Grand Theft Auto 6

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Eντάξει τον γκούγκλαρα, online influencer λέει, social media personality ξαναλέει, ακούγεται σημαντικό πρόσωπο σκέφτομαι, τι μλκς κάθομαι και ψάχνω ξανασκέφτομαι και σταμάτησα εκεί.

Χάνει η τρολομάνα το παιδί και το παιδί την τρολομάνα εδώ μέσα ρε Μπίλια...

Είναι της μοδός τα Pixelated γραφικά....
Θα το έπαιρνα , έτσι για άποψη :p

Κάπως έτσι φαντάζομαι την εμφάνιση των Love Fist στο gta6.

100? 100 ?? 100 ???

giphy-1.gif
tumblr_lziq77VPS01qadi39o2_250.gifv
Screenshot (3).png

ράντο ταγκ: σόντας

Games industry analyst Michael Pachter...

Σταματησα να διαβαζω εκει. Ο Μιχαλακης ο Παχτερ εχει την πιο χαλασμενη γυαλινη σφαιρα για προβλεψεις, το χταποδι που εβγαζε νικητες στο μουντιαλ κανει καλυτερες μαντεψιες. Ακομα και τη μανταμ Ζαιρα θα πιστευα περισσοτερο παρα τον Μιχαλιο. Απο εποχες wiiu οπου ανα 15μερο προεβλεπε το κλεισιμο της, διαβαζω τα αρθρα του και γελαω.

Εγώ θα περιμένω να το αγοράσω παρέα με το Half Life 3

Games industry analyst Michael Pachter

Eγώ πάλι έκανα το πρώτο φέησπαλμ μόλις είδα το Ντεξέρτο, αμέσως μπήκα σε μοντ 'τι μπούρδα θα διαβάσουμε πάλι'. Ούτε θυμάμαι από πότε τους έχω μπλοκάρει στο κινητό, οι κλίκμπεητ/φέηκ μλκς πήγαιναν σύννεφο. Βλέπω και το όνομα του μεγάλου αναλυτή της βιομηχανίας και ολοκληρώθηκα. To μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως δεν έχει ιδέα για τι μιλάει. Επίσης, όλα τα νούμερα είναι λάθος. Λογικό και πολύ πιθανό, όταν δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς. 10δις θα κάνει μόνο από τα πρηόρντερς να πούμε, λάιφταϊμ ρηβένιου λέει ελμάο.

Καλύτερα 100€ παρά 60€ και δεκαπέντε DLC που μαζί κάνουν 100+€ όπως είναι πάρα πολλά παιχνίδια σήμερα. Αν και κρίνοντας απο το GTA5 και δωρεάν να το δώσουνε το 6 θα βγάλουν τα λεφτά τους απο το GTA Online. Θα γίνει χαμός με τα RP communities.

Ούτε εγώ ψήνομαι να δώσω 100 για game. Αν και μου αρέσουν πολύ τα GTA, θα κάνω σαν τον Admiral και θα περιμένω μερικά χρόνια μέχρι να μπεί σε έκπτωση.

Back