1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν εξαιρέσεις το Pathfinder: Kingmaker, το Frostpunk και το Okami, λίγα πράγματα το νέο Humble Choice συγκριτικά με τους δύο προηγούμενους μήνες.

Σκληρό κι αχαλίνωτο pass από 'μένα αυτό το choice, άντε εκτός από το Project Warlock ελαφρώς. Eυκαιρία να διαπιστώσω και με τα ίδια μου τα μάτια αν και κατά πόσο μένεις στο classic plan όταν κάνεις pause ένα μήνα.

Σκληρό κι αχαλίνωτο pass από 'μένα αυτό το choice, άντε εκτός από το Project Warlock ελαφρώς. Eυκαιρία να διαπιστώσω και με τα ίδια μου τα μάτια αν και κατά πόσο μένεις στο classic plan όταν κάνεις pause ένα μήνα.
Μένεις ακόμα και αν έχεις προσπεράσει όλα τα bundles από τότε που βγήκε το choice

Ρε παιδιά, πως πάει η φάση με το χάπολ παντολ; Κάνω subscribe τώρα και διαλέγω 3 παιχνιδόνια και μετά κάνω unsubscribe;

@Артём

sub2.png

Η τιμή του Basic είναι too much για ότι προσφέρει. Και το Premium είναι ακριβό. Αν θες τα παιχνίδια ενός μήνα, 1000 φορές να ψάξεις να βρεις κάποιον που έχει classic και δεν τα θέλει αυτό το μήνα.

Ε ναι, η πιο συμφέρουσα περίπτωση είναι να ήσουν ήδη ενεργός συνδρομητής πριν ξεκινήσει το choice, για πρόσβαση στο classic. Τίποτα δεν ξεπερνάει το 10 παιχνίδια για $12. Ωραία πράγματα έχει βάλει μέχρι τώρα, legit λόγος να περιορίσεις αρκετά τις αγορές στις εποχιακές εκπτώσεις.

Η standard έκδοση του Division 2 στα 3€, μέσω του Ubi Store.

Έλα ντάξει, τιμή-χώμα. Πάρτε το όλοι και στείλτε μου να σας βάλω στο Κλαν. Έχουμε κοκορέτσια και γάταις.

Αααα ρε τι μου κανατε, το τσιμπησα και θα σταματησω τα campaigns του TW2....

Ετσιμπήθει το Ντιβισιο #2. Τώρα ποτε θα καταφέρουμε να το παίξουμε άγνωστο. Γιατί πήραμε και τo wildlands που μας είχε ξεφύγει παλιά.

Μας εχει γαμησει λιγο τελευταια το φανατικαλ.

Back