By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Για κάποιο λόγο το subnutica 2 δεν γράφει την krafton ως Publisher στο steam/xbox page του πλέον.
Κυκλοφόρησε ψες σε early access μια κυριολεκτικά πειρατική εκδοχή του Valheim ονόματι Windrose, και φαίνεται να τα πάει αρκετά καλά.
Ποτέ δεν έψαξα ούτε από περιέργεια τι είναι το ρόπλοξ. Μου φάνηκαν πολύ αντιαισθητικές καναδυό εικόνες που έπεσαν πάνω μου ΚΑΠΟΤΕ, καμιά μλκούλα τύπου μάινκραφτ για να σοσιαλάρουν τα 5χρονα σκέφτηκα, μιας και οι γειτονιές και τα πάρκα είναι πολύ λαστ σέντσουρι πλέον. Ξέρω πάντως ότι εκτός από ανήλικα μαζεύει και κάθε λογής ανώμαλο που ψαρεύει παιδάκια, αλλά οκ, το σημαντικό είναι τα βρωμόπαιδα να αφήνουν και λίγο ήσυχους τους γονείς τους, το τι κάνουν με το τάμπλετ ή οποιαδήποτε άλλη μλκ στην οποία τρέχει το ρόπλοκ λίγη σημασία έχει.
Κυκλοφόρησε ψες σε early access μια κυριολεκτικά πειρατική εκδοχή του Valheim ονόματι Windrose, και φαίνεται να τα πάει αρκετά καλά.
Μόλις επέστρεψα από απογευματινή βάρδια και διαβάζω "το GTA καταστρέφει όλη τη μαφία της ανθρωπότητας".. GTA DESTROY ALL HUMANS MAFIA και assasin creed black flag τετοια παιχνιδια θελω. Τ