τους πρώτους μήνες/χρόνια, και στη συνέχεια βγάζει και το "εξτραδάκι" από τους PC users.
Το γεγονός μάλιστα ότι στο πρόσφατο State of Play παρουσιάστηκε PC έκδοση παιχνιδιού (Death Stranding 2), ενώ υπήρχε και σχετική ενημέρωση για κάθε παιχνίδι που παρουσίαζε για πιθανή PC έκδοση, δεν έδειξαν κάτι τέτοιο.
Και από ένα σχόλιο που διάβασα στο reddit, όπου ο χρήστης άκουσε το podcast του Schreier: "Schreier made it very clear in the episode that this was something he could see happening, not that it was something he had information showing that it would happen"