Που σκορπάτε αλόγιστα τα λεφτά σας; (Ποιο game αγοράσατε πρόσφατα;)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μήπως να ανοίξουμε ένα θρεντ για μοντελισμό; Ή δεν έχει αρκετούς οπαδούς;

Εγώ είμαι τελείως μπάρμπας και φτιάχνω κάτι χάρτινες εκκλησιές :gap:

Xάρτινες γιατί; Καίγονται πιο εύκολα;

Άφησε μούσι ο Ζαμπέτας;

Αυτα τα 3d puzzles είναι κυρίως χάρτινα. Βέβαια έχω ψωνίσει και κάμποσα κομμάτια από την σειρά metal earth.

Xάρτινες γιατί; Καίγονται πιο εύκολα;

Let's find out.

Όσο για τον μοντελισμό , έκανα κάποια αεροπλανάκια παλιά της Deagostini

Και μετά WARHAMMER 40K

Τσίμπησα στο steam σε εκπτώσεις που είχαν

Fallout 4: Game of the Year Edition
Grand Theft Auto IV: The Complete Edition
Manhunt
Green Hell

Αλλά και στο instant gaming

The Expanse
Observer
The medium
Bioshock infinite season pass

Last edited:
Πήρα τα Banquet for Fools και Esoteric Ebb.

Το 1ο θυμίζει κάπως τα escalon books και περιέχει ένα ιδιαίτερο artstyle. Έχουμε νακανουμε με ένα κλικι-κλικι (ή wasd) cRPG με έναν μηχανισμό τύπου real time pause. Αξίζει να τσεκάρετε το ντεμο του πρώτα!

Esoteric Ebb. Το περίμενα πως και πως. Διάβασα και το ρηβιου του Χελιον και τελικά ενέδωσα!

Για PS5 physical

Final Fantasy VII Rebirth
Horizon Forbidden West
God of War Ragnarock

Για Switch

Physical

Pokemon Let's Go Eevee

Digital

Danganronpa: Trigger Happy Havoc
Balatro
Bubsy Paws of fire
Burnout Paradise Remastered
Death's Gambit
Streets of Rage IV
Saints Row 3
Saints Row 4

Για PS3 physical

Buzz Παγκόσμιο Κουίζ

Αγαπημένο! Με την κλίση που είχαν στις άκρες τα φτερά! Θυμάμαι οτι το λάτρευα μικρός που ασχολούμουν με τον μοντελισμό. Καθόμουν και το χάζευα. Πρέπει να το είχαν βάλει νομίζω στο Top Gun το πρώτο και καλά να παίξει τον ρόλο του Ming. Κι όταν το είδα ξενέρωσα που και καλά το πετούσαν οι "κακοί". Ή μήπως ήταν στο Iron Eagle; Δεν θυμάμαι...

Για να μην χαλάσω, το χατήρι στον Robin:

51PXhTM2brL._AC_SL1200_.jpg

Για αυτό εγώ πηγαίνω μόνο στο Λιντλ. Γερμαναράδες μονοοο

Αγόρασα αρχές του μήνα το πρώτο μου έβερ running watch. Μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος με ένα (μεγάλο μάλλον) θαυμαστικό.
Πρόκειται για το Suunto Run, έχει δικό του αππ για το κινητό όπου βλέπεις λεπτομερώς χιλιόμετρα, τέμπο, μέση τιμή παλμών ανά χιλιόμετρο, καθώς και την διαδρομή πάνω σε δικό του χάρτη (όχι της google ή της ms). Επίσης είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50μ βάθος.

Αυτό που δεν μου άρεσε, ίσως βέβαια από δικό μου λάθος, λόγω του ότι το φορούσα διαρκώς, πέρα από όταν έπρεπε να το φορτίσω κάθε 4 μέρες και όταν έφτιαχνα μπάνιο, παρατήρησα πως στο σημείο όπου ακουμπάει έχει κοκκινήσει ελαφρώς το δέρμα κι επίσης δέιχνει πιο...γερασμένο. Φαντάζομαι πως είναι λόγω των υπέρυθρων που μετράνε τους καρδιακούς παλμούς;

Τέσπα, καινούργιο έιχε κάπου 200€ μαζί με corporate benefits στα 160€

Επειδη ειχα μια κουβεντα προσφατα για το privacy των smartwatches/running watches και την ΠΛΗΘΩΡΑ των ευαισθητων προσωπικων δεδομενων που παραγουν,5 φορες περισσοτερα απο τα smartphones, να ξερεις πως η Suunto ΔΕΝ ειναι πλεον φιλανδικης ιδιοκτησιας αλλα πλεον ειναι θυγατρικη κινεζικης Λησενγκ (Liesheng) και ΔΕΝ καλυπτεται το privacy απο την ευρωπαικη νομοθεσια καθως οι οροι χρησης αναφερουν ρητα πως "καποια" δεδομενα μεταφερονται εκτος Ε.Ε.

Καταληξαμε πως καλυτερη λυση ειναι φορμαρισμα λειτουργικου και χρηση απομονωμενου email αποκλειστικα για το ρολοι, προφανως και χωρις κανενος ειδους sharing σε cloud υπηρεσιες παρα μονο αρχειων μεσω syncthing. Απο firmware το AsteroidOs για παλια μεταχειρισμενα παλιες ναυαρχιδες πλεον του κατοσταρικου και τιποτα Ticwatch η τα opensourced Gadgetbridge για τα πιο ακριβα αμερικανικα Garmin οπου εχει smartwatches που το υποστηριζουν και πεφτουν στη τιμη των 150-200 ευρω.

Δυστυχως δεν υπαρχουν πολλες επιλογες για αυτη την αγορα

Back