Summer Game Fest +friends: Return of the Living Nerds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αφήνω εδώ μερικά που ξεχάσατε

It's been 84 14 years...

Αυτό που με ιντρίγκαρε περισσότερο λόγω setting και γενικού vibe (μέχρι που είδα το He-Man από πάνω)

Kι εκείνο που με έκανε να γελάσω με τις αναφορές αλλά και την αυτογνωσία για το παρελθόν του. Δεν φαίνεται κακό, ίσως να έχουμε για πρώτη φορά κάτι decent προς καλό στη σειρά.

Εχθές είδα μόνο 2-3, ένα εξ αυτών ήταν το LotF 2 και έξυπνα το τριχωτό της (άνω) κεφαλής σκεπτόμενος "δεν είχαν βγάλει το 2 πέρσι;"

Το Ζονκ Γκουι μεγάλη έκπληξη αλήθεια.

Το Routine όσο έπαιζε το τρέηλερ λέω οκ μπαίνει στο στόχαστρο. Όταν σκάει το όνομα ΤΡΩΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ και λέω αποκλείεται να πρόκειται για το ίδιο γκέημ που ήταν τότε στο γκρήνλαϊτ του ατμού 18 χιλιάδες χρόνια πριν. Τελικά αυτό ήταν/είναι και το προσπέρασα μιας και η επανεμφάνισή του αγγίζει επίπεδα μέμε πλέον.

Πέρα από αυτό ωραία τα ρηβήλς, τώρα μας μένει να δούμε τι από όλα αυτά θα ακυρωθεί πριν το τέλος της χρονιάς.

Βγαινει το metal gear 3 μετα απο 20 χρονια και στο pc !!

Το ειχα παιξει το 2015 με ps2 emulator τωρα ομως θα το ξαναπαιξουμε με γραφικαρες!!!

Aπό αύριο ξεκινάει η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του γκέημινκ που θα κορυφωθεί το βράδυ της Παρασκευής με τον Ερχομό του Τζόφρι. Στην σελίδα του σαμεργκέιφες έχει αναλυτικό πρόγραμμα που φαίνεται πιο πλούσιο από ποτέ! Θα πήξουμε στις ίντι μλκς πάλι, αλλά οκ, τα μπλοκμπάστερς θα μας σώσουν για άλλη μια φορά.

Πέρασα στα γρήγορα την πρώτη ημέρα με έναν ωκεανό από ίντι μλκς, εκτός από καναδυό ζουζουνιές που τις είχα ήδη γουίς, είδα και κάτι άλλα συμπαθητικά, τίποτα όμως που θα ξαναθυμηθώ ότι υπάρχει αν δεν μπει σε κανά μπαντλ. Άντε να ξεχωρίσω την παρακάτω σκληροπυρηνική μετροϊντβανιά κυρίως για τα ακόμα πιο σκληροπυρηνικά βίζουαλς του.

Α ναι, σήμερα η μέρα ανήκει στους φίλους μας τους κονσολάδες, η Σόνυ θα μας δείξει τι δεν θα παίξουμε στο πισί και αυτό είναι δέσμευση λέει. Eπίσης πριν τη Σόνυ έχουμε γκέημς φτιαγμένα από μαύρους, τώρα αν απευθύνονται και αποκλειστικά σε μαύρους δεν ξέρω. Λίγο ρατσιστική και μη-ινκλούσιβ μου ακούγεται πάντως η φάση.

Last edited:
Tελικά πέρα από το Γούλβεριν, για την ώρα δεν έδειξαν κάτι που να βλέπεται και να μην έχει ανακοινωθεί ήδη πισί έκδοση. Και το Γούλβεριν κλάιν μάιν, δεν είδα κάτι να μου πάρει τα μυαλά. Από τα υπόλοιπα..

Rayman, η επιστροφή του βασιλιά.

Lost Wild, μου φάνηκε τρελό γκότι αλλά το είχα ήδη ατμογουίσντ, μπράβο μου.

Legacy of Atlantis, επίσης γκοτούμπα κι επίσης ήδη ατμογουίσντ.

Phantom Blade 0, μου είχε διαφύγει ότι είχε σελίδα στον ατμό κι όταν λέω μου είχε διαφύγει, εννοώ ότι το είχα ήδη στην γουίσλιστ.

ILL, goty 2048 απλά.

Oκ έπεσε και δεύτερο κονσολοεξκλούσιβ που θα μας λείψει από λίγο έως καθόλου, Αντίλ Ντων 2. Και νέο Γκοντ οφ Γουόρ μόλις έπαιξε, ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ. Και κάπου εδώ τέλος, καλά πήγε. Ύπνο τώρα, ξυπνάμε σε 4 ώρες.

Gelatinous Cube σε god of woke, τι άλλο θα δούμε.

Ε ναι, για να ανοίγεις κουβέντα με ζελεδάκια και μεταξωτές κορδέλες, καταλαβαίνεις επίπεδο που έχουμε πάει. Εντάξει τα ΑΑΑ της Sony έχουν την κλασική design ασθένεια (που για κάποιο λόγο ακόμα κρατεί), που τα θέλει να σου φορτώνουν κάποιο "companion" για την απαραίτητη λογοδιάρροια και hints. Βέβαια γίνεται και σε μονολόγους, όπως με την Αλόη ή εδώ στην αρχή, που το κάνει να φαίνεται ακόμα χειρότερο. ΤΣΙΦΡΗΜΑΝ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ.

Χαμένη ευκαιρία να το πουν Goddess of War 🥁.

ΗΛΛ ρε, ΝΙΩΣΤΕ (το Wolverine μου άρεσε πάντως).

Οκ, παιχνιδι που ειναι writer η Alanah Pearce ειναι το god of woke.
Τώρα εξηγούνται πολλά.

Literally who. Σε λίγο θα μας πεις ότι συμμετέχει η Felicia (call it a) Day και ο άλλος που έγραφε "too much water " σε pokemon game. 🤌

^Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα

ΟΛΑ αυτά θα βγουν σε PC '29-'30, μόλις κλείσει τον κύκλο του το PS6 σε θέμα ζομφαγκάουα πωλήσεων. Το νέο Ρέημαν ένα ποίημα θα είναι, από τα υπόλοιπα δεν με συγκίνησε τίποτις ιδιαίτερα.

Ανακοινωθηκε ημερομηνια κυκλοφοριας για το ONMIDHA WAY OF THE SWORD!!!!
Και ανακοινωθηκε τωρα που παιζω το RISE OF THE RONIN. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ NINJA! Απο τα υπολοιπα θα παιξω tomb raider legend of lost atlantys rayman legenfdssilent hill town fall και control resonant. Κατι πολυ ευχαριστο που βλεπω τωρα στο φορουμ του Control στο steam οτι οι Ρωσοι παραπονιουνται οτι δεν μπορουν να το αγορασουν! ΑΑΑΑΑΨΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Καλα τους κανουν οι Φιλανδοι γιατι ειναι εχθροι τους οπως και δικοι μας εχθροι!!! Οσο για τα παιχνδια της sony ακομα κανεις εκτος απο τον Jason τον δημοσιογραφο δεν εχει πει οτι τα παιχνιδια της sony δεν θα βγαινουν σε pc. Που σημαινει οτι κανονικα συνεχιζουν να βγαινουν. Η pc εκδοση του death stranding 2 ειναι της Nixxes που την εχει αγορασει η sony και βγηκε μολις πριν 1 μηνα. Συντομα θα βγει και το ghost of yotei.

Back