What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846
Add 3 for only €10.99

Ψιλοχάλια τα παιχνίδια βέβαια, αλλάς τέλος πάντων. Ειδικά το mankind divided και το sleeping dogs δεν παίζονται σήμερα...αλλά κάντε πέτρα την καρδιά σας.
Καλύτερο πάντως από το Choise του Humble.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Θα μπορούσε και ίσως έπρεπε, πολλές φορές η τιμή του βρίσκεται κάτω από τα 10€ στο Steam.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,178
3,70 € Καλή τιμή για όποιον έχει όρεξη για λίγο άμυαλο shooting.
 

Crusader

Gelatinous Cube
Joined
Dec 12, 2012
Messages
101
3,70 € Καλή τιμή για όποιον έχει όρεξη για λίγο άμυαλο shooting.
Καλή φάση, το τσίμπησα και πήρα και το DLC με τον Duke Nukem ως καλός Duke Nukem 3D veteran
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
^^To έχει παίξει κανείς αυτό αγαπητοί κλικικλίκηδες του RQ;
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
^^To έχει παίξει κανείς αυτό αγαπητοί κλικικλίκηδες του RQ;

ενας χειρομαλαχτης (καλα, δεν κρινω, ισως και περισοτεροι)...
ταχει γραψει στο θρεντ κλικικλικι (αλλά δεν ψαχνετε, ετοιμη τροφη θετε...)
εστω, ωστοσο, ας μην ταλαιπωρω τον μιτσακο κι ας τα βαλω σε σποιλερ.
παντως προειδοποιω, ειναι σεντόνι, κλασικα.

Τελειωσα το shadows awakening. Δε βλεπω στο ρεηκουι ρηβιου, οπότε εχω χρεος να ενημερωσω τους ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ φανς του ειδους (pain, τι γινεται φιλε? Ολα καλα?) για το παιχνιδακι.

Χορταστικο κλικικλικι, περιλαμβανει οπως θα ξερετε το Shadows: Heretic Kingdoms (ουσιαστικα το πρωτο μισο της ιστοριας) και το συμπληρωνει με το αλλο μισο παιχνιδι που δεν ειχε κυκλοφορησει ποτέ, μιας και το χερετικ κινγκντομς πηγε απατο.
Η ιδιομορφια του τιτλου και το σελινγκ ποιντ του, οπως βλεπω στα ιντερνέτς, ειναι οτι ολες οι περιοχες του παιχνιδιου εχουν εναν παραλληλο κοσμο, των πνευματων και καλα, στον οποιον εχει προσβαση ο δυικός εαυτος σου. Ο κοσμος αυτος εχει διαφορετικους εχθρους, διαφορετικα σημεια με λούτ και κυριως σε βοηθα να αποκτησεις προσβαση σε σημεια της πιστας (που θα λεγε γνωστος χελωνομαχος) που δεν μπορεις να φτασεις, οντας στον default υλικο κοσμο που υπαρχει γυρω μας.
Οκ, ειναι ωραια πινελιά, αλλά ειδικα οσο περναει το παιχνιδι, γινεται λιγο κουραστικο και βαρετο να περνας ΚΑΘΕ γωνια του χαρτη δευτερη φορα για να μη σου ξεφυγει τιποτα (ειδικα αμα εχεις μαστερ στο ocd και συναμα εισαι και ζωδιο της γης οπως ο γιορς τρούλυ).

Για μενα πολυ μεγαλυτερο ενδιαφερον εχει το γεγονος οτι ενω στον κοσμο των πνευματων ο χαρακτηρας σου ειναι φιξαρισμενος απ την αρχη, στον φυσικο κοσμο εχεις πολλες επιλογες, (οποιον ηρωα κι αν διαλεξεις στο ξεκινημα) απο τις κλασικες επιλογες φαιτερ, ρογκ και μαγο, και μαλιστα 4-5 απ την καθε κατηγορια (που τους ξεκλειδωνεις σιγα σιγα καθως προχωρεις την ιστορια) με διαφορετικο αβαταρ, οπλισμο και σκιλς/ταλεντς ο καθενας. Στην πραξη, εχεις καθε στιγμη ενα παρτυ των 4, χωρις αυτοι να “συναντιουνται” ποτέ, κι εχεις προσβαση στον καθενα/αλλάζεις σ αυτον στιγμιαια μ ενα πατημα ενος πληκτρου. Αυτο το τρυκ εχει ωραια αποτελεσματα ειδικα οταν εχεις να κανεις με ζορικους μπόσηδες, οπου οι ηρωες σου ουσιαστικα “συνεργαζονται” με οποιον τροπο διαλεξεις και αναλογα με τον αντιπαλο. Το λεω καπως αγαρμπα, στην πραξη θα δειτε οτι προκυπτουν ωραια πραγματακια απ αυτην την synergy (πως με βλεπεις? Το παιρνω το λοουερ?).

