Grand Theft Auto 6

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Βασικά για έναν παίκτη του μπέηζμπωλ λέει ή ράγκμπι, μπορεί και μπάσκετ. Μπιλιάρδο αποκλείεται πάντως. Είναι σαν παρατσούκλι κάτι, το οποίο το ήξερα όταν το πόσταρα. Αλλά μου φάνηκε ΑΠΕΙΡΩΣ πιο αστείο να το πετάξω έτσι. Και ο Μπεν πρέπει να το βρήκε πολύ αστείο, σιγά μη δεν το σκέφτηκε.

παρτυ πούπε:

GTA = Grand Theft Alvarado.
το παρατσουκλι του ομωνυμου παικτου γιατι εχει εφεση στα κλεψιματα.

o στίλε ειναι αρωστος φαν των νιου γιορκ νιξ.
κι ο μπασταρδος ο αλβαραντος ειχε προχτες 3 κλεψιματα (και 6 ποντους και 2 ασιστ) σε κατι σαν 10 λεπτα κι ετσι εσπασαν την εδρα των αγαπημενων χωκς. ο στιλε ενθουσιαστηκε και ποσταρε τα 3 γραμματα για να βοηθησει τον σοδα να σας τρολαρει.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενδιαφέρει ένα παιχνίδι που σας τρίβουν στα μούτρα ότι είστε πελάτες δεύτερης κατηγορίας... να πάει να μαμηθεί η rockstar.
Βγάζει στις κοσνόλες όσοι έχουν και pc το αγοράζουν κονσόλα και μετά βγαίνει η rockstar να μας εμφανίσει τρίτη πλατφόρμα σε πωλήσεις το PC...

και τα λεφτά παίρνει από όσους έμειναν και μας λέει και μλκς;

Θα πάει να γαμηθεί η Ρόκσταρ, το μόνο σίγουρο. Όπως είναι επίσης σίγουρο ότι θα το αισθανθούν μέχρι την Ανδρομέδα όταν θα γαμιέται.

Θα κυκλοφορήσουν παραδοσιακά μακράν την ανώτερη έκδοση στους πελάτες δεύτερης κατηγορίας, αφού προηγηθεί μία έκδοση για τους πελάτες πρώτης κατηγορίας που δεν θα έχει στο μεγαλύτερο μέρος καμία σχέση με ότι έχουμε δει στα τρέηλερς. Όσοι είναι να το πάρουν σε πισί θα το πάρουν σε πίσι. Αυτό που θα αλλάξει είναι να το πάρουν και οι κονσολάδες ξανά σε πισί, μιας και η χαοτική διαφορά στην εμπειρία θα δικαιολογεί την κίνηση στο μυαλό τους. Από το πισιμάστερ πρέπει να το λέω, αλλά πάμε πάλι, αν πρέπει να αισθάνονται κάποιοι εξαπατημένοι και μλκς είναι οι πελάτες πρώτης κατηγορίας για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω. Το διπλό (και τριπλό ντιπ αν μεσολαβεί και νέα γενιά κονσολών) ντίπινκ θα πάει σύννεφο και θα ήταν μλκς να μην το εκμεταλλευτούν.

Το ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμα στα 10-15 χρόνια που ήδη περιμέναμε όλοι μαζί, ευτυχώς έχουμε και άλλα πράγματα να ασχοληθούμε. Άσε που ακούγεται κάπως να έχει κάποιος πρόβλημα με αυτή την διαφορά στις κυκλοφορίες, ενώ περιμένει από μόνος του καμιά 15 χρόνια για να πάρει τα πράγματα στην πραγματική αξία που θεωρεί ότι έχουν. Κάπου εκεί στο δίευρο.

ε καλά σας κάνουν τότε.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενδιαφέρει ένα παιχνίδι που σας τρίβουν στα μούτρα ότι είστε πελάτες δεύτερης κατηγορίας... να πάει να μαμηθεί η rockstar.
Βγάζει στις κοσνόλες όσοι έχουν και pc το αγοράζουν κονσόλα και μετά βγαίνει η rockstar να μας εμφανίσει τρίτη πλατφόρμα σε πωλήσεις το PC...

και τα λεφτά παίρνει από όσους έμειναν και μας λέει και μλκς;

Γι' αυτό και εγώ αγοράζω τα παιχνίδια τους όταν πέσουν κάτω από τα 10 ευρώ. Κάθε μήνα βγαίνουν 20+ παιχνίδια που θέλω αλλά δεν προλαβαίνω να παίξω, συν το υπάρχον backlog.

Βεβαια μπορει να εξελιχθει και καπως αλλιως η υποθεση με τα emulations και τα λοιπα καλουδια, οπως το forza horizon πχ που καποιοι ναυτικοι το παιζουν απο τωρα ενω οι preorderers ακομη τριβουν στη βιλαριμπα

Βεβαια μπορει να εξελιχθει και καπως αλλιως η υποθεση με τα emulations και τα λοιπα καλουδια, οπως το forza horizon πχ που καποιοι ναυτικοι το παιζουν απο τωρα ενω οι preorderers ακομη τριβουν στη βιλαριμπα
εννοείς οι φτωχοί πλεμπέοι που πήραν την φθηνή έκδοση τρίβουν την βιλαρίμπα τους. Για τους πελούσιος δεν υπάρχουν εμπόδια στον καπιταλισμό.

εννοείς οι φτωχοί πλεμπέοι που πήραν την φθηνή έκδοση τρίβουν την βιλαρίμπα τους. Για τους πελούσιος δεν υπάρχουν εμπόδια στον καπιταλισμό.
Εννοω για τους σιτ-ταιτ για τις 19 μαη :p
1778584387457.png

Παντως η δευτερη εκδοση του GTAV στο pc που επαιξα φετος ειναι πολυ καλυτερη απο την πρωτη του 2015. Σε ultra γραφικα και ultra ray tracing 1440p 60 fps ειναι πολυ καλυτερα γραφικα απο του 2015 που το ειχα παιξει τοτε σε ultra 1080p 60 fps. Λογικο βεβαια αφου βγηκε 10 χρονια μετα και ολοι τωρα εχουμε πολλοι καλυτερο pc απο τοτε. Φανταστειτε τα γραφικα του 6 πως θα ειναι στο pc μου!!

image.png.e07538ec675c79d9a6a15034c23ddda9.png

Back