Για το Killing Eve, είχα δει πριν χρόνια την 1η σαιζόν και ήταν καταπληκτική. Δεν συνέχισα τότε λόγω έλλειψης χρόνου αλλά το έχω κάπου στον σκληρό και θα το ξαναπιάσω. Απ'οτι θυμάμαι πάντως επειδή έριχνα ματιές στους τίτλους των reviews, πήρε μία κατρακύλα, ελαφρώς στην 2η, μεγαλύτερη στις επόμενες σαιζόν.
Μετά από πολύ καιρό που το πήγαινα απο δω κι εκεί, έπιασα το Invasion της Apple. Ξέρω ότι κάτι δεν πήγε καλά, έχει μια αντιμετώπιση από κοινό και κριτικούς όπως και το foundation το οποίο το έχω αφήσει στα μισά της 2ης σαιζόν γιατί απλά δεν βλεπόταν. Είδα το ΣΚ 8 επεισόδια (έχουν βγει 3 σαιζόν των 10 επεισοδίων) και διαπίστωσα που είναι το πρόβλημα. Είναι τρομακτικά slow-burn σειρά, κάτι το οποίο συνήθως μου αρέσει αλλά αυτοί το παραέχεσαν. Για σειρά που η υπόθεσή της είναι η εισβολή εξωγήινων στην γη, είναι ζήτημα αν έχουμε δει 12 δευτερόλεπτα εξωγήινους στο γυαλί σε 8 ώρες. Θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα αλλά δείχνει χαμένη περίπτωση.
Τέλος, σας έχω πρήξει με το Paradise αλλά πραγματικά κάνει φανταστική 2η σαιζόν. Οκ συνεχίζει το δράμα/ μελόδραμα να είναι το δυνατό του σημείο αλλά και το scifi/ μυστήριο με κρατάνε hooked.