Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Άμα τον ζήτησε ο Ζοτς, κάτι θα έχει στο μυαλό του.

Γενικά η φετινή μεταγραφική περίοδος στο μπάσκετ είναι η πιο αδιάφορη για εμένα από το 2011 ως σήμερα. Ας γίνει στην ομάδα οτιδήποτε θέλει ο Ζοτς, δεν έχει νόημα να ασχολούμαι εγώ.

εχω την εντυπωση οτι αυτη την φορα ο ζοτς δεν θα ειναι τοσο παρεμβατικος με τα γυρω γυρω. περισοτερο για κινηση dpg μου μοιαζει.

στις μεταγραφες, μαζι σου. και με χαρα βλεπω οτι μεχρι τωρα παιρνει ξενους που εχουν παιξει αρκετες σεζον στην ευρωπη και γνωριζει ακριβως τι μπορουν να κανουν. γιατι οπως θα θυμασαι, η αμερικανικη αγορα ειναι αλλο κεφαλαιο. ο μπιουφορντ, ο ντελκ (που ειχε ερθει σαν τεραστιο ονομα) και αλλοι λενε γεια. αν δεν με κερατωνει η μνημη μου, αμερικανος που να ηρθε κατευθειαν απ το nba και να εκανε μεγαλη καριερα στην ομαδα επι ζοτς, ηταν μονο ο μπατιστ. και σ αυτον ακομα, δεν αρεσε αυτο που εβλεπε και του αλλαξε θεση. 😄

Πολύ χλιαρός και άνευρος ο συγκεκριμένος (Διαμαντίδης). Περισσότερο μου κάνει για εργαλείο παρά για κάποιον που θα βγει μπροστά και θα αναλάβει κάτι. Συμφωνώ με τον @Χειρομαλάχτης στο ότι δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές οπότε περισσότερο για τοτεμ μου κάνει, σε φάση να εμπνέει ή κάτι αντίστοιχα φαντεζί και βαθυστόχαστο.

Back