Που σκορπάτε αλόγιστα τα λεφτά σας; (Ποιο game αγοράσατε πρόσφατα;)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγώ μαζεύω πόντους απο την Shell και μετά από 8 χρόνια έχω πλέον αρκετούς για να πάρω έναν υαλοκαθαριστήρα.

Μάζευε κι ας είν' και ρώγες (σταφυλιών ε)...

Μετά από άλλα 8 χρόνια, θα έχεις την ευτυχία να αλλάξεις και τον δεύτερο υαλοκαθαριστήρα. Και τότε, ποιος σε πιάνει!!!111!!!

shre αν πιάσεις 100€ καλά θα είσαι... με 0,01 την κάρτα που θα πάρεις.

Μια που τελειωνε το Steam Sale με επιασε τρελο ΦΟΜΟ και πηρα τα
  1. Dispatch ( φαινεται σουπερ κουλ narrative φασουλα)
  2. Hades 2 - μια που το ειχα καιρο στο wishlist στα 21 ευρω νομιζω ειναι no brainer!
  3. The Drifter (ειχα δει κανα 2 reviews που λενε οτι σπερνει και εδω μεσα επισης καποιος ειχε ποσταρει πολυ καλα λογια)
  4. The Excavation of Hob Barrow - φαινεται μεγαλη καλτιλα κ μια που μου αρεσει να συλλεγω old school adventures τσιμηθηκε και αυτο..
αντε τωρα να δω ποτε θα τα παιξω ολα αυτα χαχα o wellll

Dispatch η μοναδική μου αγορά φέτος από Steam sales.
Έπαιξα ήδη κάνα μισάωρο, καλό φαίνεται. Απενεργοποίησα τα QTEs και το παρακολουθώ αραχτός σαν ταινία.

Last edited:
Εικονικό όπως λέμε iconic;
ναι είναι τα αγγλοελληνικά μου αυτά, πολύ μπροστά, οι επόμενη γενιά νεολαίων θα τα χρησιμοποιεί αυτά όπως είχαμε εμείς τα greeklish :p

Μεχρι 17 Απριλίου τρέχει προσφορά για το Runaway στα 0,74 ευρώ

Ταυτόχρονα με 2.99 υπάρχει πακέτο με 5 adventures της Pendulo

Pendulo Adventure Pack

Τέτοιοι είστε, πως να αντισταθείς μετά; Αφού έκανα ένα σκανάρισμα μην τυχόν και τα έχω ήδη, τσίμπησα την τριλογία του Runaway στα 0,74€ έκαστο, ήτοι 2,22€ στο σύνολο.

Πηρα δευτερο χειριστηριο και το It takes two μαζι με το Overcooked 2 για το xbox one. Για κο οπ με τους κολλητούς οταν μαζευομαστε που κ που. Το τι γελιο και μπινελικι εχω ριξει με τους μαγειρες δε λεγεται.

Είναι σκληρό αριστούργημα το Overcooked. Περιμένουμε με την κυρά πώς και τί το Stage Fright τώρα, να βγει ΣΤΑΝΤΑΡ το διαζύγιο.

Δεν το γνώριζα το Overcooked, είδα πως το πρώτο κοστίζει 3 ντάλαρς στο πλεϊστέισιον, τσιμπήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες για να ρίχνουμε γέλιο με την κυρά. Μερσί.

Back