Ενταξει, σεναριο, κουεστς και στορυ τιποτα το ιδιαιτερο, γραφικα υπεροχα, με μονο παραπονο οτι θα ηθελα λιγο περισοτερο ζουμ αουτ και πιο γρηγορη κινηση του χαρακτηρα, ινβεντορυ κλασικα κονσολόπληκτο, καθετο και δυσχρηστο (χαμός. Ουσιαστικα εχεις να διαχειριστεις 4 ινβεντορυ ιν ενι γκιβεν ταιμ, χωρια τους αλλους ηρωες που τους εχεις στο μουσκιο κι οταν τους χρειαστεις, οσο σπανια κι αν συμβει, πρεπει να τους ντυσεις απ την αρχη και να τους λεβελαρεις στο επιπεδο των πρωτων επιλογων σου), gui σε φαση ερλι αξες (τραγικος μινι μαπ κατω δεξια, ενα τετραγωνο στο πουθενα, που πιανει χωρο, δε σ αφηνει να δεις τι παιζει απο κατω και δυστυχως δεν μπορεις να το εξαφανισεις κιολας) και το χειροτερο, οι ντεβς επελεξαν εντελως γελοιους, παιδικους τροπους να επιμηκυνουν το παιχνιδι, οπως με κουλη τοποθετηση πορταλς, κουεστς που σε στελνουν πανω κατω 3-4 φορες στον ιδιο χαρτη και το κυριοτερο, καποιων παζλς που βλεπω στο νετ οτι εχουν ξεσηκωσει τους αμαθους, πεζαντογιουζερς της εποχης. Κυλας κατι βραχια στο σωστο σημειο, πατας στα σωστα τετραγωνα για να μην καεις, τετοια πραγματα..

μ αρεσε το γεγονος οτι δεν μπορεις να γκρινταρεις, αφου μοιαζει στο ντιαμπλο 1 (συχωρα με καρντια μου, δεν εχω πιο προσφατη αναφορα, ειμαι και δεινοσαυρος, παναθεμα με...) και οτι σκοτωσεις, μενει πεθαμενο φορεβερ. Ειναι ωραιο πραμα ο αδειος χαρτης, σου δινει μια αισθηση ακόμπλισμεντ, εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω.

η τελικη μαχη εντελως γελοια σε συλληψη και αχρειαστα δυσκολη και αδικη.. ευτυχως την εβγαλα στην δευτερη προσπαθεια εντελως οριακα, και καταλαβαινω οσους κραζουν. Α, να μην ξεχασω να πω οτι ουσιαστικα εχεις 10 χηλινγκ “ποσιονς”, μαλλον 8 που αργοτερα γινονται 10, και πρεπει να προσεχεις τι γινεται και να θυμασαι να τα “γεμιζεις” στον καταλληλο εμπορα για να μην ξεμεινεις.

Συμπερασμα, κι ενω ο υπνος εχει παρει ηδη τους ηρωες που ξεκινησαν την αναγνωση του σεντονιου, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ. Ενταξει, ειναι μακρια απ την κορυφη, αλλα ανετα παιρνει ενα 6,5 μη σου πω και 7, αν το προσεχανε λιγο παραπανω. Στην ξεραίλα που εχει πεσει στο αγαπημενο ειδος, μας εδωσε τη δοση μας και μας κραταει ζεστους, με πιασμενους καρπους και φθαρμενα ποντίκια
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Σούφραλαντ στο νέο τσόις, ίνσταμπαϊ γκετ ρεκτ. Οκ βοήθησε και το χελούα, κάτι έκανε και το γκριντ που υποσυνείδητα ήξερα ότι θα κάνει πουστιά θανατερή και θα έμπαινε στο τσόις δευτερόλεπτα αφού μπήκε στο φανάτικαλ. Κάτσε να δω τι λένε και τα υπόλοιπα, αλλά έφυγε ήδη το δεκάρικο.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Καλό deal το νέο Humble Choice, το τσίμπησα και 'γω. Το Hellblade το ζαχάρωνα καιρό, αλλά εκτός αυτού είχε αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα, όπως το Supraland (δεν ήταν στα υπόψη, αλλά θα το τσεκάρω), το νέο GRID (μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω ότι αυτό που έχω στη library είναι το παλιό), το Messenger και το Stygian.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,178
Καλό deal το νέο Humble Choice, το τσίμπησα και 'γω. Το Hellblade το ζαχάρωνα καιρό, αλλά εκτός αυτού είχε αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα, όπως το Supraland (δεν ήταν στα υπόψη, αλλά θα το τσεκάρω), το νέο GRID (μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω ότι αυτό που έχω στη library είναι το παλιό), το Messenger και το Stygian.
To hellblade ήταν και σε προηγούμενο bundle, το messenger το έχει δώσει δωρεάν και το epic. Καλό υπό προυποθέσεις θα έλεγα.
 
Top Bottom