Κι αν μετά δεν χωράει το σαλόνι στο σπίτι;Αναβάθμισε γραφείο, δεν το χωρούσε το δωμάτιο, το πήγε στο σαλόνι, αναβάθμισε και την TV μιας και τη χωράει το γραφείο.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κι αν μετά δεν χωράει το σαλόνι στο σπίτι;Αναβάθμισε γραφείο, δεν το χωρούσε το δωμάτιο, το πήγε στο σαλόνι, αναβάθμισε και την TV μιας και τη χωράει το γραφείο.
για την apple δούλεψε, γιατί όχι για την valve?
Προφανώς το φανταζόμασταν αλλά τώρα το έχουμε και ως επίσημη δήλωση από την Valve ότι εξετάζουν σοβαρά τους επεξεργαστές Arm για μελλοντικό hardware.
την πουλάς την 1060;Εγώ πάντως βλέποντας που πάνε οι τιμές και η αβεβαιότητα στο hardware τράβηξα τη σκανδάλη και έκανα αναβάθμιση στο PC που έχω στο σαλόνι.
Πάω από
Ryzen 2600 + GTX1060 6GB
σε
Ryzen 5600 + 9060XT 16GB.
Θα βάλω και Bazzite και έτοιμος.
Εγώ πάντως βλέποντας που πάνε οι τιμές και η αβεβαιότητα στο hardware τράβηξα τη σκανδάλη και έκανα αναβάθμιση στο PC που έχω στο σαλόνι.
Πάω από
Ryzen 2600 + GTX1060 6GB
σε
Ryzen 5600 + 9060XT 16GB.
Θα βάλω και Bazzite και έτοιμος.
Ναι, και τη CPU και τη gpu. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε πμτην πουλάς την 1060;![]()
Ο μονος αρχοντας εδω ειμαι εγω! Λιγους μηνες υπομονη ακομα να βγουν οι zen 6 και nova lake για να κανω αναβαθμιση!!Άρχοντας, μεγειά!