1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πφφ μπορούν και καλύτερα το BF1 το είχα πάρει 3κάτι τις προάλλες :p

Lunar Bundle

Αυτό το Riot - Civil Unrest το θυμάμαι να γίνεται θέμα στην τηλεόραση κάποτε.

f92b309f-a585-480b-b55f-26f8fd739ad0.jpg

Εθνική υπερηφάνεια.

Το Fanatical τρέχει πάλι έναν διαγωνισμό για το Lunar New Year. Πολύ κινέζικα μου ακούγονται όλα αυτά τα φεγγαρικά, αλλά έχουν τίμια βραβεία για αγορές στο store τους.

Μπορεί να είναι Γερμανοί και να μπερδεύτηκαν με τη μετάφραση του strategy και να εννοούν την τακτική που χρειάζεται στο αμέρικαν φούτμπωλ (αρκετά ρατσιστική η χρήση ορκς πάντως σε αυτό) και εκείνες που χρησιμοποιούν οι επιχειρηματίες για ένα κομμάτι πίτας στην αγορά.

εγκω ντεν ειμαι ειδικος, καρντια μου.
αλλοι τα ξερουν αυτα.
προ τιπ: ζητα τα σχετικα wiki λινκς για λυση αποριων.

Ράγκμπι σίγουρα δεν βλέπεις.
Ελα μπρε συ, τι φουτμπωλ τι ραγκπη ιδιο πραμα ειναι, αυτοι οι αξεστοι δε ξερουν να κλωτσανε το τοπι ενθεν ενθεν.

Ρε μαλακτη, σε πειραζουν γιατι σαγαπανε μωρε!

Ράγκμπι σίγουρα δεν βλέπεις.
Εννοείται δεν είναι ράγκμπι γιατί είναι TB. Σε έχει καταπλακώσει ποτέ νταγλαράς ενώ του είπες ότι πρέπει να περιμένει;

Τι εννοείς; TB είναι το American Football. Το κορυφαίο άθλημα στον κόζμο μόνο το κορυφαίο σύστημα μάχης μπορεί να είχε.

it-is-known-yes.gif

TB είναι το American Football.
Φίλε κάπου τα έχεις μπερδέψει. Μπορεί να έχω να δω από τότε που το δαχτυλίδι το πήρε ο Έις Βεντούρα, αλλά TB είναι η πρέφα που παίζουν τα παππούδια.

Σε έχει καταπλακώσει ποτέ νταγλαράς ενώ του είπες ότι πρέπει να περιμένει;

Πφφφ, στο χωριό μου αυτό το λέμε Τετάρτη απόγευμα.

Αυτή η άβολη στιγμή που θα μπορούσαν να βάλουν το βασικό Atom RPG αντί του Fallout 3.
Πάντως ένα ενδιαφέρον bundle επιτέλους μετά από μήνες κοπιαρίσματος πχοίοτητας εκεί που το Ίντι γκάλα συναντά το Ίτσυ και Σκράτσυ Ίτσιο.

Δύσκολα τα πράγματα για τον μπιλιμπίλι, φήμες ότι του έσβησαν το ακάουντ και τον έστειλαν σε γκούλαγκ κρίνονται ως βάσιμες και πιθανότατα αληθείς κατά 50%.

Back