Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τελικά ήταν πάντα prequel του The Expanse

Αυτό δεν μπόρεσα να το ακολουθήσω. Είδα 1η σεζόν, ωραίο λεω. Μετά από αιώνες βάζω τη 2η και ήταν σα να έβλεπα κάτι άλλο, άλλη σειρά. Από την 3η και μετά το έχασα και το παράτησα..

Απρόσμενα κακογραμμένο το Marshals: A Yellowstone Story. Νόμιζα πως το είχε γράψει ο Σέρινταν και αρχικά εξεπλάγην, αλλά μελετώντας τους συντελεστές διαπίστωσα πως απλώς συμμετέχει ως 'executive producer' και ουδεμία άλλη ανάμειξη είχε. Είναι στην ουσία ένα φτηνό, Σταρτσανελικό NCIS: Montana. Μισό πιλότο άντεξα και γειά σας. Το 'Καλημέρα Ζωή' παίζει να είχε πιο ρεαλιστικούς διαλόγους και σκηνικά.

Πιάσαμε το Killing Eve. Εξαιρετική ιδέα του να συνδυάσεις το κατασκοπικό θέμα με την μαύρη κωμωδία. Ο πρώτος κύκλος έφυγε νερό. Τώρα να δω πότε θα αρχίσουμε τον δεύτερο.
Επίσης το κάστινγκ καθώς και οι ερμηνείες αυτών είναι εξαιρετικές. Νομίζω ότι μου είχε λείψει κάτι τέτοιο από την ψυχαγωγία μου.

Για το Killing Eve, είχα δει πριν χρόνια την 1η σαιζόν και ήταν καταπληκτική. Δεν συνέχισα τότε λόγω έλλειψης χρόνου αλλά το έχω κάπου στον σκληρό και θα το ξαναπιάσω. Απ'οτι θυμάμαι πάντως επειδή έριχνα ματιές στους τίτλους των reviews, πήρε μία κατρακύλα, ελαφρώς στην 2η, μεγαλύτερη στις επόμενες σαιζόν.

Μετά από πολύ καιρό που το πήγαινα απο δω κι εκεί, έπιασα το Invasion της Apple. Ξέρω ότι κάτι δεν πήγε καλά, έχει μια αντιμετώπιση από κοινό και κριτικούς όπως και το foundation το οποίο το έχω αφήσει στα μισά της 2ης σαιζόν γιατί απλά δεν βλεπόταν. Είδα το ΣΚ 8 επεισόδια (έχουν βγει 3 σαιζόν των 10 επεισοδίων) και διαπίστωσα που είναι το πρόβλημα. Είναι τρομακτικά slow-burn σειρά, κάτι το οποίο συνήθως μου αρέσει αλλά αυτοί το παραέχεσαν. Για σειρά που η υπόθεσή της είναι η εισβολή εξωγήινων στην γη, είναι ζήτημα αν έχουμε δει 12 δευτερόλεπτα εξωγήινους στο γυαλί σε 8 ώρες. Θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα αλλά δείχνει χαμένη περίπτωση.

Τέλος, σας έχω πρήξει με το Paradise αλλά πραγματικά κάνει φανταστική 2η σαιζόν. Οκ συνεχίζει το δράμα/ μελόδραμα να είναι το δυνατό του σημείο αλλά και το scifi/ μυστήριο με κρατάνε hooked.

Είναι τρομακτικά slow-burn σειρά, κάτι το οποίο συνήθως μου αρέσει αλλά αυτοί το παραέχεσαν.

Κάπως, παίρνει μπροστά στην δεύτερη περίοδο. Έχει και κάποιο θέμα με τους χαρακτήρες. Ο πιο σοβαρός μου φαίνεται ο ranger , που υποτίθεται είναι ο λιγότερο έξυπνος!! Οι υπόλοιποι σαν να πελαγοδορμούν, ανάμεσα στις ενοχές τους και στο να σώσουν τον κόσμο!!

Μόλις σήμερα πήρα χαμπάρι ότι εχει ξεκινήσει εδώ και 3 εβδομάδες η 2η σαιζόν του Monarch Legacy Of Monsters.

Όπως έχω ξαναγράψει, η πρώτη σαιζόν ήταν αρκετά καλή, πατώντας πάνω στις ας πούμε πιό σοβαρές ταινίες του '14 (Godzilla) & '17 (Kong Skull Island). Το Monsterverse έχει άλλες τρεις ταινίες που όχι μόνο πήδηξαν τον καρχαρία αλλά τον βίασαν επανειλλημένως.

Συνεχίζω και Invasion, είμαι στα μισά της 2ης σαιζόν και ακόμα δεν έχω σπάσει την τηλεόραση που είναι καλό σημάδι. Όπως ανέφερε ο φίλτατος @captain kal υπάρχει μία βελτίωση και γίνονται πραγματάκια αλλά ταυτόχρονα μισείς όλους τους χαρακτήρες και ελπίζω οι εξωγήινοι να τους ξεσκίσουν όλους. Αλλά βγήκε και 3η σαιζόν οπότε μάλλον θα συνεχιστεί το μαρτύριο.

