1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δοκίμασα το Boxes: Lost Fragment, κάποιος το έχει ήδη πάρει.

Moυ μάτωσε τα φρύδια το νέο τσόις. Άντε να έδινα το δεξί μου μπομπόλι για το Tρεπάνκ5 και το Μικρό Μου Πόνυ Σύμπαν, αλλά τα υπόλοιπα μου προσβάλλουν τόσο την αισθητική που θα απέχω. Και αυτό το τζενέρικ ΑΑΑΑΑ κάτι της ΕΑ είναι κλειδί για όριτζιν λέει, ΕΛ ΜΑΟ. Ακόμα δεν έκλεισε αυτό; Γαμώ τη ζαμπονόπιτά μου μέσα να πούμε..

ΑΑΑΑΑ κάτι της ΕΑ είναι κλειδί για όριτζιν λέει, ΕΛ ΜΑΟ. Ακόμα δεν έκλεισε αυτό;
Ώπα ωπα. Το λέμε ea app τώρα πια xD

Πραγματικά έχω ξεχάσει από πότε είχε παιχνίδι να θέλω να παίξω άμεσα μέσα. Δεν έδιναν τουλάχιστον το yakuza 6 ή το devil in me να κλείσουν εκκρεμότητες που είχαν δώσει όλα τα προηγούμενα

Σε προσφορά στο GOG η critically acclaimed τριλογία FETISH LOCATOR.

Σε προσφορά στο GOG η critically acclaimed τριλογία FETISH LOCATOR.

Το νινί και το δελφίνι να ησυχάσω δε μ' αφήνει;;;

Μήπως ήταν προσωρινό glitch και το διόρθωσαν? Το βγάζει στα 49.99 ευρώ τώρα.

Πρέπει να κράτησε πολύ λίγο ή να ήταν όντως glitch. Στο gg.deals πάντως, επιβεβαιώνεται το historical low των 4,99€.

Price.JPG

Σόρρυ τότε. Λάθος μου. Όντως τελικά έπαιξε σ' εκείνη την τιμή. Κρίμα που δεν το πρόλαβα.

Όχι, το πουλούσαν κανονικά στα 5 τη βασική και στα 6, νομίζω, την Alex Murphy edition που έχει μέσα τα cosmetics. Κρίμα που ήταν για τόσο λίγο 😕

Γμτ.. το δα και είπα να το αφήσω γι' αργότερα. Τέσπα κάποια στιγμή θα ξαναπάει στα €5 ή ακόμα καλύτερα θα το δώσει ο Τίμαρος! Γιατί να ξοδευόμαστε!?

Στον ταφο σας θα τα παρετε;
Στηριξτε εκεί τις εταιρειες που μας δινουν παιχνιδαρες

Τα μαζεύω για να πάρω κάρτα, για να μπορώ να παίξω τζάμπα τις παιχνιδάρες και να βλέπονται!

Humble Choice Μαρτίου:

Choice.JPG

Αυτή τη φορά όχι ένα, αλλά ΔΥΟ EA App (πρώην Origin) keys.

Ένα μόνο παιχνίδι με ψήνει, μάλλον θα παω πάσο εκτός και αν το humble στείλει καμιά έκπτωση.

To γάμησαν και ψόφισε με τα δύο όριτζιν κλειδιά, αλλά επειδή ξέχασα να ακυρώσω τον προηγούμενο μήνα και τρέχει ακόμα το πρόμο, υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να το χτυπήσω για το πασίφικ ντράιβ. Αν και πέρα από αυτό δεν θα ακουμπούσα τίποτα άλλο όπως τα βλέπω. Ίσως από περιέργεια καναδυό, αλλά.. αυτό.

Back