Δεν ξέρω εάν θεωρείται καλή προσφορά, μιας και το έχει το game pass, αλλά το skroutz έχει σε προσφορά το humankind
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν ξέρω εάν θεωρείται καλή προσφορά, μιας και το έχει το game pass, αλλά το skroutz έχει σε προσφορά το humankind
Σε τόσο χαμηλή τιμή την ίδια έκδοση με το steel case δεν την βρήκα πουθενά αλλού Ευρώπη λίγο που έψαξα, Λες να έσπρωξε κανένας υπερβολικά πολύ στοκ στα ελληνικά καταστήματα και από το να ξεμείνουν στα ράφια το ξεπουλάνε? Εγώ θα το παραγγείλω σίγουρα.Κυριολεκτικά 8 μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού λολ.
28 ευρώ η κουτάτη, ενώ την ίδια ώρα εξακολουθεί να πωλείται full-price στα ψηφιακά καταστήματα, και στα κλειδάδικα το βρίσκεις γύρω στα 35-40 ευρώ. Τόσο πολύ έχει επηρεάσει τα οικονομικά το game pass άραγε.
Το πάσο μάλλον θα μας κάνει καλό ρίχνοντας ορισμένες τραγικές τιμές
δεν εχω διαβασει ακομα το αρθρο απλα εστιασα στο καπακι στην εικονα με ολα τα preorder "bonuses". οταν ζητουσαν να αυξηθουν οι τιμες ηδη ελεγα οτι καποιες εταιριες με αλλα μεσα το ειχαν κανει ηδη με preorder "bonuses" αχρηστα που για καποιο λογο προσπαθουσαν να σε πεισουν οτι τα χρειαζεσαι.
"It's very hard to launch a $120m game on a subscription service charging $9.99 a month. You pencil it out, you're going to have to have 500 million subscribers before you start to recoup your investment. That's why right now you need to take a loss-leading position to try to grow that base. But still, if you have only 250 million consoles out there, you're not going to get to half a billion subscribers. So how do you circle that square? Nobody has figured that out yet."
Καινούριο Τσοις δε βγαίνει κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα;