Το νου σας τι ψωνίζετε, ειδικά τα κρέατα από ΣΜ.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@Χειρομαλάχτης Τα συγκεκριμένα Jumbo δεν τα έχω δοκιμάσει, εδώ εξωτερικό δεν τα βρίσκεις, αλλά υπάρχουν τα αντίστοιχα 3D, χωνάκια, κώνοι, πες τα όπως γουστάρεις, εγώ να τα φάω θέλω. Συνήθως τα φτιάχνει η Lays. Είναι χαλαρά το αγαπημένο μου γαριδάκι, αλλά εννοείται αγαπάμε και πατατάκι ρίγανη (εδώ δεν έχει ούτε αυτό, τη βγάζουμε όμως με γεύση δενδρολίβανο, "μυρωδικά της Μεσογείου" ή απλά πάπρικα).

Αυτό για τις σοκολάτες επίσης μεγάλη αλήθεια, κάποτε είχε νόημα το φανατιλίκι με συγκεκριμένες μάρκες σοκολάτας/σοκοφρέτας/πραλίνας, τώρα πάνε κι αυτά, ούτε ραντεβού για σοκολατοπόλεμο στις αλάνες ούτε συνθήματα "θα σου κάνω τη μούρη καφέ ρε", παίρνεις ό,τι έχει σε προσφορά να κάμεις τη δουλειά σου και τέλος.

Ωστόσο εδώ να πω ότι, αν και μεγάλος σοκολατοφάγος, ποτέ δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω/εκτιμήσω τις "γκουρμέ" από του περιπτέρου. Έχει ρε παιδί μου κάτι σοκολατοποιίες περιοπής (κι έξω αλλά κι Ελλάδα βρίσκεις, ειδικά σε deli), με 7 ευρώ την πλάκα των 100γρ ξερωγώ. Πήρα 2-3 φορές από διαφορετικούς κυριλέδες να δω τι σόι πράμα είναι, ε διαφορά μεγάλη δεν βρήκα. Ή μάλλον για να το πω καλύτερα, είναι συνήθως λιγότερο λιπαρές και λιγωτικές, πιο ΝΟΣΤΙΜΕΣ δεν είναι και μεταξύ μας αν είναι να την κάνω τη γουρουνιά η γεύση μ'ενδιαφέρει πρωτίστως, όχι τα Ε53 που έχει μέσα και οι λεκιθίνες.

Ρε μαλάκα @Χειρομαλάχτης φάε πουλάκι μου ό,τι θες, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ.

Σοβαρά τώρα, αυτά τα κομμάτια μολυβδωμένου πλαστικού που για κάποιο λόγο έχουν ISO να πωλούνται ως τροφή, μια φορά μου τα 'δωσαν δώρο από το ψιλικαντζίδικο δίπλα στη δουλειά (έχουν ένα σύστημα που όταν ψωνίζεις, βγάζουν όσα λήγουν σε λίγες μέρες σε ένα καλάθι δίπλα στο ταμείο και σου λένε πάρτο τσάμπα), δοκίμασα ένα από περιέργεια, με συγκλόνισαν οράματα μπλέ διάρροιας και τα έβαλα στο σκυλομπώλ για τους συναδέλφους. Τσίψ με ρίγανη είναι ας πούμε γκουρμέ μοσχαράκι Κόμπι εν συγκρίσει.

Επίσης, με συγκινήσατε με τις ρετρο-σοκολάτες κανάγιες. Τίποτα και ΠΟΤΕ δεν θα ξεπεράσει τη γεύση της ΙΟΝ Αμυγδάλου. Πρώτη αγάπη και γαμημένα παντοτινή. Ένα φεγγάρι έφτασε η Μπρέηκ η μώβ κοντά να με κερδίσει και κάτι γεμιστές Λάκτες που παίζαν πολύ αρχές '00'ς, έχουν γραφτεί ανεξίτηλα στο DNA μου. Νέος, επιθετικά άεργος, μόνη μου έγνοια να φκιάσω πράσινο τσαγάκι και να απολαύσω Λάκτα παίζοντας Runaway, δίπλα στο καλοριφέρ, να κάνω κανά ρεπό από τα κορίτσα. Η ελευθεριά κι η ξεγνοιασιά έχουν γεύση Λάκτα Μπισκότο ρε.

Τώρα όλο το Λεονιντά να μου χαρίσουν, δεν ξεπλένει το φαρμάκι του ενήλικου μακελειού στην ξενιτιά.

Last edited:
Με ενδιαφέρει η υγεία μου μακροπρόθεσμα αλλά χθες ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε τους μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες, οπότε είναι θέμα το πόσο χρόνο έχουμε ακόμα.
Στη χώρα που έκανε έκρηξη εργοστάσιο κατασκευής μπισκότων θα κάνουν μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες. Ο ορισμός του καλά θα πάει αυτό.

Last edited:
και βεβαια, αν και οπως καταλαβατε, ειμαι σταυροφορος της ζαχαρης σε μεγκα ποσοτητες, απο μια τετοια κουβεντα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να λειψει το μονο light σε περιεκτικοτητα ζαχαρης προιον που ειχα ψηλα στις γκοτογευσεις:

5201057012113.jpg

και ΠΡΟΦΑΝΩΣ οχι οι μοντερνιες που της εχουν φορεσει τελευταια, με μπισκοτο λεει, με βυσινο και ξερω γω τι αλλο...
μιλαμε για την αυθεντικη, την σκετη με το γαμάτο περιτυλιγμα με τα μετάλλια και τις γκνιαμ γκνιαμ οριζοντιες πλακιτσες....

new_pavlidis_sokolata.jpg

τι λε ρε τι έχει η μερέντα; την είχα κόψει για χρόνια και αγόραζα την νουκρεμα της ιον αλλά μ´λις την πήγε βουλγαρία την παραγωγή λέω οκ μπάι. Ξανά πήρα μερέντα και λέω ρε μάγκα τι έχανα τόσο καιρό.

Υποθέτω στα δρακουλίνια, πακοτίνια κ σία το πρόβλημα είναι το λάδι. Εδώ και χρόνια διαβάζω ότι χρησιμοποιούν αν δεν κάνω λάθος palmoil ή κάτι τέτοιο που είναι πιό φτηνό αλλά αλλοιώνει τις γεύσεις. Έχει γίνει ντόρος παγκοσμίως και πολλές σοκολατοποιΐες και πατατακοεταιρείες έπρεπε να απολογηθούν στο κοινό.

Δεν έχω δοκιμάσει τζάμπο αλλά παίρνω που κ που τα βαμπιράκια του lidl που είναι συμπαθητικά. Τα σημερινά δρακουλινια, συγγνώμη αλλά είναι για τον κάδο.

Η κόκακολα από τότε που πήγε η παραγωγή Βουλγαρία με έχασε. Το ζουμί είναι το ίδιο αλλά αλλάζει σε κάθε εργοστάσιο το νερό. Έκανα κρας τεστ όλες τις κολες της αγοράς και κατέληξα στην Βίκος. Δεν είναι τέλεια αλλά έτσι κι αλλιώς ένα ποτήρι θέλω με καμιά μακαρονάδα ή πίτσα.

Μία άλλη γεύση που έχει χαθεί είναι το χειροποίητο τζατζίκι. Ολα τα σουβλατζίδικα στα 80s φτιάχνανε τζατζίκι. Εδω και 20 χρόνια, το 99% αγοράζει έναν έτοιμο κουβά απροσδιόριστης γεύσης.

Takis FTW (ειδικά κατηγορία "piquant" αλλά με τη καμία τα μπλε.

Όπου τα έχω βρει παίζουν 5-7 ευρώ και έχουν μια περίεργη γεύση κάτι σαν καυτερό αλλα κυρίως σα λεμόνι ξεπλυμένο (φάση "άρτυμα λεμονιού" σε κίτρινο πλαστικό μπουκαλάκι :p). Επίσης μου 'χαν βάψει και τη γλώσσα μπλε.

Αναρωτιόμουν μήπως ήταν για φάρσα.

εισαι παρτυ πουπερ, θωμά.
τοση ωρα κρυβαμε επιμελως το κυριο σελινγκ ποιντ που ειναι η μπλε γλωσα και τα μπλε δαχτυλακια.
βεβαια, δεν μπορεις να τα φας κρυφα απ τον ΠΕ, αυτο ειναι το μεγαλο μειονεκτημα της φασης. :LOL:

επισης, εννοειται οτι εχουν επιγευση λεμονιου, στα θετικα το βανω αυτο. η περιγραφη στο σακούλι γραφει: seasoned chilli AND LIME.
λογικα, λογω γαματης γευσης κι εξωτικοτητας τα χτυπανε στην τιμη οπως λες, αλλά στον σεμπο τα χει 2,5 ευρω. κι επισης στα υποτιμημενα bazaar περιεργως εχει ολη την σειρα του τακαρου κι αλλα περιεργα σνακς που δεν βρισκεις αλλού, σε νορμαλ τιμές (κατω/γυρω στα 3 ευρω).

Last edited:
Ρε μαλάκα @Χειρομαλάχτης φάε πουλάκι μου ό,τι θες, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ.

Σοβαρά τώρα, αυτά τα κομμάτια μολυβδωμένου πλαστικού που για κάποιο λόγο έχουν ISO να πωλούνται ως τροφή, μια φορά μου τα 'δωσαν δώρο από το ψιλικαντζίδικο δίπλα στη δουλειά (έχουν ένα σύστημα που όταν ψωνίζεις, βγάζουν όσα λήγουν σε λίγες μέρες σε ένα καλάθι δίπλα στο ταμείο και σου λένε πάρτο τσάμπα), δοκίμασα ένα από περιέργεια, με συγκλόνισαν οράματα μπλέ διάρροιας και τα έβαλα στο σκυλομπώλ για τους συναδέλφους. Τσίψ με ρίγανη είναι ας πούμε γκουρμέ μοσχαράκι Κόμπι εν συγκρίσει.

Επίσης, με συγκινήσατε με τις ρετρο-σοκολάτες κανάγιες. Τίποτα και ΠΟΤΕ δεν θα ξεπεράσει τη γεύση της ΙΟΝ Αμυγδάλου. Πρώτη αγάπη και γαμημένα παντοτινή. Ένα φεγγάρι έφτασε η Μπρέηκ η μώβ κοντά να με κερδίσει και κάτι γεμιστές Λάκτες που παίζαν πολύ αρχές '00'ς, έχουν γραφτεί ανεξίτηλα στο DNA μου. Νέος, επιθετικά άεργος, μόνη μου έγνοια να φκιάσω πράσινο τσαγάκι και να απολαύσω Λάκτα παίζοντας Runaway, δίπλα στο καλοριφέρ, να κάνω κανά ρεπό από τα κορίτσα. Η ελευθεριά κι η ξεγνοιασιά έχουν γεύση Λάκτα Μπισκότο ρε.

Τώρα όλο το Λεονιντά να μου χαρίσουν, δεν ξεπλένει το φαρμάκι του ενήλικου μακελειού στην ξενιτιά.

ΈΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚΟ!

ΙΟΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ, η καλύτερη ευρείας κυκλοφορίας σοκολάτα.

Διαβάζω το νήμα, έχοντας ξεκινήσει διαιτητικό πρόγραμμα, πριν τα Χριστούγγενα.

Όταν "ξεφεύγω", η ατασθαλεία είναι σε κανα ποτό το Σάββατο..

Last edited:
Back