Official thread περί adventure games

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Από τους δημιουργούς των υπερμερακλίδικων Chicken Police (1 & 2) , κυκλοφόρησε σήμερα το καινούριο τους παιχνίδι.

Και το όνομα αυτού Moses & Plato: Last Train to Clawville. Είναι κι αυτό στον ζωόμορφο κόσμο του Clawville, και ελπίζουμε όπως και οι προκάτοχοί του, να μας προσφέρει Τσαντλερικές νουάρ (ή έστω Πουαρικές) στιγμές απόλαυσης, συνοδευμένες από καλή Jazz και λυτρωτικές γουλιές oude jenever.

Σύμφωνα με τη σελίδα τους στο Kickstarter, το Hand of Glory 2: Roots in the Sky αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Και σήμερα διαπίστωσα ότι το έχω στη wishlist του Steam από τον Ιούλιο του 2022 (!).

It took them quite a while...

ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Κι εγώ το είχα στη wishlist μου μόλις ανακοινώθηκε...

Ευτυχώς δεν το ακύρωσαν. Το πρώτο ενώ στην αρχή μου φάνηκε κάπως μετά έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται οτι είχα πολύ καιρό να ευχαριστηθώ τόσο πολύ adventure game.

Ευχάριστα νέα.

To εικαστικό μετρά άγρια και μ'αρέσει το Σατανιάρικο στόρι. Μένει να δούμε αν θα το στηρίξει και με αξιοπρεπές γκεημπλέι.

Σύμφωνα με τη σελίδα τους στο Kickstarter, το Hand of Glory 2: Roots in the Sky αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Και σήμερα διαπίστωσα ότι το έχω στη wishlist του Steam από τον Ιούλιο του 2022 (!).

It took them quite a while...

ΜΑΛΛΟΝ ο λόγος για να ξαναπιάσω ποντίκι για adventure gaming μετά από μια πενταετία, οπότε και είχα παίξει το πρώτο μέρος.

Back