Είχα πάρει πριν κάμποσα χρόνια το πρώτο Γκοστ Γουόριορ που το είχε δώσει το γκρην μαν γκέημινγκ και κάτι σκίρτησε μέσα μου, μιας και η Ρεμπέλιον δεν φαινόταν να έχει σκοπό να μεταφέρει ποτέ τα Σνάιπερ Ελίτ στη σύγχρονη εποχή. Το μετάνιωσα σε βαθμό που τους το έστειλα πίσω για να προσθέσω 15 θυμάμαι σεντς στα κρέντιτς μου εκεί πέρα. Είχε μία τέτοια επιλογή και για το Γκοστ ήταν χώμα επειδή το έδιναν φρη.<br><br>Μου φάνηκε μία τέρμα γραμμική κολοφντουτιά, καμία σχέση με ότι περίμενα/ήλπιζα. Τα σνάιπερς για ξεκάρφωμα τα είχε. Μετά κάπου το ξαναβρήκα πακέτο με το δεύτερο, σίγουρα δεν το πλήρωσα και έχοντας βάλει στο πλάι τα παλιά εγκεφαλικά, τα έπαιξα και τα δύο για το ροκ. Δύο μετριότατα γραμμικά σούτερς, τίποτα παραπάνω.<br><br>Το αρτ οφ βίκτορι δεν το έχω παίξει. Παίζει να είναι κανά γκέημ της ίδιας εταιρίας πριν τα γκοστ και το πλασάρουν ως "τριλογία" παρέα με τα άλλα δύο για τα λωλζ. Ή επειδή είναι πιασάρικες οι λέξεις Γκοστ Γουόριορ με το πραγματικό τρίτο μέλος της σειράς να καταφθάνει.<br><br>Μιλώντας για σνάιπερ γκέημς, θυμήθηκα κάτι που έσκασε μύτη πριν κανά χρόνο. Ήλπιζα να βγει κάτι Πραγματικά Καλό, αλλά δεν είδαμε ποτέ τίποτα νέο πέρα από τα δύο τήζερ που βγάλανε τότε..<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=5ObO1UfbojM<br><br>