Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σορυ αλλά το Psycho Killer μου βγάζει vibes από Barbarian και Longlegs, σερβιρισμένο με satanic panic σαλτσούλα, οπότε ΕΜΠ1.

ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ, δεν μπορώ να επεκταθώ γιατί βάφω αυγά τώρα.

Φανταστικό το Tetris (2023) ακόμα κι αν δεν σας λέει απολύτως τίποτε το ίδιο το παιχνίδι. Επιχειρηματικό θρίλερ, KGB, 80's, Game Boy, τί άλλο να ζητήσουν οι μεσήλικες καρδιές μας;

Πολύ καλό το Drama του Πατισον και της Ζενταγια. Θαρρώ πως τα παντρεμένα ζευγάρια θα το εκτιμήσουν περισσότερο.

Μην διαβάσετε/δείτε τίποτες για την ταινία*

sold! η κριντζίλα του Κεν για κάποιο λόγο φαίνεται spot on πάντως.

Μην περιμενετε πχοιοτητες, σαν του σοδα π.χ.
εδω αφηνω καποια τρειλερς για να σκοτωσετε τα εναμισαωρα σας, αν σας περισευουν. βασικα τα βανω, για να τα εχω καπου μαζεμενα και να μην ψαχνω. εχει και σταθάμαρο μεσα... (ποσες ταινιες γυριζει την χρονια ο πστς? 46???).
ιντζόι:

εντιτ: μονο 5 πρηβιου εικονιτσες χωραει καθε ποστ, οποτε θα καμω δγυό.

Είδα την πανέμορφα λυρική μεταφορά του Wuthering Heights και ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΑ. Είχα χρόνια να δω έτσι τέτοια φουλ γκαζωμένη εφηβική κοψοφλεβιά. Ανωμαλίες, καταδικασμένος έρωτας, μουσικάρα, νομίζω μου άρεσε περισσότερο από το βιβλίο. Σημειώστε οι από χρόνια πεθαμένοι, λειτουργεί ως σκληρό κράκ για τη σύζυγο το έργο. Δεν το περίμενα, ρησπέκτ.

Είδαμε το trailer με κάτι φίλους και λέγαμε ότι δε θυμίζει και πολύ RE. Ειδικά εκείνο το cameo από το γυμνοσάλιαγκα Δούκα Του Μπραχαμίου Μπαχαρικού είναι ό,τι πιο ράντομ.

Από την άλλη, πολύ θετικό ότι το trailer δε spoilάρει τίποτα, όπως θα έπρεπε να είναι δηλαδή τα trailers. Και είμαι διατεθειμένος να του δώσω ευκαιρία καθώς τα ταινιάκια του συγκεκριμένου σκηνοθέτη, ανεξαρτήτως οπτικής που έχει κανείς, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ήταν ιδιαίτερα και όχι ξαναζεσταμένο φαγητό.

Όντως, δεν θυμίζει και πολύ RE. Από την ταινία εμφανώς λείπουν στοιχεία όπως το να παίζεις tetris στο inventory, τα tank controls του πρωταγωνιστή και το healing με γλάστρες.

Πέρα από την πλάκα, λόγω σκηνοθέτη μου τράβηξε την προσοχή και μάλλον θα το τσεκάρω. Κατά τ' άλλα, με βάση πάντα όσα είδαμε στο trailer, η ταινία θα μπορούσε να είχε οποιοδήποτε άλλο όνομα.

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι αν δεν είχε τον τίτλο στο τέλος, δεν θα καταλάβαινες ότι είναι Resident Evil.

Μέχρι το τέλος έλεγα ωραίο το νέο silent hill, μέχρι που έγραψε RE. what the f....
Και που είναι η Jovovich, αυτός δεν θα φτουρήσει ούτε μισάωρο, θα έχω κλείσει την ταινία πολύ πιο νωρίς.
Αν αποφασίσω να τη δω τελικά. :ROFLMAO:

Όχι ακριβώς πρόταση για ταινία, αλλά σχετικό.
Από πότε το imdb ξεκίνησε να ζητάει λογαρισμό και login απλά για να διαβάσεις τα reviews;

imdb.jpg

Ότι να 'ναι. Παίζει κανένα άλλο site για ταινίες/σειρές; Εκτός από το rotten tomatoes που ποτέ δεν μου άρεσε σαν σελίδα.

Εντωμεταξύ το γεγονός ότι στο Resident Evil ο πρωταγωνιστής είναι ένας τυχαίος τύπος αντί για κάποιον από τους πολλούς χαρακτήρες του παιχνιδιού, μου θυμίζει το Mortal Kombat που είχαν ένα τρομερό ρόστερ διαθέσιμο και έβαλαν για πρωταγωνιστή έναν random καρατερίστα.

Ότι να 'ναι. Παίζει κανένα άλλο site για ταινίες/σειρές; Εκτός από το rotten tomatoes που ποτέ δεν μου άρεσε σαν σελίδα.

Metacritic/Opencritic ίσως;

Back