Τελείωσα το Invasion και το μόνο που έχω να πω είναι σε άλλον άνθρωπο τέτοιο κακό να μην του τύχει. Ζούμε στο timeline που δεν άφησαν την υπέρτατη scifi σειρά όλων των εποχών να ολοκληρώσει ούτε μία σαιζόν και αυτή η π@π@ρι@ έχει 3 σαιζόν και ίσως ανανεωθεί και για 4η.

Άρχισα Future Man και Gravity Falls.

Λάτρεψα τη πρώτη σεζόν του Future Man. Μου θύμισε σε σημεία την εκπληκτική καλτιλα Danger 5. Τώρα βρίσκομαι στη 2η σεζόν και μπορώ να πω πως είναι ολίγον meh η κατάσταση.

Στα του Gravity Falls.
Είδα 3 επεισόδια (μέχρι εκεί με τα κέρινα ομοιώματα). Μου κάνει για μια πχιο pegi-13 εκδοχή του Rick and Morty. Δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα μέχρι στιγμής, αλλά την βλέπω ευχάριστα.

Ξεκίνησα το Young Sherlock και είδα το πρώτο επεισόδιο. Ομολογώ οτι μου άρεσε αρκετά, μας συστήνει τον νεαρό και άπειρο Χολμς χωρίς να χρονοτριβεί και τον ρίχνει νωρίς στα βαθιά καλούμενος να υπερασπιστεί τον εαυτό του που κατηγορείται άδικα για φόνο και να βρει τον δολοφόνο. Το ποζεριλίκι και οι οβερδετοπ ατάκες είναι διάχυτες και η σκηνοθεσία του Γκάι Ρίτσι εχέγγυο για ευχάριστη θέαση. Συνεχίζω με υψηλές προσδοκίες.

Ξεκίνησα το Young Sherlock και είδα το πρώτο επεισόδιο. Ομολογώ οτι μου άρεσε αρκετά, μας συστήνει τον νεαρό και άπειρο Χολμς χωρίς να χρονοτριβεί και τον ρίχνει νωρίς στα βαθιά καλούμενος να υπερασπιστεί τον εαυτό του που κατηγορείται άδικα για φόνο και να βρει τον δολοφόνο. Το ποζεριλίκι και οι οβερδετοπ ατάκες είναι διάχυτες και η σκηνοθεσία του Γκάι Ρίτσι εχέγγυο για ευχάριστη θέαση. Συνεχίζω με υψηλές προσδοκίες.
Είναι δυνατόν μετά τον σέρλοκ του Καμπερμπατς να υπάρχει ζωή δηλαδή; Μετά από αυτή την σειρά ένιωσα ότι δεν υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο. :p

Είναι δυνατόν μετά τον σέρλοκ του Καμπερμπατς να υπάρχει ζωή δηλαδή; Μετά από αυτή την σειρά ένιωσα ότι δεν υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο. :p
Ισχύει. Η σειρά του Καμπερμπαατς ήταν εξαιρετική, όπως και οι ταινίες με τον Robert Downey Jr. του...Γκαι Ριτσι. Για αυτό το λόγο περιμένω να είναι καλή και η σειρά. Μην το γκαντεμιάσουμε και βγει καμια φόλα μόνο :p

Εδώ είχαν το θράσσος να βγάλουν σειρά Sherlock στην μετά Jeremy Brett εποχή! Οι ιερόσυλοι με τα cabbage patch και τα λαχανάκια βρυξελών να πούμε. :p

Η αλήθεια είναι ότι η σειρά αυτή δεν έπρεπε να ονομαστεί Sherlock. Σαν σειρά ήταν δυνατή, αλλά δεν ήταν Sherlock Holmes.
Άκυρες επίσης ήταν και ο ταινίες με τον Robert Downey Jr. Οριακά prequel του iron man.

Πάντως θα ήθελα να έβλεπα remakes των αρχικών επεισοδίων του Brett. Έπιαναν το πνεύμα των βιβλίων σε βαθμό που δεν το βλέπεις συχνά. Όταν διάβασα τις περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς αργότερα, ήταν λες και ξαναζούσα τις τότε σειρές.

Ρε μη μου αγχώνεστε, ο Σέρλοκας είναι λαϊκός ήρωας και προσωπικά γουστάρω που έχουμε πολλές εκδοχές του. Το ίδιο δεν παίζει και με τον Πάτμαν ας πούμε;

Ο Γκάι Ρίτσι είναι εγγύηση καγκουριάρικης διασκέδασης, ποτέ δεν θα τρέξω να δω έργο του, αλλά όποτε θέλω ν'αράξω και να μη σκέφτομαι πολλά πολλά, κρατά ένα στάνταρ ποιότητας χωρίς να καταντά Μάρβελ. (τυχαίο τάγκ @Admiral )

Το Steel Ball Run στο νετφλιξ ξεκίνησε δυναμικά. Καουμπόηδες και Άνιμε σε jazzy μουσικά μονοπάτια.

Η γραφή του DTF St. Louis είναι απλά φανταστική. Νόμιζα πως θα έβλεπα ελαφριά κωμωδία κατεστραμμένων 40άρηδων και κόλλησα να βλέπω επεισόδια σαν το πρεζάκι. Εξαιρετικά μοντέρνο νεο-νουάρ, αγαπησιάρικα αφιερωμένο σε όλους εμάς τους πουθενάδες 'καθωσπρέπει' των -εκάστοτε- προαστίων.

Back