Steam Deck και λοιπά handhelds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η Valve "εργάζεται σκληρά" στο Steam Deck 2 αλλά όπως είχε πει και παλιότερα, θα περιμένει για το κατάλληλο τσιπ που θα δώσει μεγάλη αύξηση επιδόσεων χωρίς επιβάρυνση στην μπαταρία.

Δεδομένου, ότι το original καλά τα πάει ακόμα, γιατί να βιαστεί?

Δεδομένου, ότι το original καλά τα πάει ακόμα, γιατί να βιαστεί?

Συμφωνώ, άσε που αυτή η εποχή είναι χάλια για να κυκλοφορήσεις hardware. Ας πάρουν όσο χρόνο χρειάζονται για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συμφωνώ, άσε που αυτή η εποχή είναι χάλια για να κυκλοφορήσεις hardware. Ας πάρουν όσο χρόνο χρειάζονται για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μέχρι να σκάσει η OpenAI και να δούμε το κ@#%παιδο σιδεροδέσμιο!!!

Που τα πάει καλά; Στις πωλήσεις;

Screenshot 2026-04-28 at 10.20.42.png

Που τα πάει καλά; Στις πωλήσεις;

Και στις πωλήσεις (τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που έσκασε το θέμα με τις RAM) αλλά και στην αντοχή στον χρόνο νομίζω. Είναι πολύ λίγα τα games που δεν τρέχουν στο Steam Deck, παρά το γεγονός ότι είμαστε 4+ χρόνια από την κυκλοφορία του.

Ναι αλλά δεν υπάρχει, και όταν επανέλθει θα κάνει 600€ το μικρότερο μοντέλο και θα μας ζητάει 600€ για hardware 5ετίας;

Προσπαθούσα να βάλω 2 φράγκα στην άκρη αλλά τώρα δεν βλέπω λόγο.

Ναι αλλά δεν υπάρχει, και όταν επανέλθει θα κάνει 600€ το μικρότερο μοντέλο και θα μας ζητάει 600€ για hardware 5ετίας;

Προσπαθούσα να βάλω 2 φράγκα στην άκρη αλλά τώρα δεν βλέπω λόγο.

Από εδώ και πέρα θα έλεγα να κρατάς χρήματα για το επόμενο μοντέλο. Το παλιό θα είχε νόημα μόνο σε μειωμένη τιμή ή μεταχειρισμένο. Σε όλα πάντως μπαίνει ο αστερίσκος του "να τελειώσει η γελοιότητα με την RAM". Προσωπικά έχω παγώσει όλες τις αγορές hardware μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Και να σκάσει η φούσκα θα χρειαστεί καμία τριετία (μη πω πενταετία) για να ομαλοποιηθεί η αισχροκέρδεια.

Οπότε καλό 2030+

Και να σκάσει η φούσκα θα χρειαστεί καμία τριετία (μη πω πενταετία) για να ομαλοποιηθεί η αισχροκέρδεια.

Οπότε καλό 2030+

Ναι και εγώ για εκεί το βλέπω.

Ε μια χαρά θα έχει μεγαλώσει αρκετά ο μικρός να του δώσω το παλιό rig :p

Valve says it's working on Steam Deck 2, but that probably doesn't mean what you think — Could it have an ARM-based future?​

Μπα δεν νομίζω, εκτός και αν υπάρξει το πλήρες αδιέξοδο με την AMD (να ζητά τρελές τιμές, να έχει μηδέν διαθεσιμότητα ή κάτι αντίστοιχο). Για το Steam Deck 3, πώσιμπολ.

Μπα δεν νομίζω, εκτός και αν υπάρξει το πλήρες αδιέξοδο με την AMD (να ζητά τρελές τιμές, να έχει μηδέν διαθεσιμότητα ή κάτι αντίστοιχο). Για το Steam Deck 3, πώσιμπολ.
από όσο διαβάζω η AMD έχει πάρει παράξενο αέρα με τα λεφτά που βγάζει από ΑΙ, δεν μου φαίνεται απίθανο να τους άρχισαν τις μαλακίες.

Το steam machine να δείτε τιμές που θα έχει. Θα ξεκινάει από 999 ευρώ. Εδώ θα 'μαστε και θα το δούμε όλοι μαζι. Όσοι ελπίζανε για γύρω στα 500 δεν υπάρχει περίπτωση.

σε τέτοιες τιμές ας μην το στόκαραν καθόλου ξανά... τι νόημα έχει σε τέτοια τιμή; Είναι zen 2/ rdna 2 ffs...

btw αν θέλει κάποιος να του αγοράσω τίποτα από steam και να μου τα βάλει με IRIS ας πει...

Ήμουν έτοιμος να γράψω ότι το refurbished oled 1t μνήμη είναι μόλις (?) 100 ευρώ πιο ακριβό από την προηγούμενη τιμή του αντίστοιχου "κουτάτου" μοντέλου. οπότε ψιλοσυμφέρει να τσιμπήσει κανείς αυτό...μέχρι που πήγε out of stock. Eν ριπή οφθαλμού.
Τώρα είμαι πραγματικά περίεργος για το steam machine. Για την την τιμή καθεμιάς έκδοσης και την αποδοχή που θα έχει συνολικά. Θα το βγάλουν απλά για να πεθάνει?
Εν τω μεταξύ και το playnix που είχε τραβήξει αρκετή προσοχή μας τελείωσε.

Αυτή την στιγμή με αυτές τις τιμές δεν έχει νόημα να αγοράσεις τίποτα αν δεν το χρειάζεσαι οπωσδήποτε. Ταμπουρωνόμαστε στο hardware που έχουμε και περιμένουμε να σκάσει η φούσκα του ΑΙ.

Το steam machine να δείτε τιμές που θα έχει. Θα ξεκινάει από 999 ευρώ. Εδώ θα 'μαστε και θα το δούμε όλοι μαζι. Όσοι ελπίζανε για γύρω στα 500 δεν υπάρχει περίπτωση.

Πραγματικά. Αποκλείεται να είναι φθηνότερο του Steam Deck.

σε τέτοιες τιμές ας μην το στόκαραν καθόλου ξανά... τι νόημα έχει σε τέτοια τιμή; Είναι zen 2/ rdna 2 ffs...

Φαντάζομαι ότι το στοκ που έχουν είναι πολύ χαμηλό, οπότε θα αγοράσουν μόνο αυτοί που το φυσάνε.

Τώρα είμαι πραγματικά περίεργος για το steam machine. Για την την τιμή καθεμιάς έκδοσης και την αποδοχή που θα έχει συνολικά. Θα το βγάλουν απλά για να πεθάνει?

Όπως είπα και παραπάνω για το Steam Deck, φαντάζομαι ότι το στοκ του Steam Machine θα είναι χαμηλό οπότε θα πουλήσει μόνο στο κοινό που δεν νοιάζεται για το value for money και ενδιαφέρεται κυρίως για το συγκεκριμένο form factor.

Ταμπουρωνόμαστε στο hardware που έχουμε και περιμένουμε να σκάσει η φούσκα του ΑΙ.
To AI φυσικά δεν έχει βοηθήσει αλλά η πηγή τού προβλήματος είναι ο εν εξελίξει 3οςΠΠ (που δεν είναι ακόμα αλλά μπορεί να γίνει και κατακλυσμιαίος).

Back