Official thread περί adventure games

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Δεν ξέρω καν αν θα είναι καλά, απλά επειδή μου αρέσουν τα cyberpunk, scifi noir σκηνικά τα σημειώνω.
Αν κάποτε τα τερματίσω θα επανέλθω με εντυπώσεις

Από τα μεγάλα φάουλ του Δασκάλου-Μύστη Τσουρινάκη, ο τρόμος και η αρνητική προκατάληψη που δημιουργήσε γύρω από τους 'περιβόητους μουσικούς γρίφους
Συμφωνώ απόλυτα. Δεν θυμάμαι κανένα μουσικό γρίφο που να με δυσκόλεψε ιδιαίτερα ή να χρειάστηκα τις γνώσεις μου στην τεχνική της φούγκας. Με λίγη υπομονή όλα λύνονταν.
Θυμάμαι επίσης ότι λόγω Τσουρινάκη για ένα διάστημα φοβομουν να παίξω rpg γιατί θεωρούσα ότι δεν ήμουν άξιος ούτε να διαλέξω την αρχική σύνθεση της ομάδας. Μα δεν ήταν επιστήμη, απλά παιχνίδια ήταν.

Το "When the Saints Go Marching In" ακούγεται σε όλα τα παιχνίδια της σειράς, με παραλλαγές.

Τελείως άσχετο, αλλά το "When the Saints Go Marching In" ακούγεται για λίγο και πριν την έναρξη του αγώνα στο Match Day 2 στην έκδοση για Amstrad CPC.
Sorry αλλά μολις ήρθα από το topic "Πότε γίνεσαι μπάρμπας"

Eίναι ουσιαστικά Αμερικάνικο παραδοσιακό, το βάζεις όπου θες χωρίς να πλερώνεις δικαιώματα, οπότε έχει σκάσει σε ουκ ολίγα κέημς.

Και ναι, ο ελιτισμός των Μιναρπιτζάδων (ΤΜ) που προσπαθούν να σε πείσουν ότι αν δεν έχεις κάνει Πρόεδρος Τοπικής Μένσα δεν μπορείς να ρολάρεις μπαρμπέριαν με Intellect 5, είναι για ΑΚΟΜΗ περισσότερες κλωτσιές απ' όσες ήδη τρώνε.

Back