1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
μετά το fifa '98 όλα τα άλλα είναι φίφες.

Εγώ είχα σταματήσει στο FIFA 13, το οποίο και είχα λιώσει. Μήπως να περιμένω για το FIFA 23 ώστε να κλείσω δεκαετία; :Ρ

Εγώ είχα σταματήσει στο FIFA 13, το οποίο και είχα λιώσει. Μήπως να περιμένω για το FIFA 23 ώστε να κλείσω δεκαετία; :Ρ
νομίζω δεν θα υπάρξει, θα γίνει EA Sports FC γιατί ήθελε κερατιάτικα η FIFA

νομίζω δεν θα υπάρξει, θα γίνει EA Sports FC γιατί ήθελε κερατιάτικα η FIFA

Απ' ό,τι διαβάζω, το FIFA 23 θα είναι το τελευταίο για τους λόγους που προανέφερες. Δίλημμα...

Κάποιοι πήρανε ημέηλ για το νέο τσόις που αναφέρει τα Into the Pit και Crying Suns. Nέα επίπεδα φεησπαλμοσύνης αν ισχύει και είναι και οι κράχτες του μπαντλ, μιας κι αναφέρονται μόνο αυτά. Ελπίζω να είναι τίποτα νέα γκέημς στην χαμπλοσυλλογή και αυτοί που πήρανε το μέηλ απλά να μη ξέρουν να διαβάζουν. Θα δείξει σε δύο ώρες.

Λένε κάτι για ένα παιχνιδι σχετικό με εξωγήινους και διάστημα (έγκυρο κινεζικό tease site). Θα δείξει.

Παιδιά η λύση είναι ΠΟΖ μέχρι να σβήσει ο ήλιος της μετριότητας και να ξαναγυρίσει ο πράσινος ο ορθόδοξος πάρει πούλο το IGN και να αναλάβει κιουρέησον το σάιτ της καρδιάς μας.

Nαι από κινέζους όβερλορντς αν γίνει νωρίς κανά ληκ, αυτή τη φορά επικρατεί μυστήριο γενικά. Βέβαια στο υποτιθέμενο ληκ πέταξαν κι ένα στορμτρούπερ εμότζι.. Ή τρολάρουν ή παίζει κανά ΣουΤζουΓου της ΕΑ. Φάνι θηνκ είναι πως αν είναι κανά τέτοιο θα είναι για όριτζιν, τα οποία λίγο πολύ πέρασαν όλα από το Άμαζον Πράιμ πρόσφατα, οπότε πιάσανε τιμές της τάξης των 10-15 λεπτών στα κλειδάδικα. Συναρπαστικό μπαντλ θα είναι, το νιώθω.

Untitled.jpg

Θα το σκεφτώ σοβαρά, το Είμαι Ψάρι είναι δυνατό χαρτί για να το αγνοήσω. Τελικά οι μλκς που είπα πιο πάνω όντως ήταν της χαμπλοσυλλογής και δεν ξέρανε να διαβάζουν όσοι πήρανε ότι ημέηλ πήρανε.

Έχει και το αγαπημένο παιχνίδι του Ναύαρχου (Phoenix Point).

Δυστυχώς έχω αρκετά από αυτά (Squadrons, Call of the Sea, Pumpkin Jack, Superhot), αλλά το Gamedec με ψήνει.

Θα το σκεφτώ.

Ε το Σκουάντρον που είναι και ο κράχτης το λες και μέγα φέηλ. Στα φρη γκέημς του πράιμ ήταν και όσοι δεν ήταν εκλεκτοί συνδρομητές, το πήρανε κανά 10λεπτο από κίνγκουιν.

Ε το Σκουάντρον που είναι και ο κράχτης το λες και μέγα φέηλ. Στα φρη γκέημς του πράιμ ήταν και όσοι δεν ήταν εκλεκτοί συνδρομητές, το πήρανε κανά 10λεπτο από κίνγκουιν.

Παραμένει πολύ καλό παιχνίδι, ανεξάρτητα από την τιμή του.

Είναι επίσης διαθέσιμο και στο pass.

Κατέληξε στο χάμπολ το Gamedec 9 μήνες μετά την κυκλοφορία του #σαδ

Άραγε το Cthulhu DLC θα το βγάλουν ποτέ ή παπάρεα.

Αν σ(o)αδ για το Gamedec που είναι και indie, τι να πεις για το Squadrons. Πρέπει να πήγε τρένο για να το έβαλαν σε choice. Δε θυμάμαι καν αν έχω ξαναδεί παιχνίδι της EA εκεί...

Η σημαντική ερώτηση που δεν ρωτάει κανείς
@Admiral θα το πάρεις;;

Δυστυχώς έχω αρκετά από αυτά (Squadrons, Call of the Sea, Pumpkin Jack, Superhot), αλλά το Gamedec με ψήνει.

Θα το σκεφτώ.
Μέσα για το Pumpking Jack!

Back