Κυριολεκτικά τα απέναντι bays με αυτήν τη σήμανση. Θεωρώ ότι μάλλον το παραπάνω είναι για τους εγκύους, δεν υπάρχει άλλη normal εξήγηση.μωρό που δείχνει μόνο μαμά με παιδί/καρότσι
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κυριολεκτικά τα απέναντι bays με αυτήν τη σήμανση. Θεωρώ ότι μάλλον το παραπάνω είναι για τους εγκύους, δεν υπάρχει άλλη normal εξήγηση.μωρό που δείχνει μόνο μαμά με παιδί/καρότσι
Ο "σαρκασμός" πήγαινε προς το άκυρο σχόλιο με τις φούστες.Δεν σάρκασα, προσπάθησα να καταλάβω τι τρέχει πέραν ενός επιφανειακού σεξισμού που αρχικά εξέλαβα.
Εντωμεταξύ μαθαίνεις οτι ο βασικός μισθός είναι 4000 Φράγκα και λες πςςςς ζωάρα θα κάνουν και μετά καταλαβαίνεις οτι δεν φτάνουν για να ζήσει κάποιος.
εμείς οι άντρες μεγαλώσαμε με τουτού παιχνίδια, οπότε εκείνες το βλέπουν πιο αποστασι0ποιημένα και λιγότερο "παθιασμένα".
Ήτοι οδηγούν αρκετά πιο συγκρατημένα-επιφυλακτικά από εμάς (exclusions apply φυσικά).
Αλλά αναπόφευκτα σε περιπτώσεις που χρειάζονται γρήγορες μανούβρες πχ στο παρκάρισμα, μπορεί να δημιουργηθεί κάποιος εκνευρισμός αν θες να περάσεις. Περιπτώσεις τύπου σωφερίνα, γυναίκα στο τιμόνι 0 χάρος ξεσαλώνει κλπ είναι shits & giggles φάση και απέχουν από την πραγματικότητα.
Από την άλλη, η ομάδα που είναι όντως επικίνδυνη είναι οι γέροι. Αναμενόνα συνήθως λόγω αργών αντιδράσεων, προβλήματα όρασης κ.α.
Μετά από αρκετά χρόνια στο τιμόνι και encounters με διάφορες "ομάδες" οδηγών, μπορώ να πω ότι το bias μπορεί και να δημιουργήθηκε με βάση ότι εμείς οι άντρες μεγαλώσαμε με τουτού παιχνίδια, οπότε εκείνες το βλέπουν πιο αποστασι0ποιημένα και λιγότερο "παθιασμένα".
Ήτοι οδηγούν αρκετά πιο συγκρατημένα-επιφυλακτικά από εμάς (exclusions apply φυσικά).
Αλλά αναπόφευκτα σε περιπτώσεις που χρειάζονται γρήγορες μανούβρες πχ στο παρκάρισμα, μπορεί να δημιουργηθεί κάποιος εκνευρισμός αν θες να περάσεις. Περιπτώσεις τύπου σωφερίνα, γυναίκα στο τιμόνι 0 χάρος ξεσαλώνει κλπ είναι shits & giggles φάση και απέχουν από την πραγματικότητα.
Από την άλλη, η ομάδα που είναι όντως επικίνδυνη είναι οι γέροι. Αναμενόνα συνήθως λόγω αργών αντιδράσεων, προβλήματα όρασης κ.α.
Ναι αν κι είναι μεγαλη κουβέντα. Η ζωή εκεί είναι γενικά πανάκριβη. Και ναι πολλοί επιλέγουν να μένουν εκτός αστικών κέντρων που είναι πιο φτηνά τα ενοίκια. Στο Λουγκάνο ξέρω οτι δουλεύουν αρκετοί ας πούμε που μένουν μόνιμα στην Ιταλία και πηγαινοέρχονται καθε μέρα. Πιο πολύ ήθελα να θίξω το γεγονός οτι όταν ακούει κάποιος 4κ βασικό μισθό θα πιστεύει οτι θα κάνεις ζωάρα και θα ανοίγεις σαμπάνιες κάθε μερα. Ενώ δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.Φτάνουν, για ένα άτομο και να μένεις εκτός μεγάλων αστικών κέντρων.
Φίλος, εσύ την έχεις μεγάλη. Εμείς ούτε φουντούνι.Εμείς φταίμε γιατί τις πείσαμε ότι τα 5εκ γαριδάκια μας είναι 20 πόντοι...
Γενικά υπάρχουν διαφορές στον τρόπο αντίληψης, αλλά δεν είναι έτσι όπως τα λέει η λαική σοφία.
Καλά αυτό είναι μεγάλη παγίδα γενικά, και εγώ πίστευα ότι οι φίλοι μου που μένουν (έμεναν μάλλον, λίγοι έμειναν) UK θα την είχαν καλύτερα από εμένα αφού έχουν και μεγαλύτερους μισθούς (κοίταζα και εγώ τι βγάζει κάποιος στο επαγγελμά μου εκεί και λιγουρευόμουν) μέχρι που άρχισαν να μου λένε τι πληρώνουν...Ναι αν κι είναι μεγαλη κουβέντα. Η ζωή εκεί είναι γενικά πανάκριβη. Και ναι πολλοί επιλέγουν να μένουν εκτός αστικών κέντρων που είναι πιο φτηνά τα ενοίκια. Στο Λουγκάνο ξέρω οτι δουλεύουν αρκετοί ας πούμε που μένουν μόνιμα στην Ιταλία και πηγαινοέρχονται καθε μέρα. Πιο πολύ ήθελα να θίξω το γεγονός οτι όταν ακούει κάποιος 4κ βασικό μισθό θα πιστεύει οτι θα κάνεις ζωάρα και θα ανοίγεις σαμπάνιες κάθε μερα. Ενώ δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Σωστα, καθως κανεις δεν εγινε πλουσιος δουλευοντας οποτε ολα κρινονται στο τι και ποσα μπορεις να ανταλλασεις για τα λεφτα που βγαζεις.Σημασία σε όλα αυτά τα περί εξόδων δεν έχει το ποσό σου κοστίζει κάτι αλλά σε τι ποσοστό του μισθού σου αναλογεί.
Καλή αρχή εκεί που πάτε, να πάει να γαμηθεί το ελλαδιστάν, όπως δείχνει πάλι Κούλη θα έχουμε όποτε και να γίνουν εκλογές.Ξηλωσαμε τα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, το φορτώσαμε με το νοικοκυριό και πήραμε τον ανήφορο, στον χάρτη, για την Γερμανία.
Ανάμικτα τα συναισθήματα. Οδύνη για ό,τι αφήνεις πίσω και προσμονή για την καινούργια ζωή που ξεκινά από εβδομάδα.
Σίγουρα, τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά, που έφευγες και ξέχναγες την επιστροφή, αλλά όπως και να χεις βλέπεις άλλον Ήλιο