PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν και το προηγούμενο έκλεινε υπέροχα, δε με χαλάει κιόλας η επιστροφή στον (ανοιχτό λογικά) κόσμο του.

Καθυστερει το HE MAN μαλλον για να βγει ταυτοχρονα με την ταινια . Δεν περιαζει εχουμε τοσα παιχνιδια να παιξουμε.

Για κάποιο λόγο το subnutica 2 δεν γράφει την krafton ως Publisher στο steam/xbox page του πλέον.

Βγαινει την Παρασκευη το PRAGMATA η νεα παιχνιδαρα της capcom! Pragmata Review – Συνεχίζει το σερί της η Capcom ή σκοντάφτει;

Aλλα θα το παιξω τον Μαιο γιατι τωρα εχω να τερματισω τα metal gear delta και GTAV enhached .

Για κάποιο λόγο το subnutica 2 δεν γράφει την krafton ως Publisher στο steam/xbox page του πλέον.

Με όλα όσα έγιναν φαντάζομαι ότι αποφάσισαν να χωρίσουν τα τσανάκια τους.

Κυκλοφόρησε ψες σε early access μια κυριολεκτικά πειρατική εκδοχή του Valheim ονόματι Windrose, και φαίνεται να τα πάει αρκετά καλά.

Κυκλοφόρησε ψες σε early access μια κυριολεκτικά πειρατική εκδοχή του Valheim ονόματι Windrose, και φαίνεται να τα πάει αρκετά καλά.

όσο είδα είναι αρκετά καλό! Φουλ gothic vibes.
θα το τσεκάρεις, κανά πρίβιου της ea φάση ή μπα;

Σε πρώτη φάση δεν νομίζω, για το εγγύς μέλλον είμαι δοσμένος σε real life objectives οπότε ψιλοαπέχω συνειδητά. Ίσως από το καλοκαίρι να ασχοληθώ.

Ενδιαφέρον tweet από τον vintage πισιμαστερά Sir Pretender:

Η πτώση των GaaS είναι αναμφίβολα θετικό σημάδι.

Ποτέ δεν έψαξα ούτε από περιέργεια τι είναι το ρόπλοξ. Μου φάνηκαν πολύ αντιαισθητικές καναδυό εικόνες που έπεσαν πάνω μου ΚΑΠΟΤΕ, καμιά μλκούλα τύπου μάινκραφτ για να σοσιαλάρουν τα 5χρονα σκέφτηκα, μιας και οι γειτονιές και τα πάρκα είναι πολύ λαστ σέντσουρι πλέον. Ξέρω πάντως ότι εκτός από ανήλικα μαζεύει και κάθε λογής ανώμαλο που ψαρεύει παιδάκια, αλλά οκ, το σημαντικό είναι τα βρωμόπαιδα να αφήνουν και λίγο ήσυχους τους γονείς τους, το τι κάνουν με το τάμπλετ ή οποιαδήποτε άλλη μλκ στην οποία τρέχει το ρόπλοκ λίγη σημασία έχει.

Ποτέ δεν έψαξα ούτε από περιέργεια τι είναι το ρόπλοξ. Μου φάνηκαν πολύ αντιαισθητικές καναδυό εικόνες που έπεσαν πάνω μου ΚΑΠΟΤΕ, καμιά μλκούλα τύπου μάινκραφτ για να σοσιαλάρουν τα 5χρονα σκέφτηκα, μιας και οι γειτονιές και τα πάρκα είναι πολύ λαστ σέντσουρι πλέον. Ξέρω πάντως ότι εκτός από ανήλικα μαζεύει και κάθε λογής ανώμαλο που ψαρεύει παιδάκια, αλλά οκ, το σημαντικό είναι τα βρωμόπαιδα να αφήνουν και λίγο ήσυχους τους γονείς τους, το τι κάνουν με το τάμπλετ ή οποιαδήποτε άλλη μλκ στην οποία τρέχει το ρόπλοκ λίγη σημασία έχει.

Αν θέλεις να πάρεις μια γεύση, ο Jeff Gerstmann έκανε πρόσφατα ένα βίντεο όπου παίζει το πιο δημοφιλές "παιχνίδι" στο Roblox.

Oκ πήδηξα κανά λεπτο για να ξεκινήσει και μετά δεν πρέπει να άντεξα πάνω από 20 δεύτερα πριν το κλείσω. Κάτι σαν το Γκάρις Μοντ είναι δηλαδή, απλά απείρως πιο εγκεφαλικά νεκρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να έχει ένα τέτοιο πράμα την επιτυχία που έχει, εκτός αν λόγω ανύπαρκτου μοντερέσιον κι αν μπορείς να βγάζεις/βάζεις χρήμα, το χρησιμοποιούν τίποτα πλάσματα του κάτω κόσμου για ξέπλυμα.

Εμένα δεν μου γλυτώνει με τίποτα. Μιας και ακόμα παίζω skull and bones.

Καρκίνοι τύπου Ρόμπλοξ/Μάινκραφτ/Φορνάιτ ευδοκιμούν λόγω Κ.Κ.Π (Κατώτερου Κοινού Παρονομαστή).

Θέλουν οι γονείς να ζαβλακώσουν τα παιδιά, δεν έχουν ιδέα κι είναι και τσίπηδες. Τρέχουν και σε τοστιέρες αυτά τα σκουπίδια, δε θέλει πολύ.

Θέλει αρετή και τόλμη να μάθεις στο παιδί πως 'όλο αυτό τον εικονικό κόσμο τον δημιούργησε ο Φρικτός Αγρότης Με Το Πλαγιοδάνειο, ο ορκισμένος εχθρός της Μεγάλης Γίδας' και νεύρα από ατσάλι για να παίζεις μαζί τους Πλάκι Σκουάιρ με τις ώρες. Τα αποτελέσματα από την άλλη, σε δικαιώνουν υπέροχα.

Εγώ στα παιδιά φίλων μου έχω κάνει δώρο δυο μιγιο φουλ με παλιά παιχνίδια που έπαιζα στην ηλικία τους (9 και 12 είναι τώρα τότε ήταν μικρότερα) τα οποία με SD κάρτες τότε (2024 θαρρώ) μου βγήκαν κάτω από κατοσταρικο.

Ακόμη παίζουν Alex kid όταν τους επισκέπτομαι και αυτό το θεωρώ win. Τι ρομπλοξ και μαινκραφτ τους έλεγα. Δείτε παιχνιδαρες που θα ζηλεύουν οι φίλοι σας όταν τα κουβαλάτε μαζί σάς στο σχολείο

Aλλο ενα παιχνιδι για εγκληματιες σαν εμενα . Ειναι το μονο assasin cred που πολεμαμε τους καλους αντι τους κακκους . GTA DESTROY ALL HUMANS MAFIA και assasin creed black flag τετοια παιχνιδια θελω. Το ειχαπ αιξει το 2013 με τα χαλια γραφικα που ειχαμε τοτε εννοειται θα το ξαναπαιξω να δω πως ειναι με σημερινα γραφικα!!

. GTA DESTROY ALL HUMANS MAFIA και assasin creed black flag τετοια παιχνιδια θελω. Τ
Μόλις επέστρεψα από απογευματινή βάρδια και διαβάζω "το GTA καταστρέφει όλη τη μαφία της ανθρωπότητας".
Μου πήρε λίγο μέχρι τα βάλω σε μια λογική σειρά. Εδώ που τα λέμε είναι ποσιπολ σενάριο.

Back