Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Άμα τον ζήτησε ο Ζοτς, κάτι θα έχει στο μυαλό του.

Γενικά η φετινή μεταγραφική περίοδος στο μπάσκετ είναι η πιο αδιάφορη για εμένα από το 2011 ως σήμερα. Ας γίνει στην ομάδα οτιδήποτε θέλει ο Ζοτς, δεν έχει νόημα να ασχολούμαι εγώ.

εχω την εντυπωση οτι αυτη την φορα ο ζοτς δεν θα ειναι τοσο παρεμβατικος με τα γυρω γυρω. περισοτερο για κινηση dpg μου μοιαζει.

στις μεταγραφες, μαζι σου. και με χαρα βλεπω οτι μεχρι τωρα παιρνει ξενους που εχουν παιξει αρκετες σεζον στην ευρωπη και γνωριζει ακριβως τι μπορουν να κανουν. γιατι οπως θα θυμασαι, η αμερικανικη αγορα ειναι αλλο κεφαλαιο. ο μπιουφορντ, ο ντελκ (που ειχε ερθει σαν τεραστιο ονομα) και αλλοι λενε γεια. αν δεν με κερατωνει η μνημη μου, αμερικανος που να ηρθε κατευθειαν απ το nba και να εκανε μεγαλη καριερα στην ομαδα επι ζοτς, ηταν μονο ο μπατιστ. και σ αυτον ακομα, δεν αρεσε αυτο που εβλεπε και του αλλαξε θεση. 😄

Πολύ χλιαρός και άνευρος ο συγκεκριμένος (Διαμαντίδης). Περισσότερο μου κάνει για εργαλείο παρά για κάποιον που θα βγει μπροστά και θα αναλάβει κάτι. Συμφωνώ με τον @Χειρομαλάχτης στο ότι δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές οπότε περισσότερο για τοτεμ μου κάνει, σε φάση να εμπνέει ή κάτι αντίστοιχα φαντεζί και βαθυστόχαστο.

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι περισσότερο για να έχει έναν μισθό ο 3D ως ήρωας της ομάδας παρά κάτι ουσιαστικό.

Ο Παοκ πηρε τον Οσμαν και κυνηγαει λεει και τον Τολιοπουλο. Καλη κινηση για τον Παοκ, περιεργη επιλογη μπασκετικα για τον Οσμαν αλλα καλυτερα λεφτα, λιγοτερες υποχρεωσεις, λιγοτερη κουραση.

το θεμα του δε νομιζω να ηταν τα λεφτα. μονο να σκεφτουμε τα συμβολαια που εχει κανει στο nba, τα 3 μυρια παραπανω που θα παρει στον παοκ δεν τα βλεπει καν. ασε που ο ντιπιτζης χαλαρα θα μπορουσε απλα να ματσαρει το ποσο του παοκ (και για λογους καθαρα εγωισμου. ο χαρακτηρας του ειναι ετσι που η ντηφωλτ κινηση dpg ειναι να του δωσει τα ιδια και να τον κρατησει...).

αυτο που εγω βλεπω πισω απ τις γραμμες ειναι οτι θα μειωνονταν ο χρονος του με μπονγκα και με την ανοδο του ρογκα, που σιγουρα ο ζοτς θ ασχοληθει μαζι του και θα τον "φτιαξει" μπασκετικα. ε, εφυγε κι ο αμαναμαν, μιλησανε λεει και με τον ζοτς, (στον οποιο καθολου δεν αρεσουνε οι "απαιτησεις" γοα δεδομενο χρονο στο παρκε), οπότε δενει το πραγμα.
τελικο συμπερασμα: ειδικα αυτη την εποχη ο dpg (οπως κι εγω) ειναι σε μουντ: οτι πει ο Μεγαλος. αρα μαλλον αποφαση του ζοτς ειναι, ουσιαστικα. η νεκροψια θα δειξει.

Διάβασα ένα αρκετά αστείο σχόλιο στα social media που έλεγε ότι τλκ μόνο ο Μπόλεκ και Λόλεκ ακα αδερφοί καταγγελοπουλοι δεν έχουν λεφτα

τι να τα κανουν, panagia???
ο κρατος τους φτιανει το γηπεδο, και λεφτα για μεταγραφες παικτων δεν χρειαζονται. ειναι πληρης η ομαδα απο περσι...
εχει σε καθε θεση του παρκε τους καλυτερους.
(δεν ημαντε τοκσικος, ημαντε??? ηταν πολυ προσεκτικο το ποστ.... :p )

Τοπ quality of life κίνηση για τον συμπαθέστατο Οσμάν, ελπίζω νσ του βγει.

Τοπ quality of life κίνηση για τον συμπαθέστατο Οσμάν, ελπίζω νσ του βγει.
Αυτο ακριβως. Καλυτερος μισθος με πολυ λιγοτερη δουλεια και κουραση. Η αυτονοητη κινηση οταν οδευεις προς το τελευταιο κομματι της καριερας σου.

